*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Viairo,
Cantareste-l, Laura si vezi exact cat are ca sa stii cum comanzi!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Laura Ioana spune:
Viairo ma bazez pe tine si bag in cos 104/111.
Saru'mana, fetelor Deci 104/111 e circumferinta pieptului.
Clau tocmai ca nu-l pot convinge sa se cantareasca, nici sa-l impusti! Cica e secret Niciodata nu l-am vazut cantarindu-se...e mai rau ca o fata
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Viairo spune:
Sotul meu poarta L si am luat 96/103 si a fost ok. Ca sa fii mai sigura 104/111 e circumferinta pieptului.
Spor!
claujro spune:
Daca nici maine nu apare codul (desi cred 99% ca va aparea), bag o comanda, ultima, sa mai prind masurile repejor, pana nu se epuizeaza. Am observat la unele produse, cand dai clik pe ele, te redirectioneaza catre pagina cu "produsul nu mai este disponibil", desi el apare in lista cu produse...
Laura Ioana spune:
L-am masurat cu o ruleta si are 119 cm cicumferinta pieptului. Dar zice sa nu-i iau XXL ca nu vrea sa poarte largi.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
L-am masurat cu o ruleta si are 119 cm cicumferinta pieptului. Dar zice sa nu-i iau XXL ca nu vrea sa poarte largi.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Si eu cred ca XL i-ar fi de-ajuns,dar pana nu iei una-doua tepe nu te lamuresti deplin!Comanda,daca nu vrei sa iei teapa,unu-doua tricouri ieftine,de stat in casa,ca sa te lamuresti cu masurile.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by Laura Ioana
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Si eu cred ca XL i-ar fi de-ajuns,dar pana nu iei una-doua tepe nu te lamuresti deplin!Comanda,daca nu vrei sa iei teapa,unu-doua tricouri ieftine,de stat in casa,ca sa te lamuresti cu masurile.
Si pana ii vine comanda si se lamureste pierde toate reducerile. Ntz, ntz..nu merge!