Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 27
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
aaaa,a reaparut ma speriasem
25+ Angelina
ti-l furasem io, da m-am razgandit ca n-ai si scaunel de masina
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Mie imi amortesc mainile, mai ales dimineata cand ma trezesc, dar si in timpul zilei. Vi se intampla si voua ?
24s + Sophia
Mi-a spus Aniast ca-i normal, si ei i se intampla, se umfla mainile, tendoanele, nu mai tin minte exact ca mi-era somn. Adhnanei i se intampla le fel. Si-a scos si verigheta.
Deocamdata pe mine nu ma dor, ma omoara in schimb aciditatea. Si durerea de jos cand ma ridic din pat.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Sheritra spune:
quote:
Gill, mersi de informatie. Ma duc sa iau un calciu+vit D. Oricum iau Elevit 1 pastila pe zi, dar poate nu ajunge.
24s + Sophia
Nu lua calciu pur ! Da contractii naspa. Calciu se da pt stimularea nasterii. Ia ceva special pt gravide, ai grija mare.
Papa 500 ml lapte pe zi si trece.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
adalia spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
Bex, bine ai venit!
Ericka, felicitari! cand spui Euroclinica te referi la Euroclinic, nu? am vrut sa te intreb de fiecare data
Stefania, de cateva zile iau Elevit care contine fier. Dupa prima zi am avut un soc cand am vazut kk negru ("efect" dat de el, dieta si modul de viata fiind acelasi ca inainte...). Spre surprinderea mea, tranzitul intestinal este foarte repid, desi in general am probleme cu el...Si sunt cateva zile de atunci, nu cred sa fi fost ceva trecator...
Cu caruciorul iar sunt in dubii- la Quinny Zapp am "renuntat" pt. ca poz. de la 6 luni nu se inclina absolut deloc (si daca il apuca somnul la plimbare cred ca ii va fi foarte incomod...), Buzz este prea mare, etc,etc.
Cred ca voi reveni tot la "dragiostea dintai", adica la un Bebeconfort Loola, la care voi lua doar partea sport si cosuletul (landoul costa vreo 10 mil si nu cred ca il voi folosi prea mult..).
Dar pana in septembrie, cand intentionez sa-l cumpar de la BabyExpo, mai am timp de gandit si de razgandit...oricum, vreau ceva pe care sa il folosesc de la inceput pana la sfarsit, sa nu imi cumpar n-spe caruciore pt. fiecare etapa...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
cami, efectele fierului asupra organismului sunt doua in ceea ce priveste tranzitul intestinal: ori constipatie, ori invers. se pare ca Stefania si eu reactionam prin c, iar tu prin calea de mijloc :)
sheri, ai un simt al umorului deosebit de tonic!! mai rar asa oameni! FELICITARI!
adalia 24+
a happy mom-to-be
mihuta spune:
Sheri, nu ma joc de-a doctorul cu tine ! Nici macar n-ai voie (ce, crezi ca nu stiam ?)
Oana, felicitari pentru fetita ! Mama ce de pamponase si fundite o sa legam ! Multumesc de sugestia cu Calciu, i-am spus doctorului si mi-a dat sa iau 10 zile Magne B6 si Calciu pe langa Elevit. Cele 10 zile s-au dus de mult, dar stau sa ma intreb cat calciu papa asta mica, eu beau iaurt in fiecare zi, iau si multivitamine si tot nu-i de ajuns ? Hamesita mica !
Camelia, eu astept cuminte sa faci tu prospectarea pietei astfel incat sa am de ales doar culoarea la carucior !
24s + Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Gill, mersi de informatie. Ma duc sa iau un calciu+vit D. Oricum iau Elevit 1 pastila pe zi, dar poate nu ajunge.
24s + Sophia
Nu lua calciu pur ! Da contractii naspa. Calciu se da pt stimularea nasterii. Ia ceva special pt gravide, ai grija mare.
Papa 500 ml lapte pe zi si trece.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Oops, deja am comis-o ! E calciu cu vitamina D. Sper ca n-are nimic.
24s + Sophia
adalia spune:
quote:
Mie imi amortesc mainile, mai ales dimineata cand ma trezesc, dar si in timpul zilei. Vi se intampla si voua ?
24s + Sophia
Mi-a spus Aniast ca-i normal, si ei i se intampla, se umfla mainile, tendoanele, nu mai tin minte exact ca mi-era somn. Adhnanei i se intampla le fel. Si-a scos si verigheta.
Deocamdata pe mine nu ma dor, ma omoara in schimb aciditatea. Si durerea de jos cand ma ridic din pat.
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
nici eu nu mai port verigheta de la vreo 2 luni...chiar si inelul (care era mai larg) l-am pus spre pastrare..chiar ma distram cu sotul ca in concediu, ne balaceam noi de zor in piscina, si ne distram pe tot felul de chestii...erau o familie mai in varsta care se uitau la noi si imi imaginam cum isi zis in sinea lor ca asta si-a scos amanta insarcinata la plaja ;)
adalia 24+
a happy mom-to-be
mihuta spune:
quote:
24s + Sophia
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Mai, mie nu mi se umfla nimic, nici mainile nici picioarele (doar burta si ), pur si simplu simt mainile si bratele de parca as fi stat intr-o pozitie naspa. Imi amortesc si dor.
24s + Sophia
pussi spune:
sheri unde ai gasit sistemul de supraveghere .. vrem si noi si ce presupune? cat costa? cate monitoare are? Cu caruciorul eu il vreau pe cel de la Jane :
http://shop.babyworld.co.uk/DisplayDetail.aspx?prodid=1056. Am fost la cei de ma PREMAMAN si nu stiu daca aduc asa ceva.. o sa vad de unde sa-l cumpar!
mihutadeci ai si tu stolul tau de fluturasi
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bex spune:
Fetelor care mergeti la euroclinic, va invidiez, dar ma bucur pt voi...in cj e doar o singura clinica particulara, de care am vazut ca majoritatea fug, asa ca multe mergem la spitalele de stat ramase la fel de 30 de ani....Eurocinic are f fain, m-am uitat la ei pe site, preturile sunt cam maricele, dar cred ca merita, tinand cont ca nu nasti in fiecare zi...
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png