Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, vazut poze. Esti o gravidutza model.

Urmy, ai vazut ca ai gasit asternuturi? Si sunt convinsa ca n-ai dat 2 milioane pe unul.

Teodora Mihailescu, ai grija cu contractiile alea! Nu-i de gluma. Las-o mai moale. Sa stii ca ce spui tu, ca in timpul contractiilor nu-l simti pe bebe, e idem si la fel si la mine.

Rox, i-am dus o proba de scaun la analiza, dupa "episoadele" de duminica noaptea. Inca nu e ok 100%, dar nici febra n-a mai facut deloc, si mananca destul de bine.

Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, ptr Mirunica, sa se faca bine!
Rox, eu recomandasem scaunul Chicco, ca intrebase Sabina de scaun de masina. Mie mi s-a parut bestial, supersolicitat, exact cum spui tu, iar in casa e folosit sa stea bubulana in el cand maninca. Numai in el vrea, altfel nu se intelege nimeni cu ea.
Spor la cumparaturi si daca iei fotoliu, poate pui poza sa imi fac si eu o idee despre ce ar fi vorba. Eu ma gandisem la unul de la Ikea, dar nu stiu cat de practic e.
Dani, 13kg nu sunt multe deloc asa ca stai linistita! O sa revii la dimensiunile tale pana face bebelina 1 an.
Kriss!
Annisio, daca tot ai unde, baga maica somn si pentru mine, asta ca sa ma razbuni ca eu ma trezesc in fiecare dimineata de pe la 4 jumate-5 si nu mai pot sa dorm neam. Vinerea trecuta m-am simtit rau si am stat acasa si am dormit toata ziulica. Parca eram in Rai. Tare bine a mai fost asa ca te inteleg perfect!

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Sunteti niste dragutze... voi intre voi. Ma intreb oare o sa ma bage si pe mine cineva in seama inainte sa "ma duc pe paduri"? Macar o vorba asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Slippers-super! multumim de veste!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, stii tu ce spui acolo...Dar daca bb Stefan seamana cu taica-su care ar fi in stare sa doarma 3 zile si 3 nopti, poate am noroc si o sa ne bagam amandoi in pat .
Vroiam sa ma duc la piata, dar ploua, motiv pentru care m-a luat somnul iar. Astept sa ma sune cosmeticiana sa imi spuna daca pot sa ma duc azi si in functie de vestile pe care le primesc stiu daca pot sa mai trag un somnic.
Yaya, frumoasa povestea .

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

eu m=-am zgariat pe burta, pe la ora 10. (m-am lovit in marginea de lemn de la geam). Inca se mai vede semn, Credeti ca e bai? Eu ma gandesc ca bebe e protejat de grasime, uter, lichid...ce ziceti?

urmychance33baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am revenit..de care saltelute luati voi pt. patutul bb? de iarba de mare, de fibra de cocos..?

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Pinacolada

Nu are ce sa fie rau! mai ales ca are f putin alcool!!!!
dar pentru o asa bautura eu zic ca ar tb si un cadru adecvat adica LA MAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Uffff, mai fetelor, ce amintiri imi starnitzi...!!!
Pinacolada pe plaja in Cartagena, Columbia, intr-un weekend din proiect... Dupa mine, Cartagena e unul din cele mai fermecatoare orase-bastion la mare: cu tunuri indreptate spre mare, contra piratilor din Caraibe, cu o atmosfera...!!! Ahhh...!
Bine, mai am si alte piña colade la activ, in alte tari latinoamericane, cu ananas proaspat... dar alea din Caratagena le intreceau pe toate... (mai e si fresa colada, cu capsuni in loc de ananas - tot buuuuun!)

La munca, gata visele
Lucram la camera azi, ca e Ziua Nationala si e liber. Poate pe seara ma falesc si eu cu ceva rezultate.

M-am delectat ieri cu frumoasa de Nana, cu povestea plina de emotie a lui Rox... ah, ce bine imi e cu voi!

Piciulika 30+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kriss,eu am luat de fibra de cocos.
Ma duc la cosmetica abia la 4, deci am timp sa dispar in pat o ora. Paaaaaa!

Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Sorry-eu am fost luni pe 30/07/07la Euroclinic-si ecograful se stricase din nou!
probabil ca l-au reparat, voi suna si va spun!
pup

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput