Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, de-ai stii ce de stoluri am !

Nu preferi carucior in care sa stea una langa alta ? Ca in caruciorul tau parca cea care dta in spate are o priveliste cam monotona...

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Pussi, imi place mult caruciorul ales de tine, e super! Dar ai idee daca se gaseste in Romania?...
Uitati aici cam la ce modele m-am oprit eu: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=584 sau asta http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=581
Mie mi se par la fel si destul de ok. Mi-ar fi placut sa aiba si manerul rabatabil, adica sa poti impinde caruciorul cu bebe spre tine...daca stiti ceva asemanator, dati-mi si mie de stire
Cami, o sa dau si eu un serach sa vad modelele de carucioare despre care vorbesti...Doar tu ai deja experienta si stii cam de ce vom avea nevoie si pentru cat timp Nu te superi, nu?

Ade, 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Pussi, de-ai stii ce de stoluri am !

Nu preferi carucior in care sa stea una langa alta ? Ca in caruciorul tau parca cea care dta in spate are o priveliste cam monotona...

24s + Sophia

ai vazut tu trei gagici plecand la cumparaturi si sa nu poata intra in magazine si printre rafturi ca-i masina prea mare?? Cu cel dublu nu intru nicaieri... asa ca luam gen trenulet si schimabam pozitia ... sau ii pun o poza in fata celei din spate! Poza cu mine ...

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Pussi, imi place mult caruciorul ales de tine, e super! Dar ai idee daca se gaseste in Romania?...
Uitati aici cam la ce modele m-am oprit eu: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=584 sau asta http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=581
Mie mi se par la fel si destul de ok. Mi-ar fi placut sa aiba si manerul rabatabil, adica sa poti impinde caruciorul cu bebe spre tine...daca stiti ceva asemanator, dati-mi si mie de stire
Cami, o sa dau si eu un serach sa vad modelele de carucioare despre care vorbesti...Doar tu ai deja experienta si stii cam de ce vom avea nevoie si pentru cat timp Nu te superi, nu?

Ade, 23s+

mie cele de la Chicco mi se par grele...dar si stabile! Deci e ok! ce e foarte important am inteles e: sa aiba rotile mari si cu cauciucuri ca sa amortizeze gropile din trotuarele noastre! Ca la masini! 3 in 1 ne trebuie cam la toate ca prindem din plin iarna si landoul e super util!

Caruciorul ales de mine nu se gaseste in Ro o sa vad cum il comand!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Adela, seturile astea sunt acum in cj 18 mil, adica la magazinul chicco sunt reduceri, tocmai spunea una dintre fetele de pe mamici de cj. oricum sunt mai scumpe ca afara...eu am vazut de exemplu graco la niste preturi gen un sfert decat aici pe un site din state, din pacate nu se pot comanda in europa...

si da...cred ca si la barbati se punea horoscopul

aporops de comenzi, ati comandat careva din Ro ceva din afara? si daca da, cum, ce?

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:

Gill, mersi de informatie. Ma duc sa iau un calciu+vit D. Oricum iau Elevit 1 pastila pe zi, dar poate nu ajunge.

24s + Sophia

Nu lua calciu pur ! Da contractii naspa. Calciu se da pt stimularea nasterii. Ia ceva special pt gravide, ai grija mare.
Papa 500 ml lapte pe zi si trece.

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

asa este!! eu de cand beau 500 ml sau chiar 1 litru de lapte pe zi mi-au trecut carcei!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Ade, 23s+

am auzit ca acest model este acum la Cora cu 10 mil (fata de 12), si nu mai au multe pe stoc.

Pussi, are un singur monitor, sunt cam scumpute in magazine, la Baby expo am vorbit cu o reprezentanta, si-l dadeau cu 4.5 mil, asa ca astept Baby expo-ul!
Poti pune la capataiul patului o webcamera si umbli cu laptopul su subrat, zici ca-i poseta de revelion

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

deci mie mi s-a intamplat exact ce ma asteptam: am sunat-o pe dr de fam a sotzului (eu m-am mutat de la ea de cand nu a vrut sa imi dea Utrogestan, No spa si elevit compensat/gratuit) si am intrebat de adeverinta de puericultura (cursul de puericultura) la care m-a intrebat de unde am scos-o ca ea in toti ani de cand e dr nu a auzit de asa ceva..., i-am spus ac exista lege, formular tip care trebuie completat de dr de fam, si ea imi spune sa mearga sotzu' atunci sa faca cursul si dupa aia sa vina la ea sa vb de adeverinta. eu stiam ca, cursul tre tinut de dr de fam, nu????

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

in legatura cu caruciorele de la CHicco, cautati prin hiper marketuri ca tre sa fie mai ieftine. eu am vazut la selgros/metro varianta care mi-a placut-o de la chicco. la ei (la chicco) era 8.800.000 iar la selgros era 7.900.000, la fel si un model de la miniblu ( era mai ieftin cu 1.200.00 fata de miniblu magazin).

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Sheritra

quote:

Gill, mersi de informatie. Ma duc sa iau un calciu+vit D. Oricum iau Elevit 1 pastila pe zi, dar poate nu ajunge.

24s + Sophia

Nu lua calciu pur ! Da contractii naspa. Calciu se da pt stimularea nasterii. Ia ceva special pt gravide, ai grija mare.
Papa 500 ml lapte pe zi si trece.

Shery 26+ Alesia

asa este!! eu de cand beau 500 ml sau chiar 1 litru de lapte pe zi mi-au trecut carcei!!!

Bey o sa ai o lactatie, a-ntaia! cu laptic, chears!

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput