Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 30

lunna27 spune:
Sunt 3 blocuri de caramida vis a vis de alimentara 86,mai sus un pic de piata darmanesti,sunt singurele de acest tip din oras.Avem si o matusa acolo in bloc,de fapt e sora soacra-mii(e si una din nasele Anei) cu care ma inteleg f bine,chiar mai bine dect soacra
Cristina eu as zice sa mai avem rabdare cu toamna,ca sunt sigura ca o sa ne saturam si de frig.
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

crissandrada spune:
hai ca incep sa ma simt mai bine. M-am dus si mi-am cumparat mancarea mea preferata adica fast-food si baututa mea preferata pepsi si imi fac de cap.
Ellinia daca voi avea un baietel il va chema tot Stefan. mai vreau un nume dar ma mai gandesc intre Rares sau Mihnea sau mai vedem noi.
Dana succes in cumpararea apartamentului. Esti o fericita ca ai un apartament al tau si ca poti face ce vrei cu el.
Lora multumesc de incurajare. Sotul meu nu a vrut la Speranta nici pe Calea Romanului ca l-a facut maica'sa aproape de servici si nu se urneste mai departe. Acum face 5 minute pana la servici pe jos.
Criss si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

lunna27 spune:
Criss hai ca nu-s chiar o fericita,apartam asta pe care il vindem e al socrilor mei,nu stiu inca cum vom face actele noului apartam.Si noi am vrut sa punem pt ANL ,daca puneam at la inceput sigur prindeam si noi,dar ne-am incurcat cu pamantul de la primarie pe care vad ca astia nu mai vor sa-l dea

lunna27 spune:
Lora scoate capul din hartii!!!!Banuiesc ca esti la masa,pofta buna !!!
Dora te-am vazut prin zona,nu mai treci pe la noi?Ce mai faceti voi,cum va mai petreceti timpul,va pregatiti de scoala??

lunna27 spune:
Lora deschid eu dar mai trz,mai acus ma duc cu Ana iar la dr si dupa ce-i culc(eu sper ca azi sa doarma) sunt libera!

Laura25 spune:
Buna!
Am deschis eu capitolul nou . Poate va prinde vorbaria si nu aveti unde scrie pana vine Dana.
Fetele care vreti modificari in listutza, sau daca nu sunteti deloc in listutza (dora, nu stiu daca esti prinsa momentan), va rog mult dati-mi PM, ca sa nu uit. De la servici scriu numai pe fuga si pe furis, acasa am santier, inca ... Intru mai putin si mai in graba.
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni