Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Avem un dintisor, dreapta jos! Imediat sparge gingia si cel din stanga.

Mamici de fulguleti cu dinti, cat dureaza pana dintele e crescut in intregime? La noi deocamdata se simt doar zimtii. Si ce perioada trebuie sa treaca pana la urmatorul dinte? (sau asta e in functie de copil?)
DIANOCICA felicitari pentru crestinarea lui dmic.Inapoi in Bucuresti...hmmm...cald, cald, dar tot mai bine/i acasa.
MARANI imi pare rau de printesuca ta. sa treaca si sa/i fie mai bine.
DIA nu cred ca au nici o legatura dintii cu greutatea, cu toate ca si eu am crezut. Se pare ca nu. Pur si simplu ei ii dau mai tarziu, nu cred ca e vreo problema.
Avem poze noi la semnatura, pentru doritori!

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

de toate i-am dat, la 3 dim la fiecare 20 min antitermice, in total 6 feluri, stat cu geamul deschis larg, dormit in tricou si neacoperita; nu-i scadea nici o unitate, mereu in crestere si gemea; ajungeam sa fac impachetari de nu scadea

acu dat panadol, eferalgan, nurofen si mai are 37.8
supozitor cand s-o trezi
comprese pun si-o tin in brate la somn ca de nu se pune pe partea cu vaccinul si plange de durere;

asta-i treaba, numai sa-i scada febra

impachetari cum? pelinca uda cu apa rece, pe maini si picioare?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

38.6-39, in somn i-am luat din ureche si avea 38.4, nu stiu cat e de concludent rezultatul

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

flore, si lui marc i-a iesit primul incisiv central jos-dreapta, pe data de 20 iulie. acum e cam jumatate iesit. cel de-al doilea incisiv (vecinul) se vede prin gingie dar nu va sparge mai devreme de 1 saptamana pt ca nu pare deloc umflata gingia.

oricum, nu este o regula. pot iesi 2 deodata sau la interval de saptamani...

marani, rectal este 37.8? sau la axila? la rectal se scad 5 unitati. sub 38.5 (rectal) nu este nevoie de impachetari complete. este suficient sa-i pui un prosopel umed pe piept, sosete umede in picioare, continui cu comprese la intepatura. apa nu trebuie sa fie rece, ci la temeratura camerei. motivul este sa se evite socul termic dat de diferenta de temperatura (asta mi-au zis la spital cand marc a facut 39.5 - in acest caz i-am facut apa+otet 1:1 si dezbracat complet si invelit intr-un prosop mare de tot)

sugestie pt supozitor: 1 novocalmin+1 paracetamol - calmeaza durerea si teoretic scad febra mai bine impreuna. tot de la spital mi-au spus. nu se repeta treaba asta decat 1 data la 12 ore! sper o singura data sa fie suficient... intre timp paracetamol supozitor sau panadol oral, si poti alterna cu nurofen oral. la fiecare 4 ore, nu mai des. nu-i da sa pape decat lapte, ii este greu sa stea in fund din cauza durerii la picior.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marani

38.6-39, in somn i-am luat din ureche si avea 38.4, nu stiu cat e de concludent rezultatul

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

offff... nu stiu care e echivalarea la t luata in ureche. stiu numai cu cea rectala cum e ok. la axila nu sta sa o iau...
la frunte am unul digital dar nu am incredere...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

i-am luat rectal, am scazut unitatile si rezultatul era 38.6-39
acu in ureche avea 38.4, rectal inainte de somn 38.5 ( dupa ce am scazut unitatile )
mersi dianarus pt raspunsuri, o sa incerc combinatia dupa ce-i dau nurofen; numai laptic am dat, apa cu seringa caci din bibe nu vrea, nu stiu dc; cu seringa de la panadol, probabil crede ca-i dau panadol si-i place;

poate scade, ca nu-s buna de nik; n-am dormit de la 3 dim, nici mancare nu-mi trebe, baut 2 cafele si acus o injectez pe-a treia; cand o vad asa nu-mi trebe nik; vreau zambetul ei pe buze si sa zic iar "a-ba-ba"...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:

e rau; noaptea febra mare, tinut copilul treaz 2 ore ca nu scadea
acu am luat-o de la capat
dimineata nu misca piciorul, plangea in somn, nu stiam cum s-o adorm
cum trece, intru si mai vb

Ajutati-o pe Sonia

Saracuta de ea, sa speram ca-i trece cat mai repede.
Multi de la noi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:

i-am luat rectal, am scazut unitatile si rezultatul era 38.6-39
acu in ureche avea 38.4, rectal inainte de somn 38.5 ( dupa ce am scazut unitatile )
Ajutati-o pe Sonia

scumpa mea, cand se trezeste ii iei rectal. daca are peste 39, scazi 5 si-ti ramane 38.5 sau peste, eu as baga rapid impachetarea totala!
repet, apa+otet, proportie 1:1, la t camerei, dezbracata complet sau numai cu pampers, inmuiat prosop mare, invelit bine (aici va urla ingrozitor cateva secunde), inca un prosop mare si uscat invelit peste ala ud, iei pachetul in brate si te plimbi 10-15 min, apoi inmoi iar primul prosop, etc. 4-5 repetitii de-astea, apoi un pampers uscat, body subtire curat. ar trebui sa scada cel putin 5 unitati cu asta. daca nu mai poti, 0744441275

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by flore26

Avem un dintisor, dreapta jos! Imediat sparge gingia si cel din stanga.
Mamici de fulguleti cu dinti, cat dureaza pana dintele e crescut in intregime? La noi deocamdata se simt doar zimtii. Si ce perioada trebuie sa treaca pana la urmatorul dinte? (sau asta e in functie de copil?)
DIANOCICA felicitari pentru crestinarea lui dmic.Inapoi in Bucuresti...hmmm...cald, cald, dar tot mai bine/i acasa.
MARANI imi pare rau de printesuca ta. sa treaca si sa/i fie mai bine.
DIA nu cred ca au nici o legatura dintii cu greutatea, cu toate ca si eu am crezut. Se pare ca nu. Pur si simplu ei ii dau mai tarziu, nu cred ca e vreo problema.
Avem poze noi la semnatura, pentru doritori!

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Ce mare si frumoasa s-a facut printesuca ta!
Si pozitia sfoara e mortala.
Exact jucaria ce o aveti si voi am cumparat-o ieri de la Miniblu. Deocamdata nu e foarte incantata, mai interesanta era telecomanda
Va pupam si poate reusim si noi sa ne vedem zilele astea mai racoroase.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Marani, stai calma si nu te impacienta. Ii faci tu bine daca esti calma. Fa ce a spus Diana ca zice f bine.E ok temperatura nu e mare. Hai ca fetita e mai puternica decat tine...da mai injecteaza o cafea si capul sus ca tre sa ai grija de ea.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput