Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
Dianocica, intelesei, intelesei, multzam fain! Da' am io un fix (de vreo cateva zile) sa-i dau suc de morcov...si ala nu-i bun asa, alone
...asa ca m-am gandit sa-l combin cu altceva...da' daca se face prea mare mizerie cred ca renunt...pierd ceva? 
Laura, multumesc 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
acum despre noi:
nu am cuvinte sa mi laud copilul. a fost cu totul si cu totul. si este in continuare. asa ca ne am oprit un pic la miniblu in drum spre casa. si....nu mai ieseam. deci ne am intors cu o masina plina de jucarii de la botez, am trimis o acasa si am mai umplut o o data de la miniblu
[omulet care nu se vede dintre sacose] de abia astept sa incercam tot maine...gangureste toata ziua si asa drag imi e de el...(atat le auzisem pe crinutza si adina cantand toata ziua .... imi doream tare mult sa l aud si pe el. si ce muzica, fetelor, ce muzica
)
mai nou il cheama privighetorul
. azi si n mall si n miniblu se oprea toata lumea sa l asculte
. tragea niste triluri (tipete) de intepeneau toti in jur. si mie mi venea sa l mananc de drag ....si mai nou ma musca de umar. cu 6 dinti superascutiti....ceea ce nu va dorim.
si ziceti, fetele, liniste mare in seara asta...o punem de o bauta
?
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
daphna spune:
AELITA,eu ii dau sucul de fructe intre masa de legume si masa de la 18.cam 70ml si cu pulpa in el.tin la sucul asta pentru ca Elisa sare mesele de fructe,face nazuri si 2 ptr k nu prea bea lichide de nici un fel,adik ceai, apa .o fi bine,n-o fi.....nu stiu,o sa mai intreb si eu in stanga,dreapta...
MARANI,ce faceti?da-ne vesti bune!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Laura13 spune:
dianocica liniste mare zici? pai acum am si eu ce sa citesc cam la 10 min, serile trecute tot dadeam F5 si NIMIC NIMIC! daca vrei sa bem, cu cea mai mare placere, dar eu in somn. sunt distrusa!
ca jucarii ai luat de la miniblue? scumpe? ia baga niste poze, ca iti dau si eu comanda![]()
tipete si dani tot la fel de vreo 3 zile, muscat de umar...... daca d reuseste inseamna ca esti mai slaba decat mine, dani casca gurita dar nu reuseste sa ma prinda, sunt prea mare
, prinde numai niste piele

va parasesc, pana maine, fug la nani
somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Buna sara, buna sara!
daca-i rost de bautura hop si eu! 
Noi am fost pe la socri, la munte, un mic concediu,ne-am simiti bine,relaxat, incarcat bateriile.
Marani, exact asa am patit si noi dupa vaccinul de 6 luni, pacatos moment. Numai ca la noi febra a fost cauzata de otita, se pare ca am facut vaccinul tocmai in perioada de incubatie.
Sunt sigura ca deja ati lamurit problema consultand dr., dar voiam sa-ti spun ca de regula, nici vaccinul, nici eruptia dentara nu pot da o febra atat de mare, asa ca trebuie investigat, e o alta problema pe acolo. Multa, multa sanatate!!!
Dia, sa-ti traiasca micutza umblareatza!!! Bravo, Oana !!!
PRIMUL FULGULETZ UMBLARETZ!!!
Si David al meu e tare tare energic, sta numai in picioare in patutul lui, in ciuda temerilor mele cu "cracaneala'. In schimb e tare tare slabutz, iar ma apuca disperarea cand il pun pe cantar. Dr. zice ca un copil care se misca atat de mult nu poate sa fie grasutz. Doamne iarta-ma, dar uneori ma gandesc ca mai bine n-ar fi atat de miscartez ,l-as prefera mai degraba grasunel. Ma streseaza la culme greutatea asta. desi mi-am jurat in barba ca nu ma mai cramponez de subiectul asta. Dar are doar 7,300
si e BAIAT !!!!! Ce ma fac, ce ma fac???
Alexandra, multa sanatate!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Teutz spune:
Marani, sper din tot sufletul ca piticuta ta e mai bine si a ascapat de febra! multa sanatate!
Dia, Oana e o deschizatoare de drumuri, mai! Felicitari pentru primii pasi!

Flore, felicitari pentru dintisor!
Dulce foc, foc blondina ta!
Porumbita, bine ai revenit! Ma bucur ca ne mai spui ce face poznasul Mario.
Laura, multumesc!
Asiza, eu i-am facut vreo doua saptamani branzica din lapte Zuzu albastru, dar acum ii fac din lapte praf Bebelac, pentru ca mi-a fost teama ca laptele la cutie n-a fost tinut in conditii corespunzatoare pe caldurile astea. Dupa ce trece caldura, voi lua si eu lapte cu 3,5% grasime, cum spun celelalte fete. Suc de fructe Alexia nu serveste, nu vrea si pace. Eu stiu ca Desiree este plecata din Bucuresti pentru o perioada, in vacanta, si banuiesc ca nu are net.
Roana, iti spun si tie un calduros: bine ai revenit!
Mamaana, sa-ti traiasca micutele crestine! Sunt tare scumpe si seamana ca doua picaturi de apa!
Dianocica,
privighetorul mic!
Alexandra, parca azi trebuia sa mergi la radiografie. Cum a fost, ce ti-au spus? Sper ca te simti mai bine.
Noapte buna tuturor!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
roxanico, roxanico pai de cand pregatisem eu biciul si nu stiam ce sa fac cu el..
..pai cum, bre, mai bine gras decat vioi? ori tu deja ai inceput bauta 

? jap jap
sa nu te mai aud ca vin la tine si te ciufulesc...vai de tine ce freza ti fac
. , ai auzit ? alooooooo. roxanica ciufulita, lasa copilu n pace ca ti tabacesc
. ntz ntz ntz
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
roxanica2006 spune:
Asiza :
1. Fac branza din formula, dar dr. a zis ca e exagerata faza, ne-a recomandat lapte cu 3,5% grasime
2. Nu servim suc de fructe, in ciuda insistentelor mele. Motivul insistentei e acelasi: am cumparat strocator!
Ce ma enerveaza la sucul de fructe e ca trebuie servit imediat, cel putin asa cred eu, si cum David nu e deloc mancacios, pana se hotaraste el sa pape, sucul nostru se transforma intr-o chestie cacanie de mi se face sila.
Dianocica, sa-ti traiasca D mic cel crestin !
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Dianocica, de ce dai ma?? de ce??? era ceva replica dintr-un film parca...
Ma gandeam eu cand am recitit mesajul ca suna naspa, cum sa ma exprim??? Normal ca-mi doresc sa fie sanatos, mai ales ca asta e sinonim cu vioi, dar am vrut sa spun ca pana la urma toti micutzii stau in funduletz, merg in patru labe, se ridica in picioare, etc. Toti ajung sa faca progresele astea mai devreme sau mai tarziu, nu era nevoie ca David al meu sa se apuce la 6 luni sa mearga in 4 labe sau sa stea atarnat de patutz, ori sa faca toata ziua giumbuslucuri si in consecinta sa nu ia suficient in greutate. putea s-o ia mai usurel si sa fie un copilas cu falcutze. cu bucutze, cum ii sta bine unui bebelus. Al meu e fusiform si toti prietenii din parc, nascuti cam la aceeasi data, au peste 9 kile!!!!
Dmic al tau e barbat bine, tu nu stii cum e sa-ti curga transpiratie rece pe sira spinarii cand scoti cantarul din dulap...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai