Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va multumesc din suflet fetelor!

Mai am de tremurat putin pana ma duc la dr. Parvu saptamana viitoare, si imi confirma ca e totul OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

kya, ce veste buna! ma bucur enorm pentru tine! bine ai venit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, si eu tot la Parvu merg! Dar din cate stiu este in concediu toata luna august, sper sa nu ma insel...

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Felicitari, Kya.

Doamne ce m-ai emotzionat. Nici cand am vazut testul meu nu m-am simtzit asa. De multe ori citind vestile altor fete pe forum m-am emotzionat foarte tare si cand mi s-a intamplat mie, cred ca nu am mai avut...suficienta putere..sau eram prea uimita...Nu m-am putut bucura cum credeam ca am sa ma bucur...

Lucian Blaga spunea (redau din memeorie asa ca, va rog, fiti ingaduitoare daca nu e intocmai citatul): "Uneori ne dorim ceva atat de mult si de intens, incat cand se intampla nu ne mai putem bucura. Ne-a costat prea mult suflet."

Si totusi, citind acum vestea ta cea frumoasa m-am emotzionat si pentru tine dar si pentru mine.....si imi dau lacrimile amintindu-mi ca, desi nu m-am obisnuit bine cu gandul,...totusi si eu.....urmeaza sa fiu mamica.

Da iti dea Dumnezeu sanatate si sa ne dea si noua tuturor ca sa putem duce cu bine la indeplinire acesta, cea mai frumoasa dintre "sarcini"..... Indatorirea de a aduce pe lume rodul dragostei noastre...

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

mamici de randunici..mici!!(rimeaza)
Multumim Cristina pt.capitolul nou!Mai..eu as vrea sa stiu sa deschid capitol nou si sa editez listutza..Daca va faceti mila(ori tu,ori Ioana)de mine si ma invatati..
Bine ai venit Kya!!Felicitari pt.cele doua liniutze! Odisee minunata-alaturi de noi!!
Vreau si eu crema antivergeturi Acum folosesc ulei pt.BB-dar as vrea sa iau ceva special.Am auzit de o crema de la Galenic(sper ca am scris bine) care face minuni.
Asa..la capitolul muraturi-ma predau!Am borcanul cu gogosari in frigider!
Azi am fost la analize..insa zapacita cum sunt-am uitat sa duc si proba pt.sumarul de urina M-am trezit somnoroasa si..direct la baie!! Sambata merg sa le iau.Hmm..si ce mult mai e pana Sambata!
Acid folic:iau o pastiluta de 4mg./zi.Supradoza se elimina prin urina
Ioana te invidiez..Pleci undeva sa plimbi burtica?
burticoasele!!Merg sa bag ceva la spalat..si..revin

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Elara fata!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate la toate, si sa ne aiba in paza lui. Si sa ajungem sa ne tinem comorile in brate, si sa ne bucuram de ele.

Clau, de asta mi-era teama, ca pleaca in concediu. O sa-l sun oricum, si nu stiu cum sa fac cu eco. Vreau sa-mi vad samburica totusi pe ecran, si sa stiu ca e bine acolo in uter.
Apropos, tie ce ti-a dat sa faci dupa ce ti-a confirmat sarcina? Acum incep sa-mi fac probleme, ce ma fac eu fara el o luna intreaga?

Mergi la inceput

Kya, eu am fost la jumatatea lui iulie la el inainte sa plec in concediu, aveam atunci 5 saptamani si 5 zile. Totul a fost super la eco, apoi m-a controlat la masa , m-a cantarit , mi-a luat tensiunea si mi-a dat o lista de analize din care mi-am facut jumatate iar cealalta jumatate o fac saptamana viitoare. Nu ma grabesc foarte tare pentru ca am programare la el pe 3 septembrie cand o sa merg cu toate rezultatele si facem morfologia de sarcina pentru trim. 1.

Vezi totusi daca-l prinzi la telefon , poate gaseste o varianta pana se intoarce...Mie mi-a zis atunci ca pleaca chiar pe 1 august in concediu si lipseste toata luna, dar suna-l caci este super de treaba.

Zozela, eu de la Galenic foloseam inainte sa aflu de sarcina si am intrerupt-o caci scrie pe ea ca este contraindicata. Poate exista totusi o alta varianta mai slaba...Aflam noi!

Elara, burtica. Cum te simti?

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Kya nu e momentul sa intri in panik...mai intai:
-poti sa faci o ecografie oriunde in alta parte ca sa-ti confirme sarcina si cand se intoarce el e tocmai bine pt a incepe analizele si alte cele necesare!
-il poti intreba si la tel daca e cazul sa iei ceva pt sustinere!
Hai nu te panica...nu ai de ce...totul va fi bine! Oricum te sfatuiesc sa faci eco pe la 6 saptamani sa fii sigura ca se vede bine , si cordsi embrion...pup

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau am inteles ca este o formula speciala pt. Acum..eu nu stiu..Dar vorba ta:aflam noi!!
Uitasem..pt.prima data de cand am ramas insarcinata..am un feeling Cred ca fabric o !!
Hai ca am luat-o razna de tot!!

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Zozela, ce frumos simti! As vrea sa simt si eu asa, dar se pare ca doar cei din jurul meu sunt convinsi ca voi face o fetita ( deh, pereche pentru Razvanel ). Eu de data asta nu am nici-un fel de feeling, dar imi doresc tare fetitaaaaaaaaaaa.

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput