*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

off topic

N-am facut nimic...m-au banat aia de nebuni, ca cica aveam 2 conturi..adica al meu si al lui Marius..le-am zis ca-s 2 persoane diferite..dar te intelegi cu tampitii? Cica o sa ne dea drumul..sa asteptam...cat? Cine stie?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Catusha
Aici sint pozele http://agneslukacs-facts.blogspot.com/
Catusha, in curind de 3 X mamica

Wow! Vreau si eu asa baieeee! Da-n spatiul baii mele (2,2/1,7 m.), ce dreaq poti sa faci?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si suma era mica, asa-i???

Misto baie!!!

Apropo de triburi am renuntat la satele mele de pe lumea 2, am trimis resursele si armata la 3 pers din trib. Puteti sa le farmati.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by madau

off topic

N-am facut nimic...m-au banat aia de nebuni, ca cica aveam 2 conturi..adica al meu si al lui Marius..le-am zis ca-s 2 persoane diferite..dar te intelegi cu tampitii? Cica o sa ne dea drumul..sa asteptam...cat? Cine stie?

ce idioti !!!

vorbesc astia pe forum....vor sa faca revolta ...unii ziceau ca sa le spunem sa ne anuleze la toti din noul trib conturile, in semn de protest...sau asa ceva... solidaritate tata...nu gluma
anyway...sper sa se rezolve curand ca plang astia dupa organizarea facuta de tine....daca nu te intorci repede ...praful s-alege de noi

noi avem rosu-n gat....suntem varza amandoi
trebuie sa-i trimit cumva pozele de la mare....poate trece Marius pe la noi cand pleaca de la serviciu si ii dau lui usb-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Miki 68, si mai am inca 3 bai pe linga asta... dar noi sintem familie numeroasa... asa ca era nevoie...

Onetzica, vezi ca e topic separat cu VS. Eu nu mai stiu care e situatia actuala cu taxele vamale, dar sint convinsa ca fetele pe topicul VS o stiu, insa pe siteul lor gasesti clar taxele de transport, care difera in functie de valoarea comenzii. Oricum n-ai sa vezi ca la LR fdp-uri zero, sau chestii de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tot n-a venit niciun colet??? mie nu-mi miroase bine treaba asta...

catusha felicitari pentru casa frumoasa baie

Mergi la inceput

Am primit cod de reducere la coletia nou -20% Iar o luam de la capat pana in ianuarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Catusha

Miki 68, si mai am inca 3 bai pe linga asta... dar noi sintem familie numeroasa... asa ca era nevoie...

Catusha, in curind de 3 X mamica

Cand te plictisesti de ele, da-mi si mie una

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

27 iulie+8 zile= 3 august.. Maine ar trebui sa vina comanda ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Si eu am primit mailul cu codul de reducere la colectia noua, nu stiu ce sa mai cred, ne vor sau nu ne vor?

Va multumesc inca o data pentru felicitari vis-a-vis de casa, dar trebuie sa recunosc ca toata briz-briz-urile alea din baie le-au pus ei, sa fie frumos in poza, eu astept sa fie onorate comenzile LR cu accesoriile mele de baie...

Mergi la inceput