LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 27
roberta04 spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI ALEXIA, SOFIA, DAVID!
Daria, petrecere suuuuuper!
Andreea(P), bine ca Pupi e bine!
Monica, ce misto-s fazele astea cu vorbaria lor pe strada! Chiar ma gandesc ce zice lumea cand aude trasnaile cu bataia
, ce parinti au si copiii astia, bietii de ei...
Olivia, 7 luni trec intr-un picior, daca sufletul zice ca Romania e patria unde se simte el bine, atunci bine o sa va fie!
Sa va zic de noi- ieri a fost petrecere maaare la parintii mei, de emotii era sa ma reapuc de fumat dar m-am abtinut, erau ca doi copii cand suflau in torturi, Matei a fost un nazdravan, a indopat pe toata lumea cu alune,a dansat, a cantat si tot tacamul.
Azi am fost la noul strand deschis in Iasi, e un mare faaaas, doua bazine, unul cu apa pana la genunchi pentru Strumfi, apa care era insa rece rau de tot si unul cu apa maaare, de am stat cu ficiorul meu la balaceala la bebei. Matei a fost insa in extaz, asa ca vom repeta experienta, s-a jucat 4 ore non-stop in nisip, ceea ce ma face optimista atunci cand ma gandesc la o saptmana linistita la mare.
Si pentru ca maine am o zi lunga la serviciu, urez in avans LA MULTI ANI STEFANIEI!! Andrea, sa-ti traiasca fata si sa fie norocoasa!
O seara buna!
szivarvany spune:
Salutare tuturo ! Intru pe fuga ca am trimis poze pe mail.
aici cateva pozici ... ne 'vedem maine ... o saptamana frumoasa tuturor ! Merg sa o dau jos pe Giulia de pe role 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
speel spune:
Giulik,pupa mama pe ea de fata frumoasa si scumpa,o dulceata .mai mare dragu s-o privesc.
Ilinca,La multi ani,sa cresti mare si frumoasa si sa-ti bucurii parintii si fratiorul pe deplin.
La multi ani si pentru Andrei,mult noroc,o viata plina de bucurii.
philip spune:
daria, f frumoasa gagica ta si tortul tare aratos, ce erai :(. pupici
la multi ani lui andrei si stefaniei si celorlati sarbatoriti
dana, vreau sa-ti arat o rochita dar am probleme cu pozele, tu esti experta in moda
cine ma intreba pe unde iesim, ieri am fost la simpsons movie si apoi la o terasa umbroasa, azi shopping si mancat chinezarii. a fost ok
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani pentru Sofia, Andrei, David, Alexia si azi pentru Stefania! 

sa aveti o viata plina de bucurii!
Daria, tortul arata ok, de ce :( ? nu ti-a placut cum a iesit?
Olivia hahaha pai toata lumea cand iese cheltuie....si ce, 99c inseamna cheltuiala? ![]()
Cristal succes in cele cateva zile fara John....sa fie totul ok!
mai am 9 zile pana intru in concediu. lucratoare ![]()
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:

STEFANIA

Sa-ti triasca minunea nr.1, Amironeanu, sa aiba o viata plina de impliniri, bucurii, noroc, sanatate si tot binele din lume !

O saptamana frumoasa tuturor !
Revin dupa ce termin muncile ...
P.S. Tortul a aratat ingrozitor de gretos, asta pt k m-a mancat undeva sa-l acopar cu pasta de lapte praf
a fost bun la gust. atat ... 
Daria &
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Uite ca am reusit sa intru un pic, sa-i urez inca o data LA MULTI ANI Stefaniei!
Daria, torul arata super iar Giulia este o frumusete, m-am uitat indelung la poza "Giulia" care este foarte, foarte frumoasa
(asta zic si colegele mele de birou).
leeloo2004 spune:
Neata!
Ce de sarbatoriti in weekendul asta...LA MULTI ANI!!!! pentru:
Andrei-Florin (aka Gizmocea
)
Alexia Maria
Sofia Maria
David Mario
si sarbatorita de astazi: Stefania!!!!!

Daria - super a iesit tortul! Nu stiu cit de gretos zici tu ca a fost, dar arata super! Iar Giulik e o frumusete de fata!!!
Kim - 7 luni? Deci prin primavara sunteti in tara? Super! Am facut o singura poza la casa - dar nu o postez inca - mai bine saptamina viitoare ca atunci o sa fie aproape toate ferestrele montate - acum s-au montat doar cele mici si sunt doar citeva. Am fost in weekend prin magazine sa vedem gresie, faianta - am gasit atit de multe lucruri frumoase - o sa fie tare greu sa alegem! Si am pus si ochii pe un dulap cu pantofar si cuier ca sa-l schimbam pe cel pe care il avem acum acasa (deh, trebuia sa luam ceva!)- asa ca weekendul viitor mergem sa-l luam...Mama da ce preturi la voi la ikea! Sunt reduceri si prin Romania, dar cearceafuri cu echivalentul a 99centi nu am vazut...!
cristalule - zau ca ne-a fost dor de voi si de "aventurile" voastre! Pupam toata familia!
philip - ce veste buna - deci Pupi nici gind sa fie alergic - cred ca te-ai mai linistit acum, nu? Cind plecati?
Ma duc sa mai fac si ceva treaba pe la birou...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Tortul arata gretos de infiorator de urat
Dar comestibil cu multe fructe ![]()
Roberta - spor la munca ! 
Leeloo - astept si eu poza ! 
AndreeaP - cu Pupi ati fost la film ??? 
Rox - cum mai e Patrick ? 
Kim - wow, ce reduceri
Mai bine iesiti doar acum din casa, decat cand nu sunt reduceri, moama, ce fain 
Cristalinaaa - mi dor di voi tuoate 3, cu nazdravaniile pe care le faceti 
Carmenp - pe unde esti ?????????????
Sunt prin zona, pe ef faiv ![]()
Daria &
carmenp spune:
la multi ani, gizmou, Alexia, Sofia, David!
la multi ani, stefi!
tuturor va dorim sa fiti sanatosi si norocosi, s ava bucurati parintii! 
multumim de urari, ni le-am insusit
si cu intirziere, asa ca de lunea, sampanie la toata lumea, sa fim sanatoase se ne bucuram de ei
desi n-am aranjat nicio petrecere mosafirii au venit de dimineata si pina seara, cu mic si mare, tortu` fu bun, cadourile multe (primi in special tzoale astfel ca ilinca schimba vreo 3 tinute;))) s`asa ca ea s-a simtit bine drept urmare ieri dimineata cind s-a trezit isi cinta multi ani traiasca si cerea tort
pun si poze dar de acasa