Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 30
gill spune:
Am revenit.....
Fetelor...voi simtiti uneori niste intepaturi in zona buricului?
am inteles ca bebe se joaca atunci cu cordonul ombilical..si trage de el.......
GILL
25+si bebelina SARITA
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by Sheritra
pai nu e fite Pussic, stai si tu si mai atipesti, mai faci o tocamnita, nu alergi intr-un suflet sa vezi daca mai respira sau nu s-a sucit in patut.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
eu ma gandeam la : dimineata, ziua si seara.... le-as putea face linistita doar cu un ochi pe monitor
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Si cand mai manaci? Sa nu ti se faca rau
Din asta vreau si eu, cu unitatea portabila de monitor, e mica ca un telefon si te plimbi prin casa ca jmekera. Vin neamurile in vizita, soacra, si vrei sa nu intre in contact cu bb ca-i da microbi si-l pupa pe fata si ti-e jena sa intrebi daca s-a sppalat pe maini dupa ce a umblat cu metroul, si autobuzul plin de microbi, scoti din buzunarul sortului scula, i-o arati si poa s-o pupe si giugiuleasca cat vrea! Apoi sa te ajute la treaba ca nu mai poti!
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by bex
yasmi, zice soacra-mea, care e dr de fam, ca le trebuie un anumit curs facut pe puericultura ca sa poate tine genul ala de curs, in schimb daca sotul tau face in alta parte cursul si cred ca sunt locuri unde, ea este obligata sa ii semneze cererea respectiva, pe baza adeverintei/certificatului de abs a cursului. de ex ea nu are certificare din aceea desi e pe pediatru si io nu=l vad pe sotuil meu mergand la cursuri...si de asemenea daca nu lucreaza la stat, nu poate obliga patronul/managerul sa ii dea concediul, deci legea e ambigua si limitativa..
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
unde altundeva???
in lege scrie ca acest curs trebuie tinut de dr de fam si tot el elibereaza adeverinta in cauza. daca nu gaseste ma dsuc cu legea la ea sau direct schimbam dr de fam. tot ea zicea ac nu se da Utrogestan si No spa gratuit decat viitoarelor mamici fara venituri...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
aaa, uitati aici:
http://www.x.ro/produse.php?resultpage=1&categorie=Aparate+supraveghere , unde x este bebelusultau ...
printre ele, sunt si o multime de video monitoare, si sub 10 mil
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pufulet74 spune:
Nu-i adevarat, doctorita aia merita schimbata, eu am primit Utrogestan si No-spa compensat, si Elevit chiar daca am avut venituri ...
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
adelamaria spune:
Mai, voi vorbiti serios? Nu stiam ca la hipermarketuri pot gasi si carucioare de la Chicco sau alte firme…Sheri, Yasmi mersi de informatie! Eu in Cora merg saptamanal (in Pantelimon) dar n-am vazut niciodata carucioare Chicco…O sa casc ochii mai bine de-acum! Si nici nu stiam ca in Selgros sau Metro s-ar putea gasi…Ce-nseamna puterea cunoasterii!….
Yasmi, eu stiu ca dr. de familie poate da adeverinta ca sotul a facut cursul…Nu stiu in ce baza sau daca ii trebuie dr-ului ceva curs absolvit sau nu…Dar cine ar sta sa verifice chestia asta? Deci teoretic te-ar putea ajuta…daca ar vrea…Nu stiu ce sa zic.. Eu am dr. de familie, dar n-am ajuns niciodata la ea...Ar cam trebui s-o fac, nu? Nu de alta, da’ sa stabilesc si eu niste relatii...
Cami, carucior Hauk am luat eu pentru finutza mea acum doi ani...Deci nu m-am orientat chiar rau, sa zic asa...Dar de ce spui tu ca nu vei folosi landoul? Ca doar va fi racoare bine afara cand nastem...E suficient un carucior la pozitia orizontala plus aparatoarea aia de picioare? Sunt curioasa sa stiu...Eu ma gandeam ca e mai ferit bebe in landou, dar e posibil sa ma insel...
Monitorul ala pare super...Ma tenteaza si pe mine...Offf...tare greu e sa te decizi in ziua de azi! Sunt atatea oferte! Si ma refer inclusiv la carucioare! Ala de 30 mil de la Miniblu arata ca un OZN, frate!...
Sheri, buna ideea cu aratatul monitorului la soacra/musafiri! Pai la cat de posesiva sunt eu, daca imi iau un dispozitiv din asta, si la 5 ani tot pe monitor o s-o vada pe aia mica!
Ade, 23s+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Nu-i adevarat, doctorita aia merita schimbata, eu am primit Utrogestan si No-spa compensat, si Elevit chiar daca am avut venituri ...
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
flory stiu ca nu e adevarat, pt ca eu am plecat de la dr asta de fam 9a ramas doar sotzul) si primiesc gratuit si compensat de atatea luni. maine cand merg dupa reteta intreb si al dr meu de fam si daca spune ca e ok se muta si sotzul la ea. sper sa nu isi dea si dr mea de fam cu firma in cap...
poza eco bb si burtik
ellis spune:
BB, exact discutia asta am avut-o si eu ieri cu dr mea, habar nu avea nimic, dar am noroc ca e deschisa la minte, ii duc legea si modelul de adeverinta si isi va anunta si colegele care nu stiu; sigur ne va da adeverinta.
Ellis23+
bb_yasmi spune:
eu ma bag in patut! ne auzim mai incolo!!
pupilici
PS: Big Mamma pe unde umblii????
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Adela, nu zic ca nu este bun, insa daca il iau echipat complet ma costa tot cam cat OZN-ul ala .
M-am gandit ca pot renunta la landou (10 mil), voi folosi doar cosuletul montat in locul hamacului sport. Plimbarile vor fi mai scurte, iar iernile se pare din ce in ce mai calduroase. Ii voi cumpara si un fel de saculet si cred ca va sta bine foarte bine si asa
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania