Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mamaana la voi niciodata nu a fost voie sa pui scoica pe scaunul din fatza? sa ma uit si eu ,nu stiu pe unde,poate s-au schimbat si aici normele.desi eu tot in spate il pun si cand merg singura .
ce fac fetele? am vazut pozele de la botez! frumoase ! felicitari!

marani-cum mai sunteti???

porumbita-felicitari pt 9 lunisoare !

bagati si aici contul pt SONIA, sa verific daca am luat datele corecte,ca maine dimineata se duce barbatu-meu la banca ,in sfarsit,ca eu nu am cum sa ajung,nu am nici o banca aproape si trebuie sa iau masina si copilul si pana ajung,..sa stau si la cozi acolo..
bagati aici sa verific cu ce am scris eu,sa ii dau hartiuta pt maine dimineata .

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

porumbita bine ai revenit! pt mot eu nu cred ca fac petrecere, adica familia si atat. zice mama..... l-ai dus la masinute? deja? pai cand va creste mai mare unde il duci? la fete o sa te innebuneasca cu masinutele!
al meu copil este TEROARE! nu stiu daca de la dinte sau de la ce, dar adoarme, in brate, il asez in patut si dupa 2-3 min e in fund. ii dau suza dupa care efectiv pica in nas de somn. iar vrea in fund. iar il iau in brate il adorm, il pun in pat, iar in und si tot asa. pana acum de 5 ori. sa vedem cat mai dureaza! poate adoarme si el. nu stiu daca v-am zis.....azi noapte s-a trezit din 1/2 in 1/2 de ora, am innebunit, eram rupti, la noapte il trimit pe florin in sufragerie, daca e treaba tot asa, macar el sa doarma.
il alta ordine de idei, bona e ok, dani se joaca cu ea, o accepta destul de bine, e drept ca daca apar in peisaj repede vine la mine sa il iau in brate, lucru care nu ma supara deloc maine ii las singuri, macar 1/2h sa vedem ce se intampla.
marani din moment ce nu ne-ai mai scris nimic sa inteleg ca ati fugit la spital????? multa sanatate, sa treaca repede, sa intrii sa ne spui ca totul e ok, da?
alexandra cum iti mai este?
a deju nu iti mai motivam nici o absenta, sa fie clar, chiar daca dai spaga, da? pricepusi?
asiza pe unde esti? a venit seara.....lipsesti?
dianocica am reusit sa vad si eu pozele......dar pana la 500 mai ai. super d, frumos foc!
kokorina si pe tine dar mai ales sadokanul si printesa!
bambo pe unde umblii? azi a fost chiar frig, ati iesit? noi am fost cica in kaufland, adica dani a dormit in masina 1h (ca niciodata), bona l-a pazit si eu am facut cumparaturile va pupam
mamaana vazut poze, doamne ce mai seamana fetel! le-ai mai incurcat? sa fie intr-un ceas bun botezul!
dianarus multumesc din nou, atunci ramane pe poimaine.... te tin la curent. tot nu mi-ai spus pe cine sa caut.
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

aelita tu ai pune-o pe scaunul din fata???? pe asa zisul "locul mortului"? eu n-as avea curaj. eu il pun numai in spatele soferul pt ca soferul intotdeauna in caz de accident va avea tendinta sa fereasca locul din stanga, adica pe el.
uita conturile de pe pagina soniei

Cont BCR(RON): RO59RNCB0318088189010001
Geambasu Oana
Sucursala Lacul Tei

Cont Raiffesein (RON):
RO02RZBR0000060007006182
Geambasu Oana
Sucursala Lipscani

Cont BRD (USD):
RO77BRDE441SV93168544410
Geambasu Oana
Sucursala Unirea

Cont BRD (EURO):
RO69BRDE441SV93168704410
Geambasu Oana
Sucursala Unirea

SWIFT BRDEROBU

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, acilea mi-s

Am intrebari:

1. Cu ce fel de lapte faceti branzica calcica (adik cat la % grasime)?
2....a zburat...am uitat intrebarea nr 2

Marani, sper ca sunteti bine! Ne gandim la voi! Asteptam vesti curand!
Dia, felicitari petnru primii pasi ai Oanei......Bravos!!!! La cat mai multi!
Mamaana, sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutelor...ce mari si frumoase s-au facut!...Mai alaptezi?
Alexandra, cum te mai simti? Ai fost la spital?
Desiree, ma gandesc zilnic la voi! Ce s-a intamplat de nu mai intri pe forum?
A_deju,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

asiza 3.5% grasime, adica rosu....zuzu rosu, mili rosu, etc. intrebarea 2: a zburat....a uitat raspunsul. vezi nu esti singura, nu te mai da cu capul de pereti

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

...a...mi-am amintit intrebarea nr 2 ...

2.Cand le dati sucul de fructe la bb-i si cati ml?...adik le dati inainte de masa, in timpul mesei, intre mese sau cum...ca eu nu i-am dat niciodata si as incerca ca tot sta storcatorul de fructe degeaba...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fatima drum bun, sunt sigura ca ai luat o decizie buna. ai mare noroc cu asa o soacra, nu o lasa sa scape . mult succes, te asteptam cand mai poti.
flore felicitari pt zimtisori. de crescut cresc in etape, de iesit la fel. nu i regula.
diana daca nu scrie mare 'fara gluten', atunci sigur are
marani va tin pumnii. cat a trecut de la vaccin? dupa 48h e clar ceva in neregula, dar pana atunci...incearca si baitza in apa racita succesiv, e putin mai eficienta si mai putin brutala decat impachetarile.
dia primii pasi?!?!? pai tu sti ce mi a zis d ieri dimineata? gagheghi. cand am auzit mi a stat inima. daca o prind....o mananc. cat e ea de stafidutza o mananc pe toata...daca o mai prind langa d sa l invete la prostii vai mama voastra...
alexandra spune mi ca esti mai bine. uite un si o sa te faci bine repede
desire e bine octavian? a scapat de muci?
ruxandra e la munte? mare? aer? ntz ntz ntz....

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi am avut o multime de treaba Antonia a fost cam maraita toata ziua

Fatima-ce bine ca o iei si pe printesa cu tine drum bun bafta la examene

Marani-piciorusul sa treaca durerea
mai are febra printesa?

Flore-felicitari pt coltisor
dureaza cam 1 luna pana creste de tot si al doilea iese cand vrea muschiul lui la antonia al doilea a iesit dupa 3 sapt
ce sfoara face blondina tare scumpica mai e

Dia-felicitari pt noua achizitie
a facut primii pasi?felicitari

Mamanaa-sa va traiasca micutele crestine ce mari au crescut
ce rochite frumoase au avut

Porumbita-pt Mario
ai baiat mare ce sa mai sa va traiasca

Laura-multi pt Dani sa doarma bine
am iesit putin spre seara prin parc,azi am avut treaba am montat cada si am avut casa cu fundul in sus a trebuit sa fac curatenie

Mihai-tiberiu bb de Atudor
Matia-Stefan bb de Somleac

mai stie cineva ceva de Atudor?ne-a uitat de tot

fug sa ma uit la Clona
n buna,somnic usor si fara treziri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza eu stiu ca sucul de fructe e pt inainte de pulpa. intelesesi? . adica se dadea ca sa se obisnuiasca stomacul. in acea diversificare timpurie. acum...se poarta dupa vreo 2 ani...parca
mamaana vazut pozele. aici esti tu?!?!?!? vai ce mi plac fetele tale. exact ca zara. nici prea prea nici foarte foarte, taman bune de mancat
flore tot astept sa inceapa sa semene si cu tine dintoasa da' vad ca se lasa asteptata....

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

asiza suc de fructe eu ii dau pe tot parcusul zilei, pt ca altceva nu bea. dar, la inceput (adica in perioada cand servea si un pic de ceai pe parcusul zilei) ii dadeam sucul dimineata, dupa masa de fructe, daca nu il vroia at, il dadeam la maxim 1h dupa.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput