Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 28

lunna27 spune:
Criss felicitari!!Sa fie sanatos!!!
Lora si pana la urma iti iei carut,da ori ba
Adriana pai poate ne intalnim ca sa pot proba bluzita,nu stiu cand insa,mai vedem,ca nici cu Laura n/am apucat sa ma intalnesc,ca venim seara cam tarziu.
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Pt. Dana, raspuns: NU
Lora, mami de IUSTINA
Hai mai,ca ma dau si eu o data cu el

Copii mei nu vor sa doarma si pace,pana la urma i-am lasat sa se joace

Laura25 spune:
Adriana cu pozele, incearca asa:
Intri in cont, si ai in meniu undeva sus Organize. Intri acolo si iti deschide o fereastra unde ai jos pozele si in partea de sus pagina goala, cu mesajul "Drag photos..." pe mijlocul foii. Deasupra pozelor, in stanga ai undeva "select all". Faci click pe ala si selectezi toate pozele, apoi cu mouse-ul faci click pe una si tragi in sus, in locul gol. Ar trebui sa iti urce in partea de sus toate pozele selectate. Ai apoi sus in stanga, un set de meniuri: Edit photos, Permisions, Edit dates.... Intri la "Permisins" si faci click pe prima "Who can see...". Si acolo alegi Public.
Bafta!
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Adriana_78 spune:
Laura, , in afara de faptul ca la mine pagina e in germana (si sunt alte nume), m-am descurcat pana la urma dupa instructiunile tale. Merci!
Lora, da' ai memorie buna! Da asa am zis si luna trecuta vad ca n-am reusit, sotul a plecat la Piatra chiar cand era momentul pt; sa vedem luna asta.
Criss, pai bb iti multumeste, ca te ocupi asa de el; a auzit si el cate pregatiri pt. carut faci
Dana, vorbim at.
Adriana

ianusca spune:
Va multumesc pentru ca ati intrebat de mine!
ian este bine, incepe sa rupa, are un vocabular de mai multe cuvinte, dar nu inteleg mai nimic.Ba da . doua cuvinte le spune clar :bere, bani.
La servici nu pot intra pe net, iar acasa nu ma prinde randul la calculator.De poze nu am uitat.Dar nu le-am descarcat inca, nici macar in calculator, ca sa vedeti cat timp avem!
Vreau sa va zic mai multe, dar m-a atacat Ian.
Va pup dulce.!

lunna27 spune:
Ianusca chiar imi era dor de tine!!Felicitari lui Ian!!! 'bere si bani' sunt cuvinte importante pt un barbat Hai,te mai asteptam!!Da liber sotului de la calculator
!!!

crissandrada spune:
Buna dimineata.
Azi nu sunt intr-o forma prea buna. Sunt cu moralul la pamant. Imi vine acus-acus sa . De aseara sunt asa. Sper sa nu ma apuce si pe la servici...
Ianusca felicitari pentru Ian. Ai sa vezi tu ca atunci cand va vorbi ti-ai dori sa mai si taca putin .
Dana ai vorbit cu Ana? Cum e? Ce ia spus dr-ul?
Criss si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png