LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!!!!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI VOIOASA
pupici multi

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ILINCA

Un we frumos tuturor !
Eu sunt in ... am terminat gatitul, mai am de asamblat torul, doar ca don`soara Giulik nu s-a decis ce vreaaaaaaaa, intre timp au sosit baietii cu mobila ce mai lipsea, iar mister Ed sta ca o valiza si nu ma ajuta cu nimic.
Tralalalalaaa, dar am apucat totusi sa intru sa urez sarbatoritei de azi tot binele din lume, Carmen, sa-ti triasca minunea !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Ilinca!! Petrecere frumoasa....si sa-ti fie viata ..lina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Ilinca!!! sa ai o viata plina de lumina!
sambata seara acasa....de rasu lumii suntem. dar copilul meu nu a dormit la pranz asa ca la ora 6.10 a zis "mami nu mai pot, vreau nani" asa ca s-a culcat. unde sa mai iesi....
Olivia muuulte felicitari! noi va asteptam cu bratele deschise dupa cum stiti
Cristal este de coma ca de obicei...super fun la voi. sa poarte sanatoasa Maria incaltarile. tot 31 poarta la picior?
Andreea de pupi imi pare bine ca e ok Philip si nu prezinta alergii.
Carmencito si Daria distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani ilinca si sa fii sanatoasa si voioasa.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi acum veniram...mey noi trebuine sa nu iesim din casa...altfel cheltuim:)
Am fost la joaca intr-o librarie celebra..unde stiu ca daca copilul se joaca cu trenuletul..si cu alte alea..parintii au sanse sa faca ceva shopping..Vai ce carti aveau ...pt toate virstele..ne venea sa le luam pe toate! Am luat doar pt Luca,carti cu activitati..sa-i stimulam putin creierasul..apoi am mincat si vizitat ..Ikea:))..si iar nu am plecat cu miinile goale...pai cu sa pleci din un cearsaf de bbc..era 99centi! Sint reduceri si-n Ro la Ikea?

Cind depre intoarcere..imi place ca ma felicitati

Roxana...nici Luca nu a dormit...dar al meu nu pica:)))..si deci ce faceti voi doi..porumbeilor? :)

haide pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREI
ALEXIA
DAVID
SOFIA

Mamici de sarbatoriti, sa va traiasca puiii, sa aiba parte de multa sanatate, noroc, fericire si tooot binele din lume !

Kim - 7 luni, wooow Cand incepi sa numeri zilele ? Eu sunt sigura ca totul va fi foarte bine
Rox - nici Giulik nu a dormit deloc, doar ca la 11 azi noapte inca imi vorbea ... eu dormeam ... Sunt curioasa azi daca va dormi, am sa ma organizez sa o duc pe afara ...
Cristalinaaa- bine ca steti bine
AndreeaP - ma bucur foarte mult ca Pupi e ok si nu e vb de alergie. Sper sa nu mai aveti nicio problema de acum incolo

Eu sunt in pregateli, ultimele de fapt. Dupa 4 vor sosi invitatii

Va pup pe toate, sa aveti o duminica frumoasa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI ALEXIA,DAVID SI SOFIA!!!!
LA MULTI ANI GIZMO,SA CRESTI MARE SI SANATOS!Alice sa-ti traiasca flacaul si sa aveti o petrecere frumoasa!!!!
Daria sa aveti o petrecere frumoasa,pupici Giuliei si luni sa pui poze,fara nici o scuza
sa avem o duminica placuta

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Ilinca!

Carmen...io am servit o tzuica fara alcool...
(La Maria cand am chemat pediatrul acasa in primele zile a tinut sa-mi spuna ca nu am voie sa beau alcool ca se imbata copilul...[:
D])
Asa ca pe Samburelul am bagat-o de mica pe lapte cu aroma de hamei...de la berea fara alcool...hihihi
Roxi, tot 31 poarta la pantofi...:)

Nici n-am apucat sa trimit alalteieri mesajul ca am auzit tropaiala pe scari si mieunaturi..."m'e f'iiig tatiii...de ce dezb'aci la Ma-i-ia?!....m'e fiiig". Daca o auzea cineva zicea ca am dezbracat-o si am trimis-o p'afara de Boboteaza.
Ii daduse taica-su pantalonii jos ca sa scoata pampersul (noi tot cu pampers la nani) dar nu mai apucase ca fugise in jos pe scari vaitandu-se...

Are tot felul de scheme din astea...Se apuca sa strige in gura mare pe strada "de ce batzi tati? de ce dai la chilotzel?"...hahaha
Lumea se uita dezaprobator...ca batem copilul care e asa cuminte!
Intr-o zi treceam pe langa un bloc si se auzea printr-o fereastra deschisa cum se certau unii...Pai a tinut-o toata plimbarea cu "si a batut mamica...si a dat cu matula'n cap ca n-a fost cuminte...si a batut tale tale..."
Cine o aude zice ca nu facem altceva decat sa o batem....[:d]

...am uitat ce voiam sa mai povestesc...(despre ce mai palavrageste Mariutza, care si-a dat drumul bine la vorba si spune o gramada de traznai...)...E emisiunea lui Jamie Oliver si ramasei cu gura cascata la teveu...

Pupam voios!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Andrei!

Daria , petrecere frumoasa sa aveti!

Olivia, pregatim pampoanele peste cateva luni...:)))

John ne lasa singurele pen' ca da o fuga la bucuresti asa ca iar voi avea distractie la greu (trebe sa le culc pe amandoua si sa le dau sa manance cam in acelasi timp...ele cam lucreaza la dublu asa ca se intrevad cateva zile pline de voiosie...)
Mai sunt si chioara de somn pentru ca am primit cadou de ziua mea ultimul volum din Harry Potter si am cam pierdut noptile cu cititul...ups!...:)

Duminica frumoasa in continuare!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput