*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nici azi nu am aviz

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mey, m-a linistit Felicia, cica asa fac ei si maine imi cer sa le confirm nu stiu ce date...daca nu le confirm nu imi iau comanda. Dar totusi am sau nu bani pe card??? Fug pana la banca ca e aproape.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Catusha felicitari pt. aparitia pe coperta. ai trimis pur si simplu poza sau cum ai procedat?
Clau sper sa nu-ti fi returnat lr banii.

eu numai in jur de ora 16 merg la banca, inainte sa-mi iau copilul de la cresa. dar tare curioasa mai sunt.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Giova, multumesc de felicitari, dar nu am nici un merit. Nu, nu am trimis eu nici o poza, ca daca aveam eu timp de pus poze puneam in albumul DC cu fetele mele, nu cu baia . Am inteles ca e un numar/capitol dedicat bailor si cautau o baie frumoasa pt coperta. Designeritza care ne-a ajutat cu decoratul le-a propus baia noastra, si cam atit. Oricum am inteles ca dupa ce vom avea si covoare, si alte alea care ne lipsesc deocamdata , va fi o noua sedinta foto pentru un numar viitor. Aici sint pozele http://agneslukacs-facts.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Claujro, asa e si la Victoria's Secret, pe moment valideaza comanda, chiar daca nu ai bani pe card. Apoi iti trimit un email in care te anunta ca esti descoperita, si mai incearca 3 zile la rind sa iti traga banii, sa vada daca intre timp ai alimentat cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

off topic: MADAU, ce-ai facut soro pe triburi ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost la banca. Banii pentru 27 sunt blocati. NU luati, doar blocati. Ce ziceti?

Cu strawbery m-am linistit. Nu le confirm nimic, nu au ce bani sa ia.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Off topic: a facut cineva comanda la Victoria`s Secret?
Si daca da....taxele sunt foarte mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

daca tot vorbiti de banca, sa va zic eu una tare
mie au omis sa-mi puna un tricou in pachet si mi-au trimis cec
am fost cu el la BCR, unde am si cardul virtual, in ideea ca o fi mai rapid asa
mi-au luat cec-ul, mi-au dat o hartie cum ca l-am depus la ei si mi-au zis sa revin dupa 35 de zile !!!!
can iu baliv it ????

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput