LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

carmencito asteptam pozele de acasa
Daria mersi, Pat e ok acum. a dormit si a recuperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai uite, asta e poza cu cele citeva geamuri montate: http://good-times.webshots.com/photo/2193983180050279906GmWEUF?vhost=good-times
Urmatoarea poza am sa o fac cind se termina fatada si se dau jos schelele, ca sa si intelegeti ceva...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
LA MULTI ANI STEFANIA,SA CRESTI MARE FRUMOASA SI VOIOASA!!!
Foarte frumoase poze,Giulia arata ca o printesa in rochitze iar tortul arata chiar bine!
Carmen asteptam cu nerabdare pozele cu Ilinca schimband tinute si sufland in tort
Leeloo, io una nu ma mai uit la pozele cu casa(sic!)astept invitatia la petrecerea de casa noua
Olivia pe mine ma doare sufletul cand intru in librarii si vad ce preturi au
Cristalina ti-am admirat printesele in albumul de iulie,Oana Barosana este o zambareatza foc iar Botoshica parca s-a mai inaltat un pic,iar zulufii sunt de-a dreptul minunati!!!!
Roxi ti-am zis io ca aerosolii ii vor face bine lui Pat......9 zile,hai liberare
Mandra mea a vizionat aseara la televizor "Veronica se intoarce" si a rezistat eroic chiar si la publicitate.....acu' nu prea vrea sa adoarma,penru ca nu am fost afara din cauza ploii,ii zic "nu te mai foi atata",iar ea imi raspunde "ba ma foi,ca nu-mi gasesc locul"
Hai sa avem o saptamana buna(io-s suparata tare ca sotziorul meu drag este in spital pentru niste investigatzii,)

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana - multa sanatate sotului tau Sper ca nu e nimic grav
Leeloo - va fi super frumoasa casuta, suuuper frumoasa !

La noi ploua si e friiig. Abia astept sa ajung home sa termin curatenia si am de aranjat pe la Giulia jucariile

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, vazut casa, acus, acus ie gata... ne-am decis intr-o parere, la anu incepem si noi, brrr
ioana, sanatate multa, ce-a patit?
ia sa vaz niste poze ca parca vazusem cu coada okiului nijte lincuri

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Multumesc fetele,si eu cred ca nu-i nimica grav,inca nu are un diagnostic,dupa ce a mers la 3 medici si fiecare ia pus alt diagnosticsi in plus un ditamai pofesor universitar si director de spital i-a prescris un tratament care i-a facut mai rauacum a dat peste un doctor care vrea sa-i faca toate investigatiile si apoi sa se pronuntze(este suspect de rectocolita hemoragica)...si pana acum,doctorul nu a vrut sa primeasca nimic,asa ca suntem cam bulversati...io trebuie sa fiu vesela si optimista mereu ca sa nu afectez cupilul si sa-i ridic si moralul sotzului,dar eu gandesc pozitiv si simt ca totul va fi ok!!!
Carmen deci ati renuntat la ideea de mansarda?
Daria io am prestat ordine la incaltaminea copilului si am constatat cu stupoare ca toate incaltzarile de toamna i-au ramas mici...asa ca trebuie sa merg la shoping.....
Avem si noi vreo 6 pozici de week-end,am fost in gradina botanica,unde mandra a fost incantata doar de pietre.
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/august%202007/

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana - multa sanatate va dorim
Vazut Gorodica cu coditeee

Si eu ma apuc de facut lista cu cumparaturi pt "la gradi". Va marturisesc ca am de gand sa o trimit pa Giulik imbracata mai sport. Adica trening sa poata merge la wc usoar, incaltari usoare sa se descurce.
La picior poarta 22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ioana, nu stiu daca o mai construim, multi bani la mijloc... sanatate multa sotului tau, sper sa nu fie nimic grav
fetili, acu un sfert hina a mare a nascut-o pe hina a mica, fug la spital, revin later

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana multa sanatate sotului tau sper sa fie totul ok! nu te gandi la ce e mai rau, nu face bine deloc la moral! succes!
Daria la cat de inalta e Giulia nu poarta decat 22???? sau is alte masuri decat stiu eu....?

Mergi la inceput

Carmen - sa-ti traiasca finuta !

Rox - are piciorul 22, poarta 23 ca asa i-am cumparat eu, ca sa fiu sigura ca nu o strange nimic.
Pantofii sunt cred ca peste tot, zic io, nu stiu in cm cat are la talpa.

Mergi la inceput