Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
UP[SS FLORY CA MAI PRINS!! HAI CA LE PUN ACUMA
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Petro ce pitoresc suna mesajul tau: cu piata care se tine de doua ori pe saptamana in sat. Foarte frumos
... ai zis serios sau la misto ca suna pitoresc??
Daca e serios ... sa stii ca piata bi-saptamanala nu e singura "sursa" de achizitii de pe-aici ... avem muuulte magazinase, supermarketuri (vreo 3-4) in sat si alte 3-4 in apropiere ... e sat mare (de curand declarat oras, 12.000 de loc.). Si restul utilitatilor. Da' piata e gen talcioc ... mancare, produse tipice regionale, imbracaminte (bine aici sunt multe chinezisme si arabisme), de-ale casei ... etc. E colorat si frumos uneori ... cand ai chef de clatit ochiii ...
adina - am facut de curiozitate un calcul si eu cu ce am cheltuit pana acum in controale si analize ... vreo €1000-1200. Dar ti-am spus, e totul in privat ca la stat ... mi se lungeau urechile asteptand (asta e partea proasta). Nu am pus nici eu in calcul lucrurile si alte accessorii ... eu voi primi multe dintre ele de la o prietena (ma refer la carut, scaun de masina etc.) ... si nu refuz pt. ca asa se face, e o pomana si eu la randul meu voi face la fel cu ele ... Ce voi cumpara eu (dar sigur voi si primi cadou) vor fi lucrusoarele, imbracamintea ... da' nici atunci nu o sa ma "sparg in figuri" pt. ca le voi folosi putin ... copiii cresc repede. Sa nu va imaginati ca am sa-mi oropsesc odrasla ... va avea strictul necesar, va avea si lucruri frumoase de iesit la plimbare, jucarii etc. Nu sunt zgarcita, dar noi suntem cam singuri pe-aici, nu avem ajutor prea mare din nici o parte ... muncim pt. bani din greu (nu numai ale 8 ore stricte, ci multe ore peste program), acum eu nu muncesc si probabil 1 an tot asa o vom duce, deci ... sa fie sanatate si sa nu fim nevoiti sa dam banii prin spitale si medicamente (nici pt. noi nici pt. bb) si noi suntem multumiti asa ... or veni si timpuri mai bune ... !!!!!
Aaaa ... finetti e nutella noastra ... crema de ciocolata ...
Gata, acum ma duc la piata !!!!!!! Ne mai auzim dupa-amiaza ...
Petronela
slimatei spune:
gill vad ca esti pe aici ..iti multumesc pt. lamurire ...si felicitari pt. fetita!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pussi spune:
roxxy LA MULTI ANI! FERICITI ! SANATOSI !
Ramonela cum a fost in concediu?? Ce fac fetitele?
gill bine ca a descoperit la timp! E important sa stai in pat! de la 25 de sapt. si pe mine o sa ma consemneze... dar asta este! Sa nastem copii sanatosi asta e important!
shericutule am burtan mare...cu amenajarile inca n-am terminat, si ma termina "pisic"! bine ca ai rezolvat c concediul.. in prenatal cand intri?
adina crezi ca va fi valabil si la mine
ellis , mihuta sa inteleg ca nu are sens sa-mi fac analizele pt. determinare sindromului anti..nu mai stiu cum? Ca nu este relevant in sarcina?
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
darleena spune:
Petro nu am zis la misto. Chiar mi se pare pitoresc, eu fiind crescuta numai la oras "intre betoane" cum s-ar zice, mi se pare asa frumos cand aud de chestii din astea.
Mai fetelor, am simtit azi de vreo 2 ori ca si cand bb s-a intors...dar jos de tot, in "pasa". Acum vad ca s-a oprit. Aveti idee ce poate fi?
26+ si baby Kara
RGE spune:
;NEATZA fetelor...noi suntem bine am dormit mult si ne-am plimbat prin parc ca nu am rezistat..m-am intors uda si inghetata..uitasem ce bine e sa fie frig...m-am bagat la caldurica ne facem ceva bun de papa(cartofi prajiti)...ca sa recuperam ce am dat jos ieri...ma simt foarte bine multumesc ca v-ati gandit la mine...desi mi-a impins fi'miu rinichiul cred ca a ajuns in stanga langa ceilalti doi....bebe e cuminte cred ca nu prea mai are loc de cateva zile nu-l mai simt ca inainte nu ma mai loveste puternic ...papam, facem baica si pe urma fugim la gimnastica si masaj sa ne relaxam dupa criza de ieri....va pupa mama pe toate ...
ROXXY 80 LA MULTI ANI CU SANATATE!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RAMONELLA spune:
Vai fetelor ce bine a fost,am dormit toata ziua,nici n-am stiut in ce data sunt.Am auzit la radio ce data e.
Gill o s-o intreb,sper sa fie bine,si sa nu fie probleme,ca n-as rezista sa stau toata ziua in pat...Dar daca va fii musai....Sa vedem daca azi e intoarsa cu caputul in jos,ca am inteles ca acum e perioada..
Pufu ma bucur ca esti bine,si ca ai fost multumita de Muresan.Si mie mi-a placut mult de el,chiar daca nu e doctorul meu.O sa ma mai duc prin septembrie sa-i vat fatuca lui Bea.
Pussi suntem bine,multumim.Vai ce mari sunteti,aveti 20 de saptamani!!!!Multe inainte,macar pana la 38!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel26+ Beatrice Alessia
bb_yasmi spune:
petro am prins si eu de doua ori asa o piata cand am fost in Italis. intr-adevar erau de toate de la cascaval, fructe pana la imbracaminte. mie mi-a placut. erau 2 stradi plini pe de-o parte si alta!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
AM UITAT SA-MI SCHIMB SEMNATURA!!
DOAMNE AJUTA!!!
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
darleena spune:
Apropo, azi am facut 26 de saptamani. Mai am 4 pana incep numaratoarea inversa
26+ si baby Kara