*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

laura-ioana, pai nu prea ai ce sa faci. in principiu, produsele din cos nu dispar, ti le tine acolo daca ai fost logata cand le-ai bagat.
doar daca e pb tehnica dispar (mie nu mi-au disparut decat o data, dar o data dupa ce redutasem vo 6 ore )
poti sa iti pui la FAVORITES in internet explorer paginile cu produse, si daca DF! se goleste cosul, sa le bagi la loc de-acolo.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor va multumesc. Spor la redoutit Ne vedem maine!

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mai sunt cateva minute pana se schimba ora si la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

N-am vazut nici o minune la ei pe site asa ca eu cred ca a fost mare teapa. Bine ca am comandat ce vroiam, sa le vad insa si sosite...
Eu imi salvez cosul punand link-urile in word, inainte de a alege masura/culoarea, copiez adresa si cand vreau sa reconstitui pur si simplu imi iau adresele din document.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Buna redutistelor !

Si eu stau cu cosul plin dupa o comanda facuta in 25.
Am in cos niste camasi si vroiam sa va intreb daca cumva le-a mai comandat cineva si poate o parere de cum arata .

Camasile ar fii astea :

1. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3783219&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 " target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3783219&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

2. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4993977&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=38&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4993977&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=38&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

3. www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3774040&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3774040&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Astea le pusesem in cos impreuna cu cateva fuste si pantaloni.
Am studiat putin ma-reduc si am vazut ca sunt coduri cu 50% reducere la Solduri dar incercand pe cos nu functionau.

Oare nu acelea sunt codurile minune ?

un cod este 69256 si scrie ca scade cu 50% articolele de pe LaRedoute
Iar mai jos e trecut Soldes : 50% la comanda pret a porter femme,homme , enfant , lingerie (pagini verzi -20%) .

Plata la 3 luni cu Karte Kangoroo dar nu scrie rezervata posesorilor de card kangoroo.
Mai era un cod valabil la referinte din catalog.

Ce ziceti astea or fii?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Nu mai e ca anul trecut...si cat am asteptat codul asta...!!!!

chiara, geanta e PVC, nu o luaaa, e urata. Nici camasa rayee nu-mi place. In schimb, celelete 2 le am si eu si sunt ok, aia cu floricele e subtirica rau iar cealalata mai plinuta, dar simple si cllasice.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata fetele! De azi sunt in concediu! Vad ca acel cod minune nu mai apare. Am si eu in cos niste lucruri de vreo 50 de euro si nu stiu ce sa fac: sa mai astept, sa dau comanda...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Am cedat nervos si am comandat de dimineata ce aveam in cosuri. Am zis ca si asa vin greu comenzile, daca mai stau si pierd timpul asteptind marele cod... primesc comenzile la toamna... Acuma nici nu mai vreau codul minune, ca ma oftic dupa aia.

Bineinteles ca ieri nu aveam nici un aviz pentru comanda din 17 . Mai asteptam. Vorba aia: asteptati demult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu stiu ce sa zic...Am citit jos, la steluta, ca cele mai multe reduceri sunt valabaile pana la 31.08....Timp ar mai fi. Ma decid si eu azi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput