Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

foarte bine ca v-ati trezit fetili'..ca eu merg la somn...la mine vine soarele...pana acum am mai stat cum am mai stat ca a fost un pic de racoare dim...

4 zile pana la vacanta...nu mai am rabdare.... dupa-amiaza mergem la dr. sper sa fie totul bine...si sa ma lase in vacanta!

sa avem o zi buna!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

aha,BB apoi arati f bine si sexy, ia sa te inscrii tu frumos la miss odiseea ... ;)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB imi pare rau pentru umflare. Stiu si eu cum e. Fata si mainile nu mi se umfla, insa picioarele sunt de-a dreptul butuci.
Ce ma innebuneste cel mai tare e ca se umfla numai atunci cand stau pe scaun in pozitia clasica (in fund). Si cum nu pot sa scap de serviciul asta, sunt consemnata sa stau cam 8 ore asa, si in consecinta sa mi se umfle picioarele.
Partea cea mai proasta e ca daca se umfla, imi iau cam 2 zile sa se desumfle de tot, adica week=endul, iar de luni o iau de la capat
Si tocmai cand mi-am facut abonament la piscina, sa ma duc sa dau din labe, s-a facut urat afara, si piscina e descoperita. Asta da noroc!!

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

BB...nimeni nu mi-a spus ca ar fi baiat....doar babisme....ca mananc doar acrituri...ca am burtica tuguiata....etc.....dr meu cand am facut eco morfo fetala la 20 sp mi-a zis 70% fata.....iar sap trecuta am avut prog la eco 4D la Sanador Cu Herghelegiu...si mi-a confirmat fetita.......dae eu concret nici pana azi nu am vazut nimic pt ca....ne-a aratat o data fata apoi a pus mainile la ochi ,s-a intors su spatele i cu funduletul in sus si asa a stat....

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

super Gill!! ma bucur ca ti s-a confirmat 100% fetita!! imi place numele Sara!!
darleena, mie mi s-au umflat buzele...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bex

Buna, fetelor!:)

cum fac sa apar si eu pe lista voastra de mamici?

Unde trebuie sa imi pun datele?

merci mult

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Da-ne datele tale aici si una din noi le va pune pe prima pagina.
Cred ca deja stii ce ne intereseaza: UM (ultima menstruatie); DPN (data probabila a nasterii - calculata dupa Um sau dupa ecograf, cum consideri tu) si DN (data ta de nastere).
Si daca ai ales deja un nume pentru si vrei sa apara pe prima pagina, poti sa ni-l dai si pe ala.

26+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Big Mamma (mai bine imi punema eu asa la semnatura ca mi se potriveste ami bine ) acuma ascult melodia pusa de tine pe yahoo: One in a milion. superrrrrrrrr

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna dimineata tuturor!

am si eu programare la eco morfologica saptamana viitoare la medlife la dr Steriu, a auzit cineva de ea? Mie mi-a spus dr sa fac aceasta eco la 23 de saptamani...abia astept! Sper din suflet ca bebele meu sa stea intr-o pozitie convenabila pentru mine si pt tatic, poate avem noroc sa ii vedem fetzisoara.
Oricum, pot sa spun ca am trait alaturi de voi emotia ecografiilor (cu IR-urile.... )

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Fetelor...voi va uitati pe ZONE REALITY la documentarul "Nasteri neobisnuite"????...e in fiecare zi la 12,55........
...inteesant......

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

BB sa inteleg ca tu prezinti simptomele/semnele clare de fetita? Ca asa auzisem eu ca erau vorbele din batrani: ca daca ai fetita te umfli la fata si te "buzezi".

26+ si baby Kara

Mergi la inceput