Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura13 spune:
marani si dani a fost fff rau dupa vaccin, noi am scos-o la capat cu paracetamol sup apoi la 4h 2.5 ml nurofen siros, apoi la alte 4h paracetamol si era mai bine. mama mea, mereu cand faceam febra (numai cu 39.5 imi statea bine) ma linistea cu apa+otet, comprese la maini si picioare (un maieu taiat fasii si infasurate mainile si picioarele)
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roana spune:
Buna fetelor,
noi suntem bine.
de vreo trei zile merge in 4 labe si cand oboseste se ridica in fundic si zice hopa. e tare scump.
mai face waw cand vede ceva nou care ii place.
inca nici un dintisor desi are un colt aproape iesit dar nu vrea sa iasa inca.
Eu intru si va citesc zilnic dar sciu mai greu, ca intru de la servici si cam pe fuga mereu.
Dar pup toti fulguletii si mamicile frumoasele.
Citesc mereu si subiectul sonie care m-a impresionat tare. fetelor care ajutati sunteti niste minuni. zilele astea vreau sa merg si eu sa depun niste bani. DC este o comunitate extraordinara. asa uniti si ...plang mereu cand citesc acolo. sper ca pana la urma sa se rezolve.
va pup pe toate
roana spune:
Am trimis si eu mail cu datele despre sonia la cata lume stiu. sper sa ajute. am adaugat linkul ei si la semnatura.
Sper ca Doamne Doamne sa le ajute pe sosnica si mama ei sa treaca cu bine de perioada asta.
Laura13 spune:
teutz trimis PM. sa imi spui daca e ok.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Marani, sper ca pana la ora asta sa fiti in regula...Doamne prin ce-ai putut trece de la un simplu vaccin...l-ai facut pe cel de la stat?...Sanatate multa piticutei si pupici multi Dianei care te-a "asistat" pas cu pas!
Fatima, drum bun si spor la cursuri/examene/invatat etc etc!
Laura, e beeetooon Dani al tau...mi-e asa drag cand il vad cum face flotari!
A_deju, sorry...da' lipsa de pe forum din motive de frecat menta nu se accepta ...asa ca treci de recupereaza...te-am mai facut si corespondentu' nostru pe litoral si tu faci urechea suta, ai? ...Pupici si s-aveti noroc de noua perdea ...
Flore, felicitari pentru primul dintisor ...dureaza destul pana creste in intregime...noua ne-a aparut no 2 cam la o luna si ceva dupa no 1...dar se poate si mai repede...depinde...
V-am pupat!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Dianarus, glutenul era ok si de la 6 luni, dar se prefera amanarea lui pana dupa 8 sau chiar 12 luni...Faina de porumb nu contine gluten...Faina de grau, in schimb, contine gluten...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
lizzy spune:
asiza, merci. ma gandeam sa-i fac sos de rosii cu un pic de faina si fara zahar; cu piure de cartof si pui. si mai incerc mamaliga cu branza si iaurt... poate ii plac. s-a cam saturat de cereale seara la 6pm...
marani, cum sunteti?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
a_deju spune:
asiza, prezent, am raportat ce-a fost pe week-end, iar momentan...nimica nou sub soare :) mirona din cate stiu ajunge abia maine, deci..mari intalneli inca n-avura loc :) oricum, zic tot, fiti fara grija :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Dia1609 spune:
am fost si noi la miniblu- balamucul de pe lume... sper ca maine sa avem si noi quinny buzz, ca l-am pus deoparte... m-am dus cu o prietena si ne-am cuplat pe o cumparatura de 16 mil (a mea- quinny) si din care ea imi da jumate si de 16 mil si-a luat ea scaun de masina, patut pliant, carucior ... deci imi iese quinny buzz la 8 mil in loc de 16 mil ... daca as fi stiut de mai demult ca urmeaza promotia asta, nu mi-as fi luat scaunul de masina maxi cosi, si atunci cu 16 mil imi luam si scaunul si caruciorul, ca altfel sunt cate 16 mil fiecare ... dar e bine si asa... n-am putut sta sa finalizam cumparatura pt ca aveam 2 copii care urlau, unul de foame si altul de somn si era o coada... si noroc ca prietena mea o stia pe una din tipele de acolo si le-a dus in spate si am zis ca mergem la ora inchiderii sa le platim si sa le luam, sper sa nu avem surprize ...deci, sper ca maine sa ne vedeti intr-un carucior quinny buzz
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
flore26 spune:
BEBINUTA daca te referi la piramida, Alessia se joaca cu ea, dar doar daca nu are cercurile . Si la telecomanda si celular nu renunta pentru nimic. Si eu sper sa ne vedem. Acum astept sa se trezeasca Alessia sa fug la miniblu. Daca mai gasesc ceva...
MARANi sunteti mai bine?Merci fetele pentru raspunsuri!FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!