*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost la OP 66, ieri, sa ridic un colet din Elvetia si tipa m-a recunoscut asociindu-ma cu LR . Am intrebat-o cum arata noile ambalaje si mi-a spus ca nu stie, in ultima vreme nu a mai primit nimic LR. DE obicei, cand mergeam acolo..erau...

Am intrebat-o daca pt strawbery platesc si a zis ca tara non UE si da, platesc. Pt coletul din Elvetia am platit 1 leu.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am dat o comanda pe 27 iulie. azi merg la banca sa verific daca mi-au luat banii, caci incep sa ma ingrijorez.
Am dat o comanda pt. o cunostinta si am pus ceva si pt. marco si pt. mine, subti ce e drept, dar per total sunt 70 euroi.
sper sa le ajunga fetelor ceva colete, mi-ar parea rau sa se sisteze livrarile in Ro.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Inca n-am raspuns dar e si f devreme, ma gandesc ca spre sfarsitul zilei sau maine imi vor raspunde. Sper sa scrie "coletul a fost trimis pe data de..." nu alte balarii.....

Ma uitam la conditiile lor de vanzare (tot caut undeva unde sa scrie tarile in care livreaza sau altele....) si am gasit asta: La société La Redoute s’engage à honorer les commandes reçues sur le site internet uniquement dans la limite des stocks disponibles des produits. A défaut de disponibilité du produit, La Redoute s'engage à en informer l'utilisateur.
Stiu ca se refera la produse disponibile, dar extrapoland ma gandesc ca normal era sa te anunte daca sistau livrarea, nu inregistrau comanda si mai ales sa puna banii inapoi in cont... Of, ce ma enervez, abia astept sa mai zica vreuna din voi ca a primit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Acum mi-am amintit ca noua ne-a spus firma de leasing ca au avut problema cu Posta Romana si de aceea ne-au amanat cu 2 saptamani termenul de plata! Ca atare, ma intreb daca nu asta o fi problema de nu vin coletele.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

In asteptarea clarificarii spinoasei probleme a situatiei LR, m-am consolat cu... inca o comanda... Subtire, doar halate de baie noi, asortate cu baia cea noua, de la casa cea noua... Ma dau si eu grande, nu va suparati pe mine, dar am muncit mult... Pina la urma a meritat, fetele par incintate, iar baia matrimoniala e pe coperta numarului pe august a unei reviste de amenajari

Mergi la inceput

Vreau si eu un halat de baie pt mine? Poti pune un link? Te rog...

Ce revista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu halate (de camera si de baie) am de la Victoria's Secret, f dragute, super colorate, f vesele. Sotul are un halat de baie luat de la Mobexpert, dar pt ca am decis ca toata aceasta amestecatura de culori nu se potriveste cu noul decor, m-am bagat la doua halate identice de pe LR, sper sa fi avut mina buna. http://www.laredoute.fr/vente-le-peignoir-de-bain-uni-col-chale-scenario.aspx?productid=170010160&documentid=299107&categoryid=22939060&single=&hasnext=1&hasprev=1

Eu halate de baie am mai comandat de pe LR, dar pt fete, si anume asta http://www.laredoute.fr/vente-le-peignoir-capuche-brode-340-g-m2-de-disney.aspx?productid=324075989&documentid=299107&categoryid=22939060&single=&hasnext=1&hasprev=1 si sint f frumoase, sper sa fie valabil si la cele de adulti.

E Casalux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Era vorba si mai demult ca nu mai trimit in Romania si cand i-am scris la Sabine a zis "we do not send anymore to few people in Romania " , ca si dovada am primit atunci pachretul , sper asa sa fie si de data aceasta.
Eu astept cele 18 zile si ii scriu frumos sa vad ce spune.
Pana acum am avut un dialog tare placut si a dat dovada de seriozitate , cel putin fata de mine.

Eu tot sper , sunt multe haine dragute dupa care nu am timp sa alerg in magazine...sa nu mai spun de preturi care nu le gasim aici .

Ar fi pacat sa nu mai trimita in Romania....

Ca si EDIT : intradevar Posta Noastra e de tot .... , toata ziua ma lupt cu ei , minim 30% din coletele expediate nu ajung la destinatar , se intorc sau se pierd.Asta e o statistica facuta pe vreo 2 ani de cand lucrez cu ei .

Mergi la inceput

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Feteloooor! M-am jucat pe strawbery, am simulat o comanda sa vad cum merge, nu am mai comandat niciodata la ei, stiam sigur ca nu am bani pe card!!!! Si mi-a luat-oooooooooooooo! Problema nu e asta ci faptul ca daca am bani pe card, inseamna ca LR nu mi-i i-a luat pentru comanda din 27!!! Mooooooooooor! Fug pana la banca sa vad ce e!

Mergi la inceput