LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 5
kim222 spune:
Am citit asta depsre schimbarile din inavatamint...
http://www.expres.ro/article.php?artid=316580
saracii copilasi...la scoala de mici....
carmenp spune:
la multi ani, Yasmin, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratiorul tau!
Corinna, felicitari!
roxanaz spune:
buna dimineata!
La multi ani pentru Yasmin!!! Corina sa ai noroc in viata!
asa deci analizele: daca nu au contract cu Synevo sincer nu l-as duce in alta parte. dar parca tot ar trebui sa ii fac ceva analize...ca de', nu a facut niciodata in viata lui.
Ioana dino pad am luat din metro. este si in selgros.
Vivia dino-pad este un suport magnetic "inteligent" cu un cip. pe care se fixeaza niste carticele speciale, interactive. http://www.cora.ro/new/catalog?cid=83&searchstring=&domeniu=2&special=0&page=10 singurul link despre el este asta, pozitia 10 in josul paginii.
plus o discutie de pe DC aici, in postul lui for2nity: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=87117&whichpage=2
eu i-am luat motanul incaltat si aceea de la 6 ani in sus de care se distreaza de numa'.
in al doilea rand Vivia: este vb de analizele gratuite oferite de MS in luna in care esti nascut. primesti un plic cu 2 vouchere, si faci cu ele cum au zis fetele mai sus: la medicul de familie si apoi la laboratorul de analize.
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
YASMIN 

O zi frumoasa tuturor !
Noi aseara am fost in parc, a fost super. Drept urmare Giulia nu si-a putut deschide okii
.
Azi mergem la ziua prietenului nostru Rares, deci distractie 
Revin dupa ce pleaca din sefi 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Neata!
Ieri m-am umplut de nervi intrucit am facut 1.5 ore pina acasa (pe drm de maxim 20 min...) - din cauza ploii erau numai ambuteiaje, nervi, soferi - cum sa le zic? - mai putin inzestrati...in fine, macar am ajuns cu bine!
De dimineata am fost cu Stefan la clinica pentru analize - i-au luat pentru exudatul faringian si nazal si am dus si pt. coproparazitologic...in principiu vinerea viitoare ar trebui sa am toate rezultatele plus avizul epidemiologic deci cam pe 15 august o luam de coada...
Kim - stiu ce spui si asta si facem - dar eu inca astept rezultatele...
iti dau si PM.
De Cristalina mai stiti ceva? E in vacanta? Ca imi e dor de ea...
Avem si noi dinopad - dar ca sa fiu sincera am vazut parca la carrefour unele similare cu mult mai multe si mai interesante carticele - parca leapfrog ii zicea... La Dinopad afara de Punguta cu doi bani si Motanul incaltat alte povesti nu am vazut...
Revin - o zi buna va urez!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza,vaz ca azi n-are nimeni program de baraaaiiit![]()
Normal ca n-am dus-o azi la intepat,cred ca merg la Synevo(cand prind curaj)chiar daca le platesc,asa ca Robi zi-mi si mie exact pe unde vine laboratorul
,meiii io o pregatesc de acasa si nu mi-e frica de reatia ei, ci doar de nepriceperea asistentelor...la noi merge foarte bine,"premierea" si moneda cealalta "daca zici nu si eu zic nu, cand ai sa ma rogi ceva"..![]()
Olivia lasa ca-i placut sa petreci si la shoping..sau prin shoping
mamaaa ce-mi place incapatzanarea ta de a dormi separat...dar Uk te mosteneste la capitolul asta![]()
Roxi multam fain,am sa caut si io pe la Selgros,btw este gata shortzul lui Pat?![]()
Leeloo,Cristalina este dusa cu fetele la munte,la racoare timp de vreo luna parca...
Daria ,moor de invidie,voi in fiecare zi va petrecaritzi!!!
La multi ani YASMIN!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Ioana - 
Stiti, mie asa mi se pare normal, sa distrez cupilu`
Iar Giulia este foarte incantata. Toate astea, bine-nteles, au un scop: sa i se pare la fel de normal cand incepe gradi, scoala, ca dupa-masa sa aiba antrenamente si alte programe in functie de gusturile ei
Restu` de gagici pe unde umblati ???
Ce ziceti de noul program enuntat de minister , cu gradi di scolit ?
Daria &
roxanaz spune:
Ioana inca nu cred, mama e in faza de pregatire pentru musafiri. ca de, stam la constanta ![]()
Daria io-st mai anormala....mi se pare logic ca copilu sa se duca la 6 ani la scoala, ce sa faca la 7??? si copiii de azi sunt muuuult mai destepti decat noi cu 20 de ani in urma. mi se pare logic, e vb de progres prin tehnologie. sa va zic ca aveam in clasa o fetita care din cauza unei hepatite nu a fost data la 6-7 ani la scoala...ci la 8!!!! era ca magarul intre oi....cu un cap mai inalta, mai dezvoltata....prilej de misto-uri si glume...ca stiti si voi ce rai sunt copiii.
eu oricum l-as fi dat pe Pat la scoala la 6 ani orice ar fi zis frun ministru ori guvern.
parerea mea ![]()
szivarvany spune:
Rox - io pt asta mi-am luat-o deja pe cocoasa k`st denaturata, cand am zis ca noua nu ni s-a intamplat nimik crescand asa, cu gradi la 3 ani si scoala incepand cu 6 ani impliniti. Sunt curioasa ce vor mai debita la nivel inalt in urmatorii ani 
Daria &
roxanaz spune:
na sincera sa fiu nu vad cine ar putea sa imi zica ca-s denaturata daca dau copilul la gradi la 3 ani si la scoala la 6. ce face? repet, tinand cont ca si noi acum 20 si de ani mergeam la scoala tot la 6 ani si ca de atunci dezvoltarea psihica este mult mai rapida! ce sa faca? sa stea tot la desene si in parc?