*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Si daca nu-i vin tricourile,ce afacere a facut?

Le vinde sau le face cadou?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Am stat si eu cu cosul plin de vreo 8 zile, in asteptarea mirificului cod si acum....ce credeti??? Cand m-am logat, cosul meu este GOL !!

Nici comanda din 11 iulie nu a venit. Si mai am 3 comenzi din 13!

Ma apuca astenia de toamna, in curand...

Tania 32+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cred ca maine se intampla ceva daca au inceput sa dispara si produsele din cos.
Asa se intampla inainte de reduceri, cel putin la mine.

Tania , ce faci burtici, pe la noi nu mai intrii?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare...tot in asteptarea codului sunt si eu...oare o veni?

In alta ordine de idei...sotul meu drag iar a plecat la meci, eu iar am ramas acasa..si iar sunt plina de draci. Si n-am nici bani pe card..ca ii aratam eu lui

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by catutza

Cred ca maine se intampla ceva daca au inceput sa dispara si produsele din cos.
Asa se intampla inainte de reduceri, cel putin la mine.

mie mi-au disparut produsele din cos toata saptamana trecuta.
Voi tot mai sperati sa apara codul ala?
Eu nu prea cred,dat fiind ca reducerile astea n-au semanat deloc cu cele din iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara redoutistele!
vreau sa ma alatur voua si sa fac o comanda pt piciul meu de 1 an si 8 luni, dar nu-i stiu masura. in mod normal i-as comanda 94, dar pt ca el are peste 90 cm inaltime si vreo 15-16 kile, parca m-as arunca la 102. hainutele pe care le am in plan sunt pt toamna asta si mi-ar parea rau sa i le iau prea mari sau prea mici.
ce ziceti, ma ajutati cu un sfat?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CATUTZA multumesc de intrebare , sunt OK, dar nu ma pot opri din alergari asa.. pe ultima suta de metri, iar intre 2 vizite pe santier si 2 intalniri la firma mai bag un shopping mic

Intru aproape zilnic si pe forumul nostru dar..abia apuc sa citesc tot ce se scrie..., de scris, nu stiu cand voi reusi, mi-e si rusine dupa atata lipsa.

Azi am mai facut un shopping - am fost la ziua clientului la Miniblu, au avut o promotie: "cumperi de x leu si mai primesti de X lei produse din magazin". Asa ca, spre disperarea sotului-sponzor, mi-am luat carutul meu de suflet - Quinny Buzz - , iar ca bonus am luat: landoul, tricicleta pt Stefan, Babyphone, scaun de masa, biberoane si tetine pt bb mic , hainute si sosete.

Tania 32+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

wow, tania, ce de cumparaturi, imi faci pofta [intre noi fie vorba, imi faci pofta si de bebele mic].....

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Asheaaa! Deja ma dor okii de benoclat pe site Voi mai aveti ceva sugestii cu ce ati luat la preturi faine si ati fost multumite? Sotzului i-am luat deocamdata un tricou, mai vad maine ce mai pun in cosh. Deci daca vreau sa ies tre' sa ma log out? Sau inchid pagina site-ului si gata? CUm salvez produsele pe care le-am pus in cosh (desi vad ca o iau cam la picior din coshuri)?
Miane intru sa va intreb cum sta treaba cu cadouri si alte trebi si chestii interesante
Sper sa aveti rabdare si cu mine

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Xandra , e cu dus/intors cu masurile. Eu de ex am luat Biancai si 86 si 94 si i-au venit bine amandoua masurile, dar am nimerit si care sa nu-i vina. Depinde de firma producatoare. Daca spui ca Vlad are peste 90cm eu zic sa-i iei 102. Mai pot intra si la apa...acum tu decizi.

Tania , sa amortizati sanatosi investitia , asa cumparaturi mai zic si eu

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput