Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 19
RAMONELLA spune:
Hello!!!
Ce mai faceti????
Roxy,La multi ani!!!Multa sanatate si tot ce-ti doresti ca ti se indeplineasca!!!!!
Eu azi merg la eco,sa vad ce mai face Bea.De abia astept.Sper sa fie bine.
Pufu ai fost pana la urma la ecograf 3D????Unde ai fost????Si cum a fost?????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel26+ Beatrice Alessia
darleena spune:
LA MULTI ANI!!! Roxxy80
Sa ai o sarcina usoara in continuare si sa mai treci pe la noi mai des.
Petro ce pitoresc suna mesajul tau: cu piata care se tine de doua ori pe saptamana in sat. Foarte frumos
25+ si baby Kara
gill spune:
Salutare burticutze!
Ati fost mai matinale azi......
De acum in colo.....o sa fiu un mb activ al forumului......motivul...
Sunt consemnata "la pat" pana la sfarsitul sarcinii.......
Va povesteam ca am probleme cu colul uterin.....inchis dar scurt 2,7......si atat medicul meu cat si Herghelegiu mi-au recomandat repauz total la pat....ca sa evit contractiile premature si deschiderea colului......ceea ce ar fii foarte grav.....
...mi-au dat sa iau si Gynypral....in caz de contractii......
Asa ca.....mi-am mutat biroul in pat.....laptop-ul, tel mobil....telecomanda de la tv.......si...rabdare.............
Mi-am propus......dar numai Dumnezeu ma poate ajuta....sa ajungem cu bine....la 38 de saptamani....eu si Sarita...........
Asa ca AMR 89 de zile.......
Nu am alta varianta....cu Dumnezeu innainte.......
Roxx....multam pt carucior......
Gill
25+ si Sarita
slimatei spune:
petro multumesc de faptul ca mai facut atenta...cred ca am sters fara sa vreau...Laura sper sa ma scuze...nu a fost intentionat..
cum a fost aseara....a fost...cum mi-am imaginat....surpriza...a fost .... dar...
eu am facut cina romantica..el a facut rezervare la restaurant...pana la urma...eu eram atat de obosita cu prepararea..ca nu mai aveam nici un chef...si pt. amerge afara la cina...chiar nu aveam niciun chef(amandoi)...asa ca...am lasat pe altadata...am mers direct in pat(la somn)
promit sa recuperez cand vom fi odihniti...sa fim mai romantici...si din partea cu ....cand nu ii vom face rau bebelinei....asta e....e ea pe primul plan...multumesc de ganduri!
Roxxy -La multi ani!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
adinag spune:
LA MULTI ANI, ROXXY!!! Sa fii fericita, sarcina usoara, nastere asa cum ti-o doresti si un bb sanatos!
Gill, sa stii ca de obicei, gravidutele care trebuie sa stea la pat sa nu nasca prematur, trec de termen!° Vorbesc serios!
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RAMONELLA spune:
Gill,colul meu avea 2.65 mm,si nu mi-a zis nimic de repaos la pat.Chiar asa grav este????Oare si eu sunt consemnata la pat?????Azi ma duc la doctor,o sa vedem ce zice.Data trecuta am fost la 23 de saptamani si mi-a scris sarcina pelviana.Asta ce inseamna????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel26+ Beatrice Alessia
darleena spune:
Ooops Gill lasa ca tot raul spre bine. Mai ai 89 de zile de relaxare ca dupa aia vine "smotrul".
26+ si baby Kara
gill spune:
Ramonella......sarcina pelviana inseamna ca bb e cu funduletul in jos......adica nu s-a intors.....in pozitia de nastere.......nu e numic grav...el se intoarce mai tarziu...prin luna a 7 -a
pufulet74 spune:
Bine ai venit Adela, sarcina usoara !!!
Roxana, cum esti, mai bine??
Stefania, felicitari pentru aniversare, cum ati petrecut?
Sexy mamma, asteptam poze in continuare .... ;)
La multi ani Roxxy !!
Ramonell, a fost f bine, am fost la Muresan, cum mi-ai recomandat tu, si am fost f happy, era chiar cu o zi inainte de a avea rezultatele la amnio, si m-a linistit si el, a masurat tot ce se putea si a zis ca bebe e sanatos, nu se poate, toate masuratorile is f bune :)
Avem si o poza cu el, am trimis pe emailul comun :)
Tu cum esti, cum a fost in concediu??
Adina, pufuleti cu finetti, sunt f simplu de obtinut, iei o punga de pufuleti din aia simpli, o cutie de finetti (crema de ciocolata), si dupa aia tot papi cite un pufulete inmuiat in crema aia, mmmhhh... ce copil rau am fost ...
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
gill spune:
Tot pt Ramonella...cat despre col...azi daca tot mergi la medic roaga-l sa-ti verifice consistenta colului uterin.....daca este scurt dar inchis si rigid......nu e o problema grava....dar daca e scurt, inchis dar moale.......ne cheama patutzul.........
Gill
25+si Sarita