Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna Darleena!
fa-ti niste clatite- se fac rapid si le umpli dupa pofta inimii (mie imi plac cel mai mult cu branza dulce, dar nu imi displac nici cele cu gem/ dulceata de castane/capsuni/visine,etc...; cele cu Finetti igrasa prea rau si au prea multa cofeina )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Merci de sugestie Cami, dar sunt la serviciu si nu cred ca o sa pot.
Las' ca le fac cand ajung acasa, pana atunci o sa ies putin pe afara sa vad ce as putea gasi.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata la burtici :)
Din pacate mie chiar clatitele cu Finetii imi plac cel mai mult ....
Sa nu dati cu rosii, daca va spun ce am papat aseara, pufuleti cu finetti ....

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neataaaaaaaaa !!!!!!

Si eu la apel ... am facut ochi, am mancat si acum ma pregatesc sa fac o plimbare in piata/talcioc (miercurea si duminica e piata la noi in sat) ... vreau sa imi iau masline ... si sigur se mai lipeste si altceva de mana mea .

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neataaa

ade bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!
gill felicitari pt fetita!!

pupici
revinn

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata,

Am iesit si eu ieri din spital.
Am stat doua zile internata pt a putea primi 21c zile concediu medical (dar e platit 100%) plus cele doua zile de spitalizare.
Au trecut usor, dupa vizita de dimineata am sters-o la unghii, shopping, vizite, am venit la 9.30eara si m-am culcat.
Cami mai e promotia si astazi? Eu ieri am fost la Miniblue, dar nu m-am prins ca-i promotie, chiar ma miram ce aglomeratie e.
Ce faci Pussic?

Shery 26+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaaa ... am uitat, ce cascata sunt

LAAA MUUUTIII AAANIII, Roxxy80 !!!!!!! Iti doresc multa sanatate tie si puiutului din burtica ... si numai bine !!! (stiu ca esti in concediu pe la racoare, la munte, da' poate ne citesti si de pe-acolo )

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata la burtici!
Adelamaria,bine-ai venit,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si voios!
Mihutzo,toata noaptea am vista la mancarurile alea preparate de tine ieri,asa ca nu am incotro si o sa ma duc la bucatarie...
Stefania...cum fuse ieri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Bine ai venit, ADELA! Sarcina usoara si fetitza sanatoasa si frumoasa!

IRINA, daca e hiperglicemie provocata (cum zice mihuta), e cam naspa....eu am facut si am baut un pahar cu zahar dizolvat in tot atata apa si pe urma mi-au luat sange din ora in ora de 4 ori..asa se procedeaza la noi. Bafta!

Ellis23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!

Adelamaria, bine-ai venit!
Gill felicitari pentru fetita!
Roxana, ti-ai revenit? E maibine?

Ce-i aia finetti? Nu-i un lant de un fel de brutarii/pasticerii micute? Si ce-s aia pufuleti cu finetti?

V-am citit pe apucate numai. Si m-am speriat si eu de cati bani cheltuiti cu sarcina (in afara de tratamente ca la Dany2007 sau FIV, ca asta-i clar).
La mine-i ca la Petro. Adica, inainte de a ramane, am luat teste de ovulatie si dupa am avut vreo 10 teste de sarcina luate, dar pe astea nu le numar ca nu mai stiu exact cate am avut.
De cand sunt insarcinata am dat o data € 29 pe o ecografie si cam asta a fost. Mai iau vitamine, dar eu oricum iau vitamine, deci nu este ceva extra. Lucrusoare pentru bb nu le-am pus la socoteala, inca nicin-am prea luat, dar sigur va fi o suma modesta pentru ca stiu din experienta ca nu le poarta mult. Camera speciala pentru copii/bb nu vreau, abia cand sunt amandoi mai mari si au gusturile lor formate.

Altceva... nu prea am de zis nimic, sunt obosita, ieri m-a apucat o pofta nebuna de salam si mi-am luat o bucata de 200g bio (ca sa-mi linistesc constiinta, ca eu in general nu prea mananc carne) si am mancat 150g. Dar asta intre orele 23-24. Consecinta - logica: n-am putut dormi asta noapte... Probabil trebuie sa iau niste fier, de obicei ma apuca pofta de carne cand imi scade fierul.
Acum mi-e greata si numai de cuvantul carne...

Mi-am mai luat ieri si niste galbiori si am facut o mancarica din ieri, am mancat cu cartofi, ca m-a laudat si fii-mea de vreo 4 ori ce buna e papica :-))
Si mai am o portie pentru azi.

Trebuie sa fac curat, dar mi-e lene si n-am nici chef, oricum nu-mi place treaba prin casa. Doar gatitul. Si trebuie curatenie serioasa, nu asa ametita!

OK, revin, sper sa ma dezmeticesc si eu de cap.

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput