*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 10
rall spune:
Pai "taie d'oreiller ou de traversin - fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)".. deci eu inteleg ca sunt doar fete de perna.
claujro spune:
rall, multumesc! Am sters mesajul ca intre timp mi-am dat seama...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, astia imi spun ca sa trc mail-ul, dar nu vad unde! Pai unde naiba trec mail-ul?
Unde scrie Numéro de ma carte trec numarul de pe card, nu?
Si ce naiba inseamna Complément d'adresse? Am incercat sa pun aici mail-ul si nu merge
Clau multam fain, Aissa si tie!
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
claujro spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mey, fetelor, astia imi spun ca sa trc mail-ul, dar nu vad unde! Pai unde naiba trec mail-ul?
Unde scrie Numéro de ma carte trec numarul de pe card, nu?
Si ce naiba inseamna Complément d'adresse? Am incercat sa pun aici mail-ul si nu merge
Clau multam fain, Aissa si tie!
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Mailul este de fapt identifiantul tau. Nr de carte nu o completezi. Complement de adrese, acolo bagi partea a doua adresei, adik o spargi in 2 si completezi amandoua randurile.
Lorenza spune:
Astazi n-a primit nimeni vreun colet,sau sunt anumite zile din saptamana pentru externe?
Eu astept din 16,tupeu nu,mai ales ca din 11 n-a mai primit nimeni colet!
Laura Ioana spune:
am reusiiit! Gata, sunt cu acte in regula! Clau noroc cu tine!
Asaaa acum vreau sa intreb de tricourile barbatesti: sotul meu poarta XL si nu am habar cam cat i s-ar potrivi in masurile astea frantuzesti. Nu stiu nici in marimile romanesti cat poarta, decat ca-i XL. Oare tricoul cu marimea 174 ii e prea mare? va rog sa ma sfatuiti
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lorenza spune:
174 cred ca se refera la inaltime,nu prea cred sa fie barbati cu circumferinta pieptului de 174 cm.
claujro spune:
Si al meu poarta tot XL si XL i-am luat de pe site. Unele au si nr kg langa masura si atunci m-am orientat dupa kg, in jurul a 100 kg.
1.74 e inaltimea si nu te baga, aia e pt pusti, mai degraba...
Laura Ioana spune:
Clau dar ai gasit unde sa scrie XL? AM gasit un tricou, dar mi se pare asa de complicat cu marimile astea!!!! Scrie 96/103, 104/111, 112/119. Ce pana mea inseamna asta? Nu mai inteleg nimic, astia ma baga in ceatza! Si al meu tot cam 100 kg are si 1,75 inaltime.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag