Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

sa incep ca englezii, ce ziceti de vremea asta ?

Azi am fost extrem de harnica, nu pentru ca am facut cine stie ce ca vine maine fata care ma ajuta la curatenie, dar am facut niste lucruri pe care le tot amanam, am frecat cuptorul, la fel si cel cu microunde, am frecat plita si am curatat mixerul cu picior de toti stropisorii de aluat care se intarisera.

Sheri , bine te-ai intors din spital. Povestesti asa de frumos despre statul acasa ca-mi vine sa ma mut la tine. Si eu stau mai mult acasa dar nu simt sincer nici o bucurie din cauza asta. Numar zilele si saptmanaile sa treaca.

Bex , bum venit si felcitari pentru bebelusa roz ! Noi nu ne-am hotarat inca cu dormitul, in sensul ca fie aducem patutul ei in camera noastra fie dormim pe canapea in camera ei. Ramane de vazut cat de obositor o sa fie, daca e cazul o sa doarma tati separat (desi nu vrea sub nici o forma). Din punctul meu de vedere ar trebui sa se odihneasca noaptea ca sa fie apt de munca si sa ne aduca acasa vanatul cel gras!

Pussi , dupa cate stiu eu sunt destule gravide care sunt diagnosticate cu sindrom de hipercoagulabilitate in timpul sarcinii. Probabil ca valorile sunt putin crescute ca teoretic sangele nostru se coaguleaza mai repede, dar depinde de cat de crescute sunt. Eu am un fix cu chestia asta asa ca daca nu reuseste doctorul sa mi-l scoata din cap saptamana viitoare, vreau sa fac investigatiile necesare. Sa vedem care pe care la control !

Adelamaria , bun venit si felicitari pentru caruciorul roz !

Roxxy80, la multi ani ! Sper ca te distrezi de minune !

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

mi-a disparut caruciorul,unde!!!?

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

aaaa,a reaparut ma speriasem

25+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Sheri...ce veste buna mi-ai dat!....deci este posibil ca prin repauz la pat sa se lungeasca colul?!!!!!!....asa nu stiam.....multam'fain..
Adalia...nu stiu daca transmit on line...dar putem cauta.....reluarea se da dimineata la 8 ,40 pana la 9,30

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Loub_erika, si eu tot la Euroclinic o sa nasc, prin cezariana. Ma bucur ca esti incantata de conditii, eu inca n-am fost sa vizitez maternitatea, poate ajung saptamana viitoare.

Mie imi amortesc mainile, mai ales dimineata cand ma trezesc, dar si in timpul zilei. Vi se intampla si voua ?

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Mihuta...mainile amortite poate insemna lipsa de calciu...de bebele a inceput sa ia din depozitele mamei!
Fetelor eu va las putin ca intram la baita cu burticile si apoi papam.....dupa care revenim pe baricade.......

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Gill, mersi de informatie. Ma duc sa iau un calciu+vit D. Oricum iau Elevit 1 pastila pe zi, dar poate nu ajunge.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Buna, fetelor!Va scriu mai rar, dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc zilnic. Am fost luni la ecograf si am aflat ca voi avea o fetita, inca nu e 100%, ca statea cu fundul, dar din ce s-a putut vedea, d-na dr. a spus ca va fi fata. Sotul meu e f. fericit, ca asta isi dorea (noi mai avem un baiat). Sper sa fie bine totul pana la capat. M-am hotarat sa tin post saptamana asta, sa ma duc la spovedit si impartasit duminica. As vrea asta, ca e bine si pentru sarcina si pentru bebe. sper sa reusesc.
Mihuta, si eu zic ca e lipsa de calciu. Am patti la sarcina trecuta si a trebuit sa iau calciu. Vorbeste cu medicul.
vine bebe 2
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Sheri , bine te-ai intors din spital. Povestesti asa de frumos despre statul acasa ca-mi vine sa ma mut la tine. Si eu stau mai mult acasa dar nu simt sincer nici o bucurie din cauza asta. Numar zilele si saptmanaile sa treaca.

24s + Sophia

te astept cu drag, nu ne vom plictisi, am o imaginatie...ne jucam daca vrei si de-a doctorita si facem consultatii si injectii (la cateii mei deocamdata, poate nu ne musca).

La Chicho n-am vazut inca cum arata caruciorul, doar la Inglesina, e impresioanant, si la pret si la calitate. Ma refer la modelul 3 in 1.

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Bex, bine ai venit!
Ericka, felicitari! cand spui Euroclinica te referi la Euroclinic, nu? am vrut sa te intreb de fiecare data
Stefania, de cateva zile iau Elevit care contine fier. Dupa prima zi am avut un soc cand am vazut kk negru ("efect" dat de el, dieta si modul de viata fiind acelasi ca inainte...). Spre surprinderea mea, tranzitul intestinal este foarte repid, desi in general am probleme cu el...Si sunt cateva zile de atunci, nu cred sa fi fost ceva trecator...

Cu caruciorul iar sunt in dubii- la Quinny Zapp am "renuntat" pt. ca poz. de la 6 luni nu se inclina absolut deloc (si daca il apuca somnul la plimbare cred ca ii va fi foarte incomod...), Buzz este prea mare, etc,etc.
Cred ca voi reveni tot la "dragiostea dintai", adica la un Bebeconfort Loola, la care voi lua doar partea sport si cosuletul (landoul costa vreo 10 mil si nu cred ca il voi folosi prea mult..).
Dar pana in septembrie, cand intentionez sa-l cumpar de la BabyExpo, mai am timp de gandit si de razgandit...oricum, vreau ceva pe care sa il folosesc de la inceput pana la sfarsit, sa nu imi cumpar n-spe caruciore pt. fiecare etapa...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput