Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 29
pussi spune:
sheri prea complicat eu credeam ca-i ca si camerele alea mobile din banci si cu vreo 4-8 monitoare ..gata, ma rezum la BabyPhone! Ce atatea fite!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Sheritra spune:
pai nu e fite Pussic, stai si tu si mai atipesti, mai faci o tocamnita, nu alergi intr-un suflet sa vezi daca mai respira sau nu s-a sucit in patut.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bb_yasmi spune:
nu stie nimeni nimik despre cursul de puricultura???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
anacami spune:
Adalia, si la mine fierul simplu constipa. Combinatia de la Elevit se pare ca imi merge- probabil ca depinde si de un echilibru ceva cu mai multe elemente minerale...
La Sebastian am avut un Hauck cu landou pentru primele luni- f. bun, cu pozitie reversibila adica bebe cu fata/ spatele la tine, plus alte frectii; dezavantajul ca era destul de greu desi f. usor de manevrat si cu o singura mana. Am cumpaart apoi unul sport GRaco Citisport, si asta f. bun.
Acum vreau un singur model, dar sa fie 2 in1 , sa nu il mai schimb (3 in 1 fara landou).
Bebeconfortul asta are o multime de facilitati si el, inclusiv cea cu maner reversibil...
Acum pt. cele care vor sa-si clateasca ochii sau chiar sa cumpere, uita-ti modelul d e30 mil. de la Miniblu- carucior produs de Stokke:
http://www.xplory.com/try-xplory.asp
Se monteaza pe un cadru, la inaltimi variabile- se poate ajunge sa fie chiar la nivelul tau,cica...(la celelalte caruciore ii privesti de sus )
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
bex spune:
yasmi, zice soacra-mea, care e dr de fam, ca le trebuie un anumit curs facut pe puericultura ca sa poate tine genul ala de curs, in schimb daca sotul tau face in alta parte cursul si cred ca sunt locuri unde, ea este obligata sa ii semneze cererea respectiva, pe baza adeverintei/certificatului de abs a cursului. de ex ea nu are certificare din aceea desi e pe pediatru si io nu=l vad pe sotuil meu mergand la cursuri...si de asemenea daca nu lucreaza la stat, nu poate obliga patronul/managerul sa ii dea concediul, deci legea e ambigua si limitativa..
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
anacami spune:
Sherita, si noi am avut la Sebi/avem interfon cu camera video; eu am vazut la peste 10 mil, chiar si la BabyExpo...
Al nostru este cu o unitatea in camera copilului + un monitor mic in camera noastra (de fapt unde vrei sa o pui).Legatura dintre ele este wireless. Am vazut variante in care imaginea este afisata pe un mic display-gen telefon sau pe ecranul Tv
pussi spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
pai nu e fite Pussic, stai si tu si mai atipesti, mai faci o tocamnita, nu alergi intr-un suflet sa vezi daca mai respira sau nu s-a sucit in patut.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
eu ma gandeam la : dimineata, ziua si seara.... le-as putea face linistita doar cu un ochi pe monitor
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pufulet74 spune:
BB, eu stiu ca medicul de familie trebuie sa iti puna la dispozitie pliante si alte cele din care sa studieze sotul, dupa aia poate sa il ia la intrebari si tot medicul de familie da si hirtia respectiva, pe baza careia va primi concediu.
Un coleg de-al nostru exact asa a facut
DU-te cu legea la tanti si arata-i
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Sherita, si noi am avut la Sebi/avem interfon cu camera video; eu am vazut la peste 10 mil, chiar si la BabyExpo...
Al nostru este cu o unitatea in camera copilului + un monitor mic in camera noastra (de fapt unde vrei sa o pui).Legatura dintre ele este wirless. Am vazut variante in care imaginea este afisata pe un mic display-gen telefon sau pe ecranul Tv
ma mai gandesc si la asta, mai ales ca nu trebuie trase fire
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
anacami spune:
al nostru este primul-cel cu monitor mai mare; in josul paginii se vede si cel cu monitor small:
http://www.summerinfant.com/videomonitors.htm
Pentru curs, puteti merge la unul organizat de un spital (sunt o multime- la Euroclinic, Municipal, etc) - cred ca se dau acele diplome chiar daca nu ai fost la toate sedintele(in general sunt vreo 5-6)