*** LA REDOUTE (38)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Din acest motiv eu nici nu am declarat ca am avut probleme cu un colet, ca sa nu faca mutre la urmatoarele comenzi.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hai Lorenza,zi,nu ne fierbe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

nushulica, iti doresc sa iti rezolvi problemele cat mai repede!

si eu cred ca intarzierea este din pricina ca s-au inmultzit comenzile, nu numai la romanika, ci peste tot...

eu am un coleg la servici pe care l-am imbolnavit de microbul LR. si si-a facut contul prin mai, iunie. si acum ii face si lui figura cu american express. el a zis ca isi face card american express...

nu stiu poate conturile noi le avertizeaza din prima ca totul e pe propriul risc... insa din ce inteleg eu din mesajele de la sabine/cristine/quelqune nu spun ca nu se mai livreaza deloc in ro, ci ca nu se vor mai retrimite pachete pierdute, nu?

va tin pumnii!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Stocul mi l-am facut si eu,dar pentru viitor mi-ar parea rau sa nu mai fie,ca asta e suspiciunea mea.Tu ai zis ca atunci cand se anuleaza comenzile,nu suntem anuntate!Oare s-a apropiat sfarsitul?Sper ca nu,si de-ar fi asa ,asta e ,o sa-mi treaca si cred ca destul de repede!

Mergi la inceput

Hmmmm...Nu cred ca s-a apropiat sfarsitul. Cred, mai degraba, ca neputandu-se lupta cu Posta Romana, se lupta cu clientul "pagubos" si lui ii taie macaroana. Scuze, nu intentionez sa jignesc pe nimeni, cred, numai, ca asa ne vad ei pe noi...

Edit: eu ma voi reprofila pe alte site-uri

Mergi la inceput

Lorenza, faza cu pantofii a fost o magarie grosolana din partea lor! Nu e deloc vina ta.

Sa citeasca forumul? De ce? Ce ar avea de castigat? Cum ar putea sa asocieze nikuri de pe forum cu nr de client?!

Si daca-l citesc sa citeasca si ca trebuie sa-si mai faca niste ordine in ograda proprie, ca nu sunt deloc profesionisti - incepand de la relatiile cu clientii si pana la varza de reduceri pe care au facut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Claudia, sa ne zici si noua pe ce site-uri te reprofilezi. Eu pana acum am comandat de pe LR, www.victoriasecret.com (aici insa e cam nasol, ca-i cu taxe vamale), www.tarafashion.ro (hainute OK, preturi insa cam mari). Am vazut ca mai exista www.papucei.ro dar n-am comandat inca de la ei.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nu prea vad ce interes ar avea cineva din interiorul LR sa citeasca forumul nostru.Doar nu scriem aici chestii nemaipomenite,pe care sa nu le fi "fumat" deja clientii lor vechi.

Oricum eu nu pot sa le inteleg politica.Nu mai vor clienti noi din RO?Banii nostri nu sunt buni?Atunci de ce m-a lasat sa fac cont si sa dau prima comanda?Pe ce motiv mi-a blocat contul a doua zi?N-ar trebui sa existe un motiv?

Nu le place sa le trimiti mail-uri sa le spui ca nu ti-a ajuns un colet?Eu le-am dat mail doar sa le spun ca a ajuns la mine coletul Osaka si al meu e probabil prin Japonia.Deci nu cred ca eram eu de vina pt asta.Si de pe contul ala cu Osaka am mai dat de atunci destule comenzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu daca se termina cu LR-ul,termin si cu comertul de tzoale on-line,aici imi convenea ca erau preturile mici,dar totusi prefer sa le vad de aproape si sa le probez,deci o sa reiau turele pe la magazine prin oras!

Mergi la inceput