Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 29

LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, de ce esti necajita? Ai motive? Dupa ce ca bebele ti-a facut asa o bucurie ieri si si-a facut simtita prezenta tu esti suparata??? Ce face Andrada? E bine? Ai toate motivele din lume sa fii fericita! Ai grija de tine si de copiluti!
Ianusca, felicitari lui Ian! Cum a spus si Dana, sunt cuvinte importante din viata unui barbat! Bravo!
Fetelor, cand mai organizam o intalneala? Saptamana viitoare ce ziceti? S-a deschis un nou loc de joaca vis-a-vis de parcul zoo...facem o intalneala acolo? Ca mie mi-e dor de voi!!!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
A, nu! rectific! Nu saptamana viitoare, ci cealalta sa ne vedem, cand or sa fie si strumfii Laurei acasa! Corect, nu?
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lora, da' ce informata esti! Trebuie sa mergem si noi sa vedem noul loc de joaca. E afara sau inauntru? Parca e un sediu al politiei acolo sau un sediu de firma
Pana at. insa nu vreti sa ne vedem doar noi fetele? Ce ziceti? Duminica seara? Sau luni? Sau intr-o zi sapt. viitoare?
A adormit Iustina ieri in autobuz?
Criss, mai sunt si zile din astea? Mananca un pic de cioco sau ceca ce-ti place mult, gandeste-te la altceva - trece si ziua asta, maine e weekend, esti cu toata fam., o sa fie mai bine.
Dana, vrei sa ne vedem azi? Noi mergem in parc acum de dim., ca vad ca e soare frumos. Putem trece si pe la tine, daca vrei. daca nu ramane pe alta data.
Adriana

LoraG76 spune:
Adriana, locul de joaca e inauntru, 50 de mii ora, langa Elvila, eu nu stiu nici un sediu de politie pe-acolo... Organizeaza si petreceri, mancare adusa de o firma de catering, Calistiro, dar mi se pare enorm de scump, un meniu 500 de mii...pai daca ai 15 copii plus macar un parinte te costa 15 milioane...
mai bine faci o nunta, ca-ti mai si iese ceva!!!
A, Iustina n-a adormit in autobuz, a fost ocupata cu gogoasa...dar nici mult nu mai avea!!!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
neata!!
Eu sunt bine dar plina de nervi,ne chinuim sa ne luam un apartam cu 4 camere,tot in blocul ala unde vroiam si asta-primavara,numai ca e la et 1,insa proprietarii sunt niste senili,ca altfel nu-mi explic.Noi deja am avut clienti ca sa ne vada apartam,chiar avem si cumparator insa mosnegii aia nu sunt inca hotarati,de fapt cauta si ei apartam cu 2 camere pt unul din ficiorii lor,si pana nu gasesc ne tin pe noi in sah.Nu vor sa faca nimic nici prin notariat,auzi la ei
Adriana poti sa treci pe la mine daca vrei,eu nu cred ca plec si nush daca ies afara cu ei,dupa amiaza iesim abia.
Criss hai mai,ca ar trebui sa fii vesela,nu abatuta asa!!!
Nu am vb inca cu Ana,diseara am sa o sun,ai mei n-au dormit ieri si mi-au facut numai nervi,aseara am avut si un client de a venit sa vada apartam,nu va spun ce circ era la mine
Ana mea se simte parca tot mai rau,vad ca nu-i trece gatul,culmea parca e mai rau,se vede ca o doare,si mai si chihaie cand si cand,nu-mi explic de ce,mai ales ca-i dau si antibiotic,azi cred ca ma duc din nou la dr
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

LoraG76 spune:
Dana, te cred ca ai multa bataie de cap...dar cine-o sa aiba apart. cu 4 camere? Ins. ca mai puteti face un bebe, ca o sa aveti loc. Incearca sa mergi cu Ana si la alt medic, daca vezi ca nu da rezultate tratam. astuia...zic si eu... Multa sanatate Anei si tie multa rabdare! Bafta la cumpararea apartam.!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Merci Lora,acuma cand eram si noi f hotarati nu ne merge treaba,al meu vrea musai in blocurile alea tip stea de caramida,mai este undeva la et 3 dar noi am vrea la 1.Si vreau sa zic ca apartam e vraiste,am avea muult de muncit dar nu mai conteaza.
Nu stiu ce sa cred si cu Ana,poate nu e puroi ce are ea acolo si ii dau antibiotic degeaba
Dana,mami de Paul si Ana Maria

ellinia spune:
Buna, buna!
Mi-ar placea sa ne vedem cu copiii la locul ala de joaca! Hotarati cand si cum si vedem daca ne punem de acord!
Sunt curioasa ce face Ana cum se simte, cum a fost drumul, Dana asteptam vesti! In ceea ce priveste treaba asta cu apartamentele e destul de greu sa se sincronizeze vanzarile astea in lant, dar nu te mai stresa atat, ca se rezolva intr-un fel sau altul! La care blocuri te referi cand spui "in forma de stea"?
Criss si tie iti doresc o dispozitie mai buna! Mai ales dupa ce ai simtit "fluturasii"! Mi-am adus aminte senzatia...
Nu-mi vine sa cred ca iar se incalzeste...eu ma gandeam deja ca vine toamna, ma uitam dupa pantofi, sacouri!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

ellinia spune:
Laura ti-am trimis pm!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c