*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Am mai gasit un cod functional . dar nu codul minune
61492 - daca se comanda un produs de la solution maison , transportul e gratuit + cadou serviciu de masa alb cu verde.
A mai folosit cineva codul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, eu. Dar serviciul e unul de tort si s-a epuizat de mult.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Am mai gasit un cod functional . dar nu codul minune
61492 - daca se comanda un produs de la solution maison , transportul e gratuit + cadou serviciu de masa alb cu verde.
A mai folosit cineva codul acesta?

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

Si eu si am primit in loc un prosop extrem de apreciat de pisicii mei (dorm pe el)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Ok.Am vazut codul pe prima pagina dar nu scria transport gratuiot daca se comanda un produs de la SM.

Are cineva o poza cu Lot bagages?Merita platiti cei 6 Euro pe aceste genti? Codul Vous ofera doar lot bagages sau mai este vreo combinatie cu transport gratuit?

Cred ca pana la urma fac si eu comanda.Pierd f mult timp cautand codul minune..... si nu prea cred ca va aparea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca citeai din urma, vedeai ca acel cod minune era afisat, in februarie, chiar pe pagina principla de la Aubaines si nu ai mai fi pierdut timp cautandu-l prin alte parti...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Mult timp pierd tot dand refresh pe Dc pe acest subiect apoi urmarind sa nu dispara din cos vreun produs...
Pe ma-reduc sunt acum doar 5 pagini cu coduri La Redoute , putin fata de ce gaseam pana acum pe cand aici pe DC sunt pagini intregi ...pfiu ....multe rau .
Astept inca pareri daca merita lot bagages sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Na, ca am mai bagat o comanda, ca asa face omul la suparare.

Am tot folosit colis-ul la ultimele comenzi. Eu care am primit deja lotul de bagaje roz de doua ori nu l-as mai lua, e unul din cadourile care pe mine nu m-a incintat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Mult timp pierd tot dand refresh pe Dc pe acest subiect apoi urmarind sa nu dispara din cos vreun produs...
Pe ma-reduc sunt acum doar 5 pagini cu coduri La Redoute , putin fata de ce gaseam pana acum pe cand aici pe DC sunt pagini intregi ...pfiu ....multe rau .
Astept inca pareri daca merita lot bagages sau nu.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

Lot bagage inseamna teoretic un set de genti.La ultima mea comanda am primit in loc de "lot bagages" o singura geanta roz.

La codul 61492 cadoul nu mai e pe stoc si teoretic ar trebui sa-ti trimita un alt cadou in schimb.La unele fete au trimis,dar mie pur si simplu nu mi-au trimis nimic,doar si-au cerut scuze ca nu mai au pe stoc cadoul respectiv.totusi codul e bun pt FDP=0.

Eu sunt foarte dezamagita ca nu a aparut codul minune pt ca nici nu ma asteptam sa apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
gentile verzi sunt din nou disponibile. Eu mai iau unele ptr ai mei.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Care este codul de genti verzi?Aveti o poza cu ele ?Nu pot sa vad poza de pe prima pagina...
Este poza in contul comun ?Imi dati si mie parola pe Pm va rog?

Mergi la inceput