Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
Dia1609 spune:
Oana tocmai a facut primii 3 pasi fara sa se tina de nimica (toata cracanata, dar nu conteaza)... de la biblioteca la usa, si in final s-a sprijinit de perete.. si nici n-a picat ... dau de baut
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
am trezit-o ca mi se parea ca frige
are 39.2
am trecut la impachetare totala; daca nu scade deloc ma duc la spital?
Ajutati-o pe Sonia
daphna spune:
MARANI,tinem pumnii sa scada,fir-ar sa fie de febra.sfatul meu e dk nu scade sau mai rau dk ,creste sa te duci la spital.in principiu aia nu te lasa sa pleci pana nu-i scad ei febra.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
daphna spune:
DIA,nici nu ma gandeam ca nu va fi Oana cea care va pasi prima.felicitariiiiii!!!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Laura13 spune:
marani 39.2 dupa ce ai scazut cele 5 unitati???? eu zic sa mai tragi o tura cu apa si otet si daca nu scade sa te duci la spital.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mamaana spune:
buna mamici,
va mai citesc cate putin din cand in cand, dar de fiecare data nu mai am timp de scris, si cand am, e deja out of date topicul...
marani sper sa scada febra mai repede
kokorina la multi ani pentru sandokani! nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni
al meu baiat se mira de dimineata ca fetele au aproape 8 luni :)))
ce mai zboara timpul asta, dar zboara frumos
sambata am botezat fetele: au fost cuminti, adica nu au tipat/plans foarte mult in biserica, cu toate ca Tudor le instruia de dimineata: "azi e botezul vostru. sa plangeti mult si tare!!"
acum inca ne revenim dupa botez; am reusit sa pun cateva poze
aelita, aici nu e voie sa pui scaunul de copii decat pe randul din spate/ mijloc la masina
sper sa mai pot intra mai pe seara
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
doradora spune:
carevasazica mergeeemmmm !!!!! pt fata noastra umblareata! cat de curand o vedem filmata la cursuri de ! mami, da-ne cate o sauca sa sarbatorim!
marani, mai bine mergeti acum la doctor, a cam urcat totusi temperatura. sa ne dai vesti bune, va tinem pumnii! pupici pt bubumara si multa sanatate!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Laura13 spune:
marani......cum e????????
dia.... ce pot spune decat si multa multa putere de acum chiar ca ai incurcat-o!
teutz
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
hopa sus pe pagina... acuma am ajuns acasa din plimbare si sulfa un vaaaaaant afaraaaa...
marani, sfatul meu sincer e sa lasi naibii impachetari si toate cele si fuguta la spital, sau suna la pediatra, sa va faca o vizita... bai, nu mi-o luati in nume de rau, dar..eu sunt mult mai "panicoasa" la chestii de-astea..si, pe de alta parte, copil de medic fiind, sunt destul de obisnuita sa apelez la tratamente "medicinesti" mai rapid decat la cele "babesti", mai ales cand e vb de o situatie serioasa (iar 39.2 la bebe de nici un an...mie mi se pare foarte serios...). sanatate multa va doresc!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
porumbita80 spune:
Buna daca ma mai tineti minte.Va citesc zilnic sunt la curent cu tot.
Pustiulica al meu azi face 9 luni
Teutz merci ca nu ai uitat de noi
Hai sa va zic de Mario: e baiat mare la mama
1.dea busilea chear fuge pot sa zic adica merge foarte repede
2.sta singur in picioare fara sa se tina creca degraba o s-o ia la sanatoasa
3.Dinti nemaaaaaaaaa
4.Mancam bine de toate ce este permis la varsta lui asta cu o pauza de o luna care nu a vrut nimic si am intrerupt diversificarea si acum de 10 zile am inceput din nou si e cu succes
5.Stim sa facem "pa" asta de azi, batem din palme doar cand vrea muschiul lui la cerere stim sa dam salut barbateste adica sa strangem palma.
Toata ziua fuge dupa motam spre disperarea mea si a motanului...a crescut parul si e cret il tundem la mot.Chear vorbeam cu Bambo despre petrecere.(ce fel de petrecere sa dam).Am fost cu el in parc in Co[ou la caruselu cu masinute si este inebunit sta foarte cuminte in masinuta si toata fata e numai zambet."mama"si "tata" zice de mult timp acum chear ma striga cand nu sunt in preajma lui.Si de la o vreme incoace e foarte iubaret ma tine in brate .Nu vam zis ca se urca in patul nostru singur, dar nu am vazut cum, face asta cand nu sunt langa el.Asta sigur dupa motan se urca.Facem baita in cada mare si e disperat dupa dopul de la cada ii place la nebunie sa se balaceasca. La sf. lunii speram s-o zbughim si noi la mare daca Cata al meu rezolva cu serviciul cine sa-l inlocuiasca. Cand am avut problema cu inflamatia de la cuculet atunci a fost intepat de tantar de asta sa inflamat a trecut repede.In rest e totul ok face tot felu de prostioare zilnic ori se loveste cu capul de scaun ori de usa si tot asa...
Fetele care aveti problema cu laptele adica refuza laptele bebei la noi a tinut cam 10 zile apoi a revenit la normal.
la toti sarbatoritii de azi.
Kokorino sunt superbi sandokanii tai si Pascal seamana cu sotul foarte bine.
Eu din toamna ma apuc de master ca sa nu pierd timpul cat stau cu Mario. Am avut o oferta sa administrez o pizzerie dar al meu sot a zis sa mai stau cu Mario deci inca nu am voie sa muncesc.Trebuie sa ajung pe la Bucuresti ca mai am de luat lucruri de la ai mei socri "iubiti" noi in Iasi suntem acus facem un an si cat ma bucur ca am plecat din Bucuresti(fara suparare la bucurestence) dar mai am prieteni pe acolo.Duc dorul la Herestrau si la parcul Tineretului(acolo obisnuiam sa ne plimbam cu bicicletele).Dar Iasul nea dat linistea mult asteptata si cel mai important Mario este iesean si noi iubim Iasul la nebunie ca aici ne simtim pe deplin fericiti.