*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 13
tania-z spune:
XANDRA, pai da-i bataie la facut bb mic, mai ales ca primul e asa de reusit! Mi-e dor si mie de conversatiile noastre de burtici... mai stii? chiar de carucioare vorbeam pe mess. Si eu iti recomand 102.
Eu stiti ce cred? Ca astia de pe LR, in cardasie cu sotul meu, mi-au golit cosul cu mesajul clar ca mi-am depasitul bugetul cu ce am cumparat azi . Asa ca ...hm...ar trebui sa ma potolesc??
Tania 32+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Laura felicitari pt burtica!
Eu mi-am luat hainele de pe LR cu o marime mai mare decat de obicei, in loc de 38 am luat 40 si in loc de 36-38, am luat 38-40. In genaral au venit bine, mai ales cele stil tunica, le-am purtat la greu toata vara. Acum, in luna a 8-a, nici vorba sa mai incap in ceva gen pantalon...deci mai iau doar maieuri, bluze, jachete...etc. Avand in vedere ca la prima sarcina am mai dus-o cu burtica inca vreo 3-4 luni dupa ce am nascut, cred ca voi purta in continuare marimile mai mari. Sarcina usoara!
Tania 32+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ella_74 spune:
pai gravidutelor,
am luat io hainute de gravi de pe LR acum la reduceri si au fost super: niste blugi cu burtica la vreo 15 eur si o camasuta din in brodata in fata care a fost vreo 8-9 eur; pentru cumnata-mea ca io mi-am cumparat haine de gravi pe bani grei de afara si tot asa am crezut, ca raman grasa si cu burta dupa ce nasc si cand am venit de la maternitate imi cadeau de pe mine deja, iar acum cand bebe are 3 luni sunt fix pe greutatea de dinainte de sarcina.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
claujro spune:
Ella, cum ai facut??? Eu nu am reusit nici la 2 ani de la nastere... M-am uitat la pozele de la botez da nu-mi dau seama care esti tu...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
xandra28 spune:
tania, ti-as urma eu sfatul dar din pacate am alte planuri pe termen scurt... in vreun an-doi, daca oi mai avea chef...
la ce nume te-ai gandit?
p.s.: si mie mi-e dor de discutiile noastre.... mai ales de alea despre carucioare
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Laura Ioana spune:
Tania multumesc mult! Si tie felicitari pentru cele doua comori ale tale. Caut peste tot la hainute de dama, dar cel mai tare-mi fug ochii dupa maieuri...dar sunt cam scurtutze 58-60 cm. Dar la ce preturi au tot imi iau cateva modele, ca mie-mi place si sa fie burtica un pic golasa Acum bag un oki si la tunici, poate gasesc ceva mai lungutz.
Fetelor, va rog, spuneti-mi : cum fac sa nu pierd ce am in cos, pana maine?
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
claujro spune:
Nu ai ce sa faci, daca dispare...e o problema tehnica, sa speram ca nu va fi.
Noapte buna! Ne vedem maine dimineata la cafea si la cumparaturi...muuuuulte.... cu ajutorul codului minune!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Laura Ioana spune:
HEEEEIIII! Vreau sa merg sa ma culc si nu stiu daca pot inchide calculatorul! Cum salvez ce am in cos? Nu as vrea sa o iau chiar de la capat maine! Sunteti toate ocupate cu rasfoitul site-ului? Ajutoooor!!!!
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
tania-z spune:
LAURA, du-te pe File->Save Page si bifeaza "save web page complete" la optiuni. Salveaza cosul ca un website.
Varianta 2: adauga produs cu produs din cos in "preferinte". Adik intri pe fiecare produs si=i dai "ajouter a mes peferes".
ELLA, nu pot sa spun decat ca tu esti un caz fericit . Eu dupa un an de la nastere tot mai aveam 3 kg in plus.
Tania 32+ &
bebemic