Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ramonella, ai cumparat patutul si caruciorul si nu spui nimik?? sau nu am citit eu?? am vazut la poze acuma. sunt super faine!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Nuu,alea sunt facute la Baby Expo,in iunie.Dar exact pe alea vreau sa le comand si eu.Caruciorul il comand la inceputul lui septembrie,ca vine in 30 de zile,iar patutul la sf lui septembrie,ca vine in 2 zile.Vreau ca la inceputul lui octombrie sa le am pe amandoua.Apoi hainute si ce mai tre sa iau,o sa le cumpar atunci,inainte,si ma duc cu mami,sa le cumpere ea,ca eu chiar nu vreau sa iua nimic.Sunt mai superstitioasa.
Stai linistita ca va anunt cand o sa le cumpar.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel26+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Adela felicitari pt sarcina!
Pai daca citeai pe la FIV inseamna ca ai cochetat cu ideea si ai ramas natural? Bravo de doua ori atunci.
Si eu eram setata cu munca sa stau cat mai mult pt salariu intreg. Apoi am aflat ca s-a deschis colul si m-am linistit de tot, a intrat frica rau de tot in mine si m-am potolit.
Si am cautat solutii sa fentez si eu cat pot sistemul. Si iau concediu medical ba de la spital (doua internari scurte) ba de la dr familie, uite-asa ca la 11 ani de munca merit si eu sa stau ca o printesa in pat si sa gust sarcina atat de dorita si muncita. Solutii apar pe parcurs, mai citesti pe ici pe colo, mai te invata fetele.... Si a disparut si plictiseala, au aparut lucruri noi de facut, de studiat, de citit, ce n-am mai facut din liceu, asa sa ai toata casa la dispozitia ta toata ziua, sa te muti dintr-o camera in alta, sa faci ordine in muzica/acte/filme/haine/carti/sertare, ehe cate sunt si cate mai apar. E super relaxant.
Si sa visezi cum e cea mica, cum se va naste, ce-i vei spune, cum o vei tine in brate!

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by darleena

BB sa inteleg ca tu prezinti simptomele/semnele clare de fetita? Ca asa auzisem eu ca erau vorbele din batrani: ca daca ai fetita te umfli la fata si te "buzezi".

26+ si baby Kara

cam asa ceva!! inafara de burtica (care cica e burtik de baiat si de faptul ca nu am pete pe fata!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by darleena

BB sa inteleg ca tu prezinti simptomele/semnele clare de fetita? Ca asa auzisem eu ca erau vorbele din batrani: ca daca ai fetita te umfli la fata si te "buzezi".

26+ si baby Kara

asa sunt si eu... o sa ma umflu la dublu si la fata??? si buzele vor fi ... siliconate??

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

SCHERITRA......te felicit pt starea ta de spirit.....

Sa inteteg ca intre timp s-a inchis colul?.....sau ai facut cerclaj?

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ade multumim de complimente!! asteptam poze si cu tine!! unde in sicilia ai fost?? eu am fost in Palermo.
big mamma, da atata e mai frumos si "interesant" buzele umflate, ca restul......
ramo, frumoase sunt amdoua si patutul si caruciorul.
adalia, creditul nu a mai fost nevoie sa il luam. dar dc ar fi sa luam ABN mi se pare ce mai rentabila solutie.
ieri cu creditul am fost ca in filmele cu prosti.....: ne-am agitat , am fost am depus actele iar cand ajungem aks ne spune mami meu ca ne da ea banii de care avem nevoie....asa ca dute inapoi si anuleaza cererea...se uita tanti aia de la banca la noi....ca la nebuni....

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci de intampinare;)

de regula scriu la mamicile din cluj, dar ma gandem ca aici suntem mai multe cam in acelasi stadiu, asa ca... m-am bagat si la voi

ramonella, vb serios cu superstitia sa nu cumperi nimic pt papusica ta inainte? daca mergi cu mama si le ia ea nu se pune;))?

eu sincer abia stept sa imi umplu cateva zile numai cu cautarea de hainute si maruntisuri pt bebelusa

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Bex gata esti pe listuta.
Cu ocazia asta iti urez un "bun venit" oficial

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

darleena, vad ca suntem nascute in aceeasi zi si gravidute cam deodata;) de valentine's Tot citeam la inceputul anului ca Fecioarele vor avea un bebe anul asta, vad ca nu e chiar gluma, ca si yasmi e din 24 august;)

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bex nu sunt foarte superstitioasa,si ma gandesc ca daca ma duc cu mami nu se pune,ca le cumpara ea,nu???
Dar oricum nu am unde sa pun inca hainutele,si mai bine le iau atunci,ca voi fii si in concediu si o sa am vreme atunci sa caut.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel26+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput