Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 31
bex spune:
yasmi, mami lui l-a trimis pe sotu' sa mearga sa faca nu ami stiu exact unde (ca nu ne-a interesat atunci), deci daca se punea problema sa se dea numai asa...cred ca nue ra probl, ca asa am facut la casatorie cu anlizele...sau poate se gandea sa invete si el cate ceva pt nepotica...
acuma nu stiu ec sa zic, ei au 5 zile libere oricum si isi mai ia cateva de concediu...pt ca si sotia patronului a nascut si el a lipsit regulamentar 5 zile...asa ca la ei nu crde ca functioneaza faza cu 10 zile...
adelus, pe bune nu ai vazut in supermarketuri standurile cu chestii de bebe??? credem ca numai eu am ignorat chestiile astea asa cu lejeritate pana acum vreo cateva saptamani...am vazut de asemenea in cora hainute de bebe surprinzator de ok la preturi bune, cum crdem ca nu se gasesc in genul ala de magazine...
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
adinag spune:
Ade, da galbiorii dunt ciupercute. Bune, bune! Se gasesc deja, au sezon din iunie pana in octombrie.
BB, vezi, eu nu sunt fecioara, dar am ascendentul in fecioara, si probabil ca de aia gandesc tot asa. Eu tot pana in luna 8 vreau sa am totul, dupa aia sa am liniste. Pana atunci e mai usor, zic eu, si cu burtica.
Petro, la noi tot asa e, nu avem ajutor si nici eu nu mai lucrez de ceva luni bune (a fost optiunea mea), si acum insarcinata fiind nici nu ma mai apuc. Am eu treaba, ca vreau sa dau niste examene, asta a fost si motivul din care am decis asa. dar cu banii... nu-i asa usor! Si aici oricum e normal sa capeti de la prieteni hainute de la bb-ii lor. Numai ca eu nu am decat o singura prietena cu copii, nascuti vara, iar fiica-mea tot vara a fost nascuta. Si din pacate am dat totul de la Jasmina, de fapt in imprumut cuiva, ca stiam ca mai vreau un bb, dar cand colo ea a dat lucrusoarele. Nici noi nu vrem sa cumparam asa mult...
Hai ca mai scriu indata, ca parca vad ca deschideti un capitol nou pana raspund eu...
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, vezi, eu nu sunt fecioara, dar am ascendentul in fecioara, si probabil ca de aia gandesc tot asa. Eu tot pana in luna 8 vreau sa am totul, dupa aia sa am liniste. Pana atunci e mai usor, zic eu, si cu burtica.
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by bex
yasmi, mami lui l-a trimis pe sotu' sa mearga sa faca nu ami stiu exact unde (ca nu ne-a interesat atunci), deci daca se punea problema sa se dea numai asa...cred ca nue ra probl, ca asa am facut la casatorie cu anlizele...sau poate se gandea sa invete si el cate ceva pt nepotica...
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
si noi tot asa am facut cu analizeele de casatorie: am fost la dr ed afm care ne-a dat adeveinta si gata. fara nici o analiza! deci normal ca se poate!!
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
gata acuma chiar am pun in patut un pic!!
ne auzim mai tarziu!
poza eco bb si burtik