Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dia . ce rau imi pare ca la mures e frasiza lu' peste si nu au promotia asta... vroiam si eu scaun de masina... de-ala cu isofix...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu am mai intrat de ceva vreme...
asa ca eu raspund la mesaje relativ vechi.

acs-ce misto ca ai fost la concertul cu Julio !
l-am vazut de 2 ori..

dolores-imi pare rau ca inca nue bine David.dar nu te speria si nu te gandi la ce e mai rau !!
important e ca e raceala fara complicatii.asta trece,dar nu in 2 zile,si pana nu isi face damblaua,o sa va chinuiti cu nas infundat si haraiala,dar nu avem cum sa ii ferim de tot.ce sa facem...ne chinuim si noi pe langa ei,se chinuie si ei.
a mea a fost racita;mie mi se parea,la fel,ca e rau,muci,tuse,si nu mi-a dat pediatra absolut nimic,nici sirop de tuse,nici pt gat,nici pt muci,mi-a spus doar sa-i pun ser in nas si gata,trece de la sine,e raceala.mi-a fost frica,bineinteles,dar oricum nu aveam cum sa dau eu de capul meu si neavand ce face,am asteptat,SI I-A TRECUT,in vreo saptamana,asa cum spusese dr.
am vazut pe viu cum trece ,atat timp cat nu e infectie si nici complicatii.
voi,daca deja aveti tratament pt rosu in gat,probabil aveti infectie ceva,ai rabdare de "mama de fier" si o sa vezi ca o sa ii treaca !
a mai facut de cateva ori,David,nu?
multa sanatate!
ruxandra,vai,ce povestesti tu acolo despre micuta Georgiana....
de ce or fi asa chinuiti unii copii ??
dandusa a plecat pa-pa?
kokorina felicitari pt 9 lunisoare ale sandokanilor scumpi!
alexandra-cum se mai simte??

SCOICA-fetele,eu stiam ca pe scaunul din fatza era voie sa punem scoica,mereu cu spatele la directia de mers.
nu mai e voie acum ?
unde gasim asta?

quote:
sonia a fost acceptata in germania la un spital din muenchen, specializat pe operatii pe cord la copii.

acum se cauta solutia optima de tansport (va fi un avion-ambulanta, oricum).

Doamne-ajuta!

contul in euro pt SONIA e asta ,nu?

Cont BRD (EURO):
RO69BRDE441SV93168704410
Geambasu Oana
Sucursala Unirea

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Aelita, in principiu este voie daca nu exista air bag la scaunul respectiv sau daca exista optiunea de dezactivare a acestuia in cazul in care exista.

quote:
Originally posted by aelita

SCOICA-fetele,eu stiam ca pe scaunul din fatza era voie sa punem scoica,mereu cu spatele la directia de mers.
nu mai e voie acum ?
unde gasim asta?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

dia . ce rau imi pare ca la mures e frasiza lu' peste si nu au promotia asta... vroiam si eu scaun de masina... de-ala cu isofix...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

si aici au avut doar un maxi cosi cu isofix, si cand a ajuns prietena mea nu mai aveau
eu l-am cumparat de la tipa aia din germania care aduce si mancarica de bebe... si a iesit la 330 euro, fata de 16 mil cat era la miniblu, tot e bine... daca te intereseaza, zi-mi ca-ti mai dau detalii ... sunt f. f. multumita de el, Oana sta regeste in el si ii place

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

multumesc fetelor care se gandesc la noi; vad ca si laura avu de tras la vaccinul de 6 luni; pe cel de stat l-am facut, dintotdeauna; din cate am citit, cica e ok sa raspunda organismul la vaccin intr-un fel sau altul, caci doar lupta si-si formeaza anticorpi;

cand se trezi avea 38.6, am lasat balta medicamentele si am procedat cum m-ai sfatuit tu diana; impachetari de 4 ori, acu are 38.1, dar nici c-ar mai scadea; am adormit-o, tot in brate la mine e, cu compresa la picior si sosete ude in picioare; e ok?

trei zile ma dau la fund, ca nu-mi sta gandul la altceva;

oricum sunt o mamaliga, la vaccin n-a plans decat cand i-a bagat acul, sa zic in total vreo 10 sec; eu ca proasta iar boceam, dar nu stiu dc; tre sa ma educ ca-i jale, o sa rada copilul de mine in viitor.

din suflet multumesc dianarus, foarte utile informatii pt toate caci niciodata nu stii cand ai nevoie; speram totusi sa nu-i mai creasca temperatura.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

marani, ma bucur ca a mai scazut febra. ti-am dat pm. sper sa apuci sa-l citesti. te inteleg ca esti epuizata si nu mai ai energie si pt forum. sanatate multa si refacere rapida.

Mergi la inceput

aelita e f.important sa mentionezi SWIFT BRDEROBU !!! asta e valabil la ambele conturi in valuta, atat cel pt euro cat si cel pt usd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:

si aici au avut doar un maxi cosi cu isofix, si cand a ajuns prietena mea nu mai aveau
eu l-am cumparat de la tipa aia din germania care aduce si mancarica de bebe... si a iesit la 330 euro, fata de 16 mil cat era la miniblu, tot e bine... daca te intereseaza, zi-mi ca-ti mai dau detalii ... sunt f. f. multumita de el, Oana sta regeste in el si ii place

Dia de Oana 29.11.06

L-am luat eu aseara

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:

Dia de Oana 29.11.06

L-am luat eu aseara

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

daca ai fost mai pe faza

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

leyla-

quote:
Aelita, in principiu este voie daca nu exista air bag la scaunul respectiv sau daca exista optiunea de dezactivare a acestuia in cazul in care exista.

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by aelita

nu mai e voie acum ?
unde gasim asta?

S.

--------------------------------------------------------------------------------

da,asa stiam si eu ,de la sc de soferi.credeam ca toate masinile au optiunea de a intrerupe air bag-ul.
daca nu,banuiesc ca se poate intrerupe definitiv la service.

marani
sper sa va treaca repede febra.
noi nu am avut nimic la nici un vaccin,nici la cel de 6 luni.

dianarus merci pt mentionare,ma duc sa mai belesc o data ochii la cont ...

S.

Mergi la inceput