Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Eu tot ceva cu roz presimt ca va fi! Deja ii spun "fata lui mami" iar tati vorbeste de printesa lui. Deh, familie sentimentala...
Kya 4+
numeioana spune:
Si eu simt ca va fi fetita... Dar toti din jur ma "incurajeaza" ca va fi baietel dupa cate greturi am. De parca ar conta greturile in determinarea sexului. In fine, o sa vada ei!
Fetelor, ca sa deschideti capitol nou trebuie sa mergeti la prima pagina a capitolului care urmeaza a fi inchis. Apasati acolo reply with quote sau, daca e deschis de userul comun si sunteti logate cu userul comun edit, selectati tot, dati copy, apoi mergeti si deschideti capitol nou, in care dati paste. Asta e tot. Nu e mare filosofie.
Multumesc pentru urari. O sa mergem si noi undeva in concediu, dar nu la mare si nici nu stiu unde... Ne vom hotari pe moment...
Ioana
10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Kya, am uitat sa te felicit! Bun venit in randul mamicilor! Sarcina usoara!
Ioana
10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
eu nu stiu daca imi doresc ceva in mod special...vreau in primul rand un copil sanatos. restul conteaza mai putin, daca e fata sau baiat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
numeioana spune:
Underqueen, nu se pune problema in felul asta. Cu toate vrem sa avem copii sanatosi in primul rand! Nu e normal? Ideea e ca ai dreptul sa-ti doresti o fetita sau un baietel... Acum tot ce e el ramane si nu o sa-l iubim mai putin daca e baietel...
Ioana
10+
simonette spune:
Eu imi doresc enorm o fetita dar simt ca va fi baiat! Sanatos sa fie si cuminte ca poate fac si o fetita apoi!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
delphin spune:
Buna la burticoase! (mi-a placut cum suna)
Am venit si eu de la primul rendez-vous la gineco de cand sunt insarcinata. Totul merge bine, am vazut ca e unul singur si ca are o inimioara si ceva "cioturi" de picioruse si manute!
Mi-a prescris si mie acid folic ca tot spuneam eu ca nu sunt de acord cu medicatia in timpul sarcinii , o lista intreaga de analize, ceva contra greturilor si ceva contra arsurilor stomacale! Voila! voila!
Si mi-a mai zis ca am un bb perfect, frumos si inteligent.
Apoi am discutat de locul unde as vrea sa nasc, caci nu voi naste cu dr; mea, caci aici "mai la tara" unde sunt, au desfiintat maternitatea. Deci, daca totul e bine, voi naste intr-un mini spital, gen clinica privata, unde sunt 20 de camere individuale si doctori buni si sfatuitori. Sincer mi-a facut bine sa vad ca mi-a recomandat ceva bine cotat( am fost pe net sa vad daca e chiar asa).
Urmatoarea intalnire cu bb e pe 29 august pt. ecografie de primul trimestru. Sarcina mea are 8 saptamani, 2 zile si plus sau minus 4 zile. deci dumeriti-va si voi, caci eu nu prea am putut. Pas grave, pt. mine are 8 sapt.
Ce m-a uimit putin a fost faptul ca a preconizat nasterea pe 15 martie si nu pe 5 martie cum gasisem cam peste tot pe net. Eu zic, cand vrea bb atunci sa fie!
Si mie i-mi spune toata lumea ca voi face o fetita, ca spera pt. mine sa fie fetita, etc. Dar eu sincer, nu am preferinte de 100%. Da, am o inclinatie miiiiica pt. baietel, dar nimic mai mult. Si asta din comoditate, dar parca as vrea sa aiba si pp printesa lui, caci eu am printul meu!
Va , felicitari Kyei si sa nu disperi, si eu am vazut doctorul la 8 sapt. de sarcina si nu e grav. pozitiveaza ca totul e bine, asculta-ti corpul si totul va fii bine!
pozici
underqueen spune:
ioana, nu te supara ! normal ca ai dreptul sa-ti doresti o fetita sau un baietel! ziceam pur si simplu ca eu nu ma gandesc inca la copilul meu ca fiind fetita sau baiat... nu stiu de ce. poate nu-s normala...glumesc....
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+
pucca spune:
Toate ne dorim sa avem bebei sanatosi, dar in adancul inimii fiecare se gandeste la ce va fi, ce culoare vor avea hainutele, cum va fi camera, patutul, etc.