Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramonella, ai cumparat patutul si caruciorul si nu spui nimik?? sau nu am citit eu?? am vazut la poze acuma. sunt super faine!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gill se vede ca ti-ai luat in serios rolul de "consemnata la pat"
M-as uita dar n-am cum.

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by bex

Buna, fetelor!:)

cum fac sa apar si eu pe lista voastra de mamici?

Unde trebuie sa imi pun datele?

merci mult

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Bex
da-ne datele tale...DN, UM, DPN...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic, sa-ti traiasca si creasca burtica! sa nincapa gagicile ca altfel se iau la . In schimb am niste titi de mori nu alta, abia le mai car.
Cu consedul sunt asigurata pana pe 21 august, apoi merg cu milogeala la dr familie, nu cred sa obtin ceva, deci imi iau cele trei sapt de conced odihna (ca merit dupa atata munca) si cand il termin intru in prenatal.

Am citit la ce mancam azi de suflu sau mancarica de dovlecei, care sti o reteta? Imi plac dovleceii

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Fetelor, multumesc frumos de primire! Stefania, saru-mana ca m-ai pus si pe mine pe listutza….inca nu m-am uitat, dar o sa merg sa vad cum imi sade cu un carucior roz…Doamne, atata timp mi-am dorit asta ca parca acum nici nu realizez ca se intampla cu adevarat! Cred ca o sa nasc, o sa fiu cu iubita mica in brate si mie tot n-o sa-mi vina sa cred!…
Asa mult mi-ar placea sa stau si eu cu voi la taclale!…Din pacate sunt inca la birou si voi mai fi pentru multa vreme, caci asta e situatia, ma aranjeaza sa vin cat mai mult la munca…Dar mi-e greu; ma concentrez f. greu si-mi zboara gandurile numai la bebe si la camera ei, la amenajarile din casa, la plimbarile prin parc cu caruciorul…Desi sunt convinsa ca imi va lipsi si munca atunci cand voi sta acasa…Bine, daca voi avea timp, ca nici asta nu-mi permit prea mult…Ce sa facem, astea sunt conditiile! Nu ma plang, bine ca e asa cum e si sanatosi sa fim ca le ducem pe toate!
Sheritra, am citit ca ai stat in spital…Vrei tu concediu medical sau ai ceva problemutze? Tu nu ma cunosti, dar eu va stiu atat de bine si pe tine si pe Aniast si pe MOana de la FIV…Ma documentam si eu…M-am bucurat tare mult cand ai reusit!
Gill, daca dr. a zis sa stai linistita in pat, asa sa faci! Stiu ca e greu, mai ales daca esti o fire activa, dar nu merita sa risti nimic!
Adinag, galbiorii sunt niste ciupercutze? Daca da, si mie imi plac…Mi-ai facut o pofta…Unde gasesc eu acum? Ca la noi parca apar toamna…A, si Finetti e crema de ciocolata…
Ah, sa nu uit: spun si eu LA MULTI ANI lui ROXXY80! Sa te bucuri, sa fii fericita si sa ai parte doar de zile insorite!
Yasmi, te-am admirat si eu in poze. Si in astea si in primele! Esti foarte sexy, ce sa mai zic mai mult de atat?…Eu m-as putea chinui 100 de ani ca tot fatza de scolarita am!…Esti o norocoasa, iar sotzul tau…nici nu mai zic…
Sa ma scuzati ca ma bag asa direc in vorba cu voi, dar v-am zis deja, eu va citesc si va “cunosc” de la inceput…Scriu si eu acum, cand pot; vor fi si zile cand voi lipsi…
Petro, tu mi-ai adus aminte ce dor mi-e de Italia! Am fost de 2 ori in Sicilia si am vazut acolo piete cum zici tu…Sunt extraordinare! Ce culori, ce arome….Na, aku vreau masline! Ce ma fac??!!??

Fug sa mai prestez ceva…poate mai revin!
Pup

Ade, 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by pussi

roxxy LA MULTI ANI! FERICITI ! SANATOSI !

ellis , mihuta sa inteleg ca nu are sens sa-mi fac analizele pt. determinare sindromului anti..nu mai stiu cum? Ca nu este relevant in sarcina?

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

eu asa stiu, pt ca mie mi-a iesit lupusul anticoagulant marit exact din pricina unei sarcini, ulterior iesind in valori normale; chiar medicul m-a intrebat in mom in care mi-a recoltat sange dc sunt insarcinata, dar nu aveam cum sa stiu atunci; poate afla mihuta mai multe.

Ellis23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

multumesc tuturor, ati fost foarte rapide:)

DN. 28.08.1977
UM. 30.01.2007
DPN. 5.11.2007

aa, si o sa fie fetita (cum se vede si caruciorul), numele e incert deocamdata.
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BEX bine ai venit!! sarcina usoara si bebe sanatos..
..eu imi savurez cartofii prajiti..
SEXXY MAMMA ..WOOOW CE BUZE..ARATI BESTIAL!!!

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by mihuta

Buna seara,

Dany , am si eu o curiozitate, tie cum ti s-a diagnosticat sindromul antifosfolipidic ? Eu intentionez sa-mi pistonez doctorul sa-mi dea trimitere la Fundeni sa fac si eu analizele. Stiu ca e foarte rar si ca de obicei se diagnosticheaza dupa ce ai pierdut cateva sarcini, dar eu n-am sarcini de pierdut.

Pussi
, la asta ma gandeam si eu, ca pe mine numai sa obtin
24s + Sophia

Anul trecut pe 9 iunie am pierdut o sarcina in 8 luni de zile, doctorul meu ginecolog a banuit ca poate fi vorba despre acest sindrom si ma trimis la Fundeni, acolo mi-a fost descoperit intreadevar acest sindrom. Acum sunt insarcinata in 20 de saptamani si imi doresc din tot sufletul sa duc sarcina pana la capat.

Eu trecand prin ce am trecut recomand tuturor sa faca aceste analize.

ciao, fetelor!

abia acum am reusit si eu sa intru!

Dani2007, sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta!
pussi,, cand ai facut injectia de ieri, la miezul noptii? :=)))
roxana,, te simti mai bine azi?

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

BEX bine ai venit!! sarcina usoara si bebe sanatos..
..eu imi savurez cartofii prajiti..
SEXXY MAMMA ..WOOOW CE BUZE..ARATI BESTIAL!!!

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

eu chiar ca sunt batuta-n cap...

bun venit bex!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput