Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

sim, multumesc de raspuns
Aniast(Andreea) a fost greu montajul mobilierului? are ceva instructiuni, se poate monta si de "nepriceputi" sau trebe personal calificat?

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

yaia frumoasa poveste
cam toate aveti povesti frumoase de povestit numai la mine s-a intamplat asa dintr-o data.parca m-a trasnit un fulger
sabina si roxana unde-s alea 18 si 15 kg? eu una nu le pot vedea din pozele voastre.eu sunt numai celulita,vergeturi si picioare groase ca butucul.nu mai zic de fund...
deja au inceput sa se extinda si pe spate vergeturile ma intreb daca o sa mai am piele necrapata dupa ce nasc,macar un centimetru sa ma bucur!
annisia eu aveam vreo 60 kg cand am aflat ca am bebe in burtica si sunt inalta,1.68.deci,nu eram tocmai slabuta dar acu...cand ma urc pe cantar,nici nu imi vine a crede cate kg am.nu am fost in viata mea asa grasana
tomasa ba a fost bun pestele ca tare l-am mai savurat si ma gandeam la tine
nana
urmy si eu m-am mai lovit la burta prin bucatarie,dar am intrebat moasa de e grav si a zis ca nu (in cazul meu) ca nu m-am lovit tare.a zis ca bebe e bine protejat si sa nu imi fac griji!
kriss salteluta mea e din burete,originala de la patut.nu am mai cumparat alta.am pus deasupra o plapumioara ca sa fie mai molicel si un cersaf din finet.

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cine mai bea ceai de zmeura?
A inceput perioada, la mine cel putin, cand ar trebui baut.
Citeam la mamicile de iulie-august, mai exact la Nikole, ca ea a baut din sapt 32 cate 2 ceaiuri pe zi, din sapt 36 cate 3 ceaiuri. Acum este in sapt 41, este dilatata 5cm si nu simte nimic. Sper din suflet sa aiba o nastere usoara si sa se dilate repede si ceilalti 5cm care au mai ramas.
Deci, eu de azi ma apuc de baut ceai de zmeura. Mi-am adus de acasa 2 cutii, dar sigur nu-mi ajung pana la termen, asa ca vad eu cum le impart. Aici nu am gasit ceai de zmeura decat in combinatie cu green tea, si nu risc. Ma rezum la ce am.
Deci: mai bea cineva?

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Cine mai bea ceai de zmeura?
A inceput perioada, la mine cel putin, cand ar trebui baut.
Citeam la mamicile de iulie-august, mai exact la Nikole, ca ea a baut din sapt 32 cate 2 ceaiuri pe zi, din sapt 36 cate 3 ceaiuri. Acum este in sapt 41, este dilatata 5cm si nu simte nimic. Sper din suflet sa aiba o nastere usoara si sa se dilate repede si ceilalti 5cm care au mai ramas.
Deci, eu de azi ma apuc de baut ceai de zmeura. Mi-am adus de acasa 2 cutii, dar sigur nu-mi ajung pana la termen, asa ca vad eu cum le impart. Aici nu am gasit ceai de zmeura decat in combinatie cu green tea, si nu risc. Ma rezum la ce am.
Deci: mai bea cineva?

Si la ce zici ca ar ajuta ceaiul asta?

30+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ce frumoasa e Teodora M!
Si povestea lui Yaia m-a delectat in pauza de dat indicatii pretzioase sotului - dar ce camera de bebe iese...!
Zac la orizontala si zic:
Nana: citit si impartasesc urmatoarele:
Ceai de frunze zmeura se ia din sapt. 34-35, 3-5x / zi, cate o ceasca.
Relaxeaza muculatura uterului si de aceea ATENTIE la cele cu CONTRACTII! (sa nu ne relaxeze prea tare)
Tot pentru ajutat nasterea: seminte zdrobite de in, 1 lingura rasa / zi (in müsli sau iaurt) - stimleaza secretiile si aluneca bebe mai bine. Asa zic moasele aici, ca das baby "flutscht" afara.

Personal ma voi incumeta la zmeur din sapt 37 - just in case.

Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Roxana si Yaia m-ati facut sa retraiesc momentele primei iubiri.
Nana braul ala nici eu nuil suport si nici dupa nastere nu am sa-mi pun nimic, gen chiloti sau brau care sa-mi stranga burta.

Ali28si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Youngrita, esti moderata si mesajele tale apar cu foaaaaarte mare intarziere, asa ca s-ar putea sa nu le mai citeasca nimeni, in afara de puturoase ca mine care trebuie sa reia doua pagini din urma.

Asta in caz ca la asta te refereai. Nu are nimeni nimic cu tine, nu vad rostul pentru care ar trebui sa te superi pe noi. Dupa 10 mesaje o sa apara si ale tale in timp real.

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pinacolada, eu am fost pe 28 iulie la echo. Nasol daca pana luni s-a si stricat echograful...

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Fetelor avem o noua gravidutza printre noi

quote:
Originally posted by youngrita200

Helau, burtici! Mi-s foarte noua pe site si la fel de speriata. Nu stiu ce m-a apucat de cateva zile. Asteptam (eu si sotul) bebe la inceputul lui octombrie. Pana acum am fost foarte linistita, vesela, radeam din orice, eram gata sa ridic Globul daca aveam un punct de sprijin. De cateva zile, insa, zici ca-mi cade Globul in cap. Ma gandesc obsesiv la sanatatea copilului, desi la ecografii ni s-a spus ca totul e ok. Imi trec prin cap tot felul de ganduri care de care mai sumbre si imi vine tot timpul sa plang. Sotul ma sustine, cum stie el si e alaturi de mine. La fel si viitorii bunici. Dar cum ma vad singura, cum incep din nou cu prostiile! Incerc sa-mi ocup timpul cu de toate... Asa ca o sa fiu foarte des prezenta aici. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi...

quote:

Mai incerc o data si gata! Am scris....

Helau, burtici! Mi-s foarte noua pe site si la fel de speriata. Nu stiu ce m-a apucat de cateva zile. Asteptam (eu si sotul) bebe la inceputul lui octombrie. Pana acum am fost foarte linistita, vesela, radeam din orice, eram gata sa ridic Globul daca aveam un punct de sprijin. De cateva zile, insa, zici ca-mi cade Globul in cap. Ma gandesc obsesiv la sanatatea copilului, desi la ecografii ni s-a spus ca totul e ok. Imi trec prin cap tot felul de ganduri care de care mai sumbre si imi vine tot timpul sa plang. Sotul ma sustine, cum stie el si e alaturi de mine. La fel si viitorii bunici. Dar cum ma vad singura, cum incep din nou cu prostiile! Incerc sa-mi ocup timpul cu de toate... Asa ca o sa fiu foarte des prezenta aici. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi...

quote:

Sunteti niste dragutze... voi intre voi. Ma intreb oare o sa ma bage si pe mine cineva in seama inainte sa "ma duc pe paduri"? Macar o vorba asteptam...

youngrita200 bine ai venit si sigur te primim. Nu te supara, ca nu "te-a bagat" nimeni in seama, pentru ca mesajele tale apar mai tarziu, pentru ca sunt moderate. Ar trebui sa scrii cel putin 10 mesaje ca sa apara in timp real. Iar ca te gandesti ca bebe nu e sanatos nu e bine. Trebuie sa fii iar vesela si sa-ti vina sa ridici globul si bebe o sa fie bine.
Inca o data bine ai venit si .

daca vrei sa ne zici datele sa te bagam in listutza, sa ne zici daca stii ce e bebe sau ce i-ai cumparat pana acum.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Piciulika, ti-am vazut pozele. Arati super. Vad ca bebeii nostrii sunt in aceeasi saptamana, dar eu sunt mult mai "umflata" decat tine. Tu arati bestial. Si faci si lucruri frumoase pentru bebe. Nu stiu daca eu m-as pricepe la asa ceva.
Si vad ca ai fost la Stein am Rhein. Fost si vazut si eu cascada saptamana trecuta, fiind in vizita la prieteni in Zurich. Foarte faina!
youngrita200, bine ai venit printre noi! Nici eu nu te-am observat, recunosc, dar probabil din cauza moderarii. Nu-ti fie teama, fetele se cunosc de mult timp si marea majoritate sunt din Bucuresti si se cunosc deja, dar daca scrii cu regularitate, te primesc si pe tine printre ele cu draga inima, inceputul e mai greu, dar dupa aia ai sa vezi ca nu mai scapi de ele...(a se citi ca devii dependenta de comentariile lor).

Irina 30+ bebe baietel

Mergi la inceput