*** LA REDOUTE (38)***
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
croco, eram si eu fan tarafashion dar sunt cam scumpe...Nu am mai comandat din iarna trecuta nimic... Uite-te pe promod, deocamdata.
Mai sap dar dupa ce se incheie "epoca LR". Si, corect, cum am supravietuit inainte de LR o pot face f bine si de acum incolo. Dar, repet, stati linistite, NU OPRESC livrarile catre ro. Parerea mea!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
[
eu am un coleg la servici pe care l-am imbolnavit de microbul LR. si si-a facut contul prin mai, iunie. si acum ii face si lui figura cu american express. el a zis ca isi face card american express...
si din mai-iunie pana acum a facut comenzi si a fost totul OK?
In alta ordine de idei la ultima comanda primita am avut cadou setul de genti roz.Ei bine,nu erau 3 genti ci numai una,cea mare.
aissa spune:
Clau scrisesem ca astept 2 (comenzi), din 11 si din 28, scuze, nu am o comanda din 2 nesosita...cum cred ca s-a inteles.
Deci astept inca sa apara comanda din 11 cu seturi de pat si cea din 28 cu haine. Sper sa nu se fi sistat pe bune livrarile, din cate retin cardul cu care am platit comanda din 11 e gol...dar verific maine.
claujro spune:
aissa, am inteles!
Ati mai citit pe aici? http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?s=5249c2bd07392ae42f401a81a844abfe&showforum=15 Ati vazut ca si ei se plang de aceleasi lucruri ca si noi? Cred ca mai degraba acolo ar citi LR daca i-ar interesa parerea clientilor..nu la noi...
catutza spune:
Nu pot sa cred ca vor sista comenzile catre RO, eu tot sper sa fie doar o intarziere la comenzile voastre, poate au fost si ei foarte aglomerati cu reducerile astea.
Spunea cineva de aici (scuze, nu am retinut cine), ca a facut coletul 10 zile pe drum, deci nu e numai vina lor ci si a transportatorilor.
Sa vedeti voi zilele astea ce val de colete sosite va fi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Lorenza spune:
Sa vedeti voi zilele astea ce val de colete sosite va fi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
[/quote]
Sa-ti fie gura aurita!
Laura Ioana spune:
Mey fetelor, gata am si eu cardul si contul plin, dar ma cam puneti pe ganduri! Inca nu am cont facut la ei si nici cosul plin dar acum parca mi-e si teama sa ma bag! Daca iau tzeapa? Voi ce ziceti? SI referitor la marimi, eu am 1,65 in inaltime si 62kg, deci cam ce marime port, oare? La piept sunt mai generoasa (85C la sutien) deci oare 42 sau 44 ar fi bune? Va rog sa ma ajutati sa nu iau chiar tzeapa din prima La papuci port 37-38, deci sa comand 38? Sunt lata in picior.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
claujro spune:
Laura, nici sa nu te gandesti la asa marimi..38-40 la haine si la picior, 38, da. La fuste nu stiu...ca ai burtica acum Eu am 1.67 si 70 kg, bust mai mare ca al tau si comand 38-40 la bluze, 40 la camasa, 40-42 la rochitze, 42 la fuste cu fermoar, 38-40 la cele pe elastic, 40 la blugi cu elasten.... O sa ajungi sa-ti cunosti masurile dupa mai multe comenzi
Edit: io umplu cosul acum pt maine, nici nu ma gandesc sa iau teapa, am 100% procent de colete venite.
aissa spune:
Laura eu zic sa comanzi cam cat porti si in Ro. La pantofi as comanda 38, eu tot 37-38 port si am comandat 38 pe LR (adidasi, balerini, tenesi) si imi vin bine.
Jasmine spune:
Are cineva card American Express?
E ceva deosebit la el fata de un card Visa sau Mastercard?Se obtine mai greu,sunt anumite conditii?