Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, fiecare e cu ideile lui. eu sunt ca si Bex (nu degeaba suntem fecioare amnadoua...) genul mai practica, nu sunt deloc superstitioasa si vreau ca pana in luna a 8-a sa ma totul pregatit pt ca am gandesc ca nu voi mai avea chef atunci sa ma plimb prin magazine si imi va fi si greu. le pregatesc pe toate iar atunci stau linistita in asteptarea bebelinei mele.. oricum eu mai am de luat doar patutul, lucruri famat=ceutice pt bebe si un compleu de fas cu totul pt bebe (+ pampers) in rest am cumparat aproape tot.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by gill

Fetelor...voi va uitati pe ZONE REALITY la documentarul "Nasteri neobisnuite"????...e in fiecare zi la 12,55........
...inteesant......

GILL
25+si bebelina SARITA

transmit cumva online ca sa il putem vedea si noi pe internet? cele care suntem la lucru? sau il dau in reluare mai dupa masa?

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu merg sa imi intind hainutele la uscat!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ramo, noi tocmai am renovat ap, asa ca am cateva sertare neincepute pt bebelusa. O sa incep sa iau din lucruri incepand cu luna asta. Ma gandesc ca in cateva luni dupa nastere sa fac o camera doar a ei, deocamdata va sta in dormitor cu noi, dar ma gandesc pe la 3-4 luni sa ii facem cumva loc sa se invete singurica.

Voi cum va ganditi sa stea bebelusi? separat de la inceput nu cred ca e chiar posibil, dar pe la cat timp se pot lasa singurei in camera?

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Poate sa-mi faca si mie cineva un update la lista gravidutelor ?

Data nasterii (mele:) ) 02.08.1983

Voi fi mamica de baietel - bebe Luca-Rares

Dana 20+Luca in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

da...cred ca yasmi are dreptate, ca suntem cam "nebunele" cu controlul asupra lucrurilor, de ex eu am spus deja tuturor sa nu cumpere nimic de genul hainute, accesorii, cercelusi (eu vreau ca bb sa ii poarte pe ai mei de cand eram mica, adusi de bunicul meu din reggio calabria prin 78)asa ca...nu ma incred in nimeni cand e vb de ales pentru mine, decat in sotul meu

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gill, am facut imediat cerclaj, stat cumintica la pat doua sapt, si la urmatorul eco colul inchis era de 33, deci destul sa mearga treaba bine mai departe. Acum e inchis 35. Pana in luna 9 se face la loc de 40.
Eu i-am facut camera separata, si-mi iau dispozitiv cu camera foto si audio cu acoperire 200 metri, asa ca oriunde as fi in casa o vad ce face, deci o pot lasa singurica la ea, sa se mai odihneasca si ta-su, ca el va aduce leafa grasa in casa.
De unde va luati carucioare?

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

bb,, e bine ca nu ati mai avut nevoie de credit...abn este o varianta destul de ok, DAR aprobarea dureaza f mult, plus de asta te usca la tot felul de comisioane, si sunt foarte birocrati...iti spun asta pt ca am lucrat acolo.

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Na, ca intru din nou, ca nu ma pot abtine! Stiam eu ca asa se va intampla! Si parca vad ca mesajele trimise raman in memoria PC-ului de la munca si o sa aiba ce se distra administratorul nostru de retea sa le curetze pentru cine m-o inlocui!…Da’ te pui cu fomeia gradiva? Daca am pofta de vorba cu voi…
Sheri, da, ma pregateam pentru toate variantele, desi FIV-ul mi se parea si inca mi se pare inspaimantator! Sincer, admir mult orice femeie are curaj sa apuce pe drumul asta! Mi se pare infernal de complicat si chiar riscant pentru sanatate…Mie mi-ar fi fost teribil de frica…Dar probabil ca as fi facut-o pentru ca prea imi doream cu disperare un bebe! Am ramas gravi destul de usor, dupa laparoscopie...am avut noroc sau dr. a avut mana buna...
Tare imi place ce povestesti tu acolo de concediu...Si uneori asa ma tenteza si pe mine...Dar noi tocmai ne-am bagat la credit pentru apartament si na, e mai greu...Cine stie? Poate pe parcurs sa mai gasesc vreo solutie, ceva....Chestia e ca eu vreau sa ma si intorc la firma asta, iar daca se prind ca ii pacalesc cu medicalu’...nu ma vad prea bine...
Yasmi, ma bucur ca pana la urma ati gasit o alta solutie decat creditul...Eu stiu ce inseamna, ca tocmai ce-am terminat cu hartoagele...A, si am fost in Siracusa, la niste prieteni...Doamne, cat de dor imi e de marea aia si de soare, de stanci...E sublim!
RGE, sunt buni rau cartofii aia, nu? ... Sa ai pofta! Vezi ca stiam ceva de ceaiul de codite de cirese (parca) pentru curatarea rinichilor sau ceai de matase de porumb...parca si asta era bun...Ai putea sa intrebi la plafar...Poate asa reusesti sa previi alte crize; am inteles ca sunt infiorator de dureroase!
Despre cumparaturi...eu abia week-end-ul trecut am avut curaj sa cumpar primul lucru pentru bebe...Si nici ala nu-i va folosi direct...e vorba de o banda de tapet adeziva, ca v-am zis ca noi suntem in amenajari...Mi-a placut mult si am cumparat-o! Acum, stau si ma tot chinui sa gasesc mobila care sa aiba cat de cat nuanta tapetului...Ca la nebuni!
Eu carucior as lua de la Chicco, din ala 3 in 1...Stiti ceva de el? aveti ceva recomandari? Bine, mi-ar places Peg Perego sau Neonato, da’ cred ca ma da sotzul afara din casa cu tot cu carucior...Oricum, vreau sa iau ceva mai de calitate, la un pret acceptabil...Si Graco am vazut ca au ceva interesant...Mi-ar fi placut sa am pe cineva prin Germania, sa-mi aduca...Am vazut ca sunt ok ca pret...
Bex, bine ai venit! Ce chestie: am intrat amandoua in aceeasi zi pe lista...Sa ne fie de bine! A, si sotzul meu e Fecioara, asa ca horoscopul ala nu mintea...sau era numai pentru femei??!!??

Fug sa pap de data asta...da bebe din picioare...
Pup!

Ade, 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna ziua burtici,am venit si eu la raport,am fost sa ne vada dct de dimineata,ecograf nu am mai facut,ptr ca facusem ultima acum o luna,asa ca sa uitat pe ea si mi-a spus ca am o fetita mare si sanatoasa,pe data de 7.07.07;avea 600g si era cu o sapt mai mare,asa ca suntem in continua crestere,eu ma simit bine,urmatoarele 2 ecografe le voi face pe data de 15 Sept si 20 Oct,am colul lung inchis,nu am alte probleme,dar am facut un nou set de analize de sange si urina,peste o sapt voi avea rezultatele,mi sa dat sa mai iau calciu si materna in continuare,in rest c-am atat,am intrebat daca ramanem tot la cezariana si a zis ca da,e mai indicat ca ea banuieste ca ma va mostenii ,ca eu am avut la nastere 4.5kg si ca mi se va face anesteziz locala,ca sa imi pot tine minunea in brate imediat dupa ce o scoate in lumea noastra,sotul va asista si el,dar nu va taia cordonul ca e c-am sensibil,in rest c-am atat,dct e o scumpa ca de fiecare data,te face sa te simti relaxata si deschisa ,glumeste,e de nota 10,iar de clinica ce sa mai spun ,Euroclinica ,abia astept sa nasc acolo,hai ca va las,ma duc sa trag un pui de somn,pe curand!!!

Mergi la inceput