S-A SCHIMBAT Limba romana ????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

natasa, mai mult sau mai putin offtopic, faza cu "nu se merita" am auzit'o frecvent in ultima perioada la protv... dar am inteles ca cei din cna vor sanctiona "fara mila" toate greselile de genul asta de pe posturile de televiziune... sper ca asa va fi...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by miki68

(aceasi greseala si la gonghy)

Puneti punctul si pe e din cand in cand......

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
copiloi
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Alina

Fetelor sunte-ti mortale!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Exact, pe asta cu sunte-ti o uitasem!. Imi mai place si "sant" pe post de sint/sunt!
Dar nu stiu de ce, cred ca ne distram aici ca o secta ciudata si cine trebuie sa vada nu-si oboseste neuronii cu prostii d'astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Scuze m-a aprinsesem rauuuuuuuu ..si nu am fost coerenta ...ca m-a facut cu nasul pe sus ...putin ma intereseaza ceea se vorbeste de mine ...nu vorbeam de greselile de ortografie sau de incorectiile gramaticare pe care fara sa vrem le mai facem .... vorbeam de scrierea INTENTIONATA FARA CRATIME.
Am explicat si eu fac greseli ...si eu scriu aiurea din viteza ..mananc litere ...inversez litere ..pun prea multe puncte de suspensie ...etc etc etc etc mai revin cu o corectura pe chat ..mai un edit pe forum ..etc etc etc ...nu sunt sfanta si nu pretind asta ... raspunsul ei l-am redat exact si integral ...eu am luat cu copy si paste ceea ce a scris ea ,deci textul raspunsului ei ii apartine 100%.

Sa explic mai bine de ce ma aprind raauuu ( poftim alta greseala ...dar nu e pe langa mine al meu fiu) pe subiectul acesta si de ce tin asa de mult ca cratima :

Am un baiat de 9,5 ani care face scoala in Romania , avem exact acelasi gen de discutii pentru ca el gandeste ca e normal ca acest mod de scriere . Tatal lui si sotia acestuia la fel scriu , i-am rugat la fel macar cat vorbesc cu el sa scrie corect ..tot la fel mi s-a raspuns ca is eu invechita ( e adevarat asta prima data cand interventia mea a fost cam deplasata recunosc..dar la fiecare converstatie trebuie sa repet acelasi lucru) .Apoi am vorbit cu un amic de al fiului meu ( fiul unor prieteni de ai mamei mele , pustiul are de 16 ani),tot la fel fara cratima ..fara semne ..fara nimic.Mi-a fost si jena sa ii spun .Ba chiar mi-a zis fiul meu" Vezi , toti scriu asa ...asa e la moda ...numai tu vrei sa fii altfel ".Vi se pare normal? Mie nu !
Pai cum sa ma inteleaga pe mine fiul meu caruia ii fac observatie cand vecinii,prietenii si unele rude de ale lui scriu fara cratima???Nu este normal sa imi indrum copilul sa scrie cat de cat corect ?
Am inteles ok ...fiecare are dreptul la propriul stil de scriere ,dar oare nu suntem responsabili intr-un fel sau altu de exemplele pe care le dam copiilor nostrii sau copiilor prietenilor nostrii ?? De ce nu putem macar cand stim ca sunt prin zona sau chiar ei in spatele unui nick sa ne concentram un pic si sa facem totul corect ?

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:

Alina

Touche!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

UN exemplu printre alte mii:

Nume, Subiect
filip , vai de capul ei saraca
vai de capul ei sasraca ce a ajuns arata mai rau ca o prostituata in ce hal doamne au ditruso banii barbatii si paris hilton asta are nevoiede psihiatru am admirato mult de cand se maritase amn crezut ca sia bagat mintilen cap si are de gand sasi intemeieze o fam dar vad ca mam inselat imi pare rau de ea dar asa sunt toti faimosii cand le au pe toate isi fac de cap si asa sfarsec mereu saraca de
ea.....

Postat pe: 2007-07-29 la ora 20:07

http://www.antena3.ro/vdt/Britney-Spears-danseaza-la-bara_1003960.html ( la comentarii )

ca sa intelegeti la ce spun eu scriere intentionata fara cratima...nu vorbesc de greseli de genul "sasraca" sau de un spatiu ..ci strict de cratime .

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

yo credeam ca discutati ultima carte aparuta la editura nemira si cind colo e vorba de paris hilton...ce nu-ti place la ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu fac multe greseli pt ca scriu in graba dar nici eu nu sunt de acord sa fac greseli intentionate daca nu este corect.Sa scriu privestema in loc de priveste-ma pt ca imi este lene sa pun o "liniuta"intre litere.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput