Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 24
clyo spune:
[quote]Originally posted by Moniland
noki_lara, spune-mi te rog de hotelul vecin: MUKARNAS SPA RESORT. Ma tenteaza acela, dar prea multe nu apare despre el ca anul acesta a avut deschiderea.
Clyo, ma bucur ca ti-a placut si ca ai scapat de rusi.
Plec si eu in 28 septembrie dar inca nu stiu la ce hotel
[/quote]
cum adica nu stii la ce hotel?
Moniland spune:
Pentru ca inca nu mi-am ales hotelul, doar data te plecare.
Oricum zilele acestea trebuie sa rezerv ceva.
Noki_Lara spune:
Moniland, Mukarnas e frumos pe exterior, are un aspect foarte solemn, de moschee, dar la capitolul vegetatie sta tare prost. Arara cate un pomisor, deci umbra ioc...Animatie aveau, tobogane super, piscine la fel, dar are acel aspect de hotel mare stil bloc care pe mine nu ma incanta deloc...
Marea majoritate a camerelor are vedere spre mare, exista un loc de joaca de copii pe plaja.
Ce sa-ti mai zic? Se vede ca e nou-noutz, dar comparativ cu Botanik, este sub el.
De ce ti-a placut tie asta? Dac vrie tot zona aia, poti incerca Botanik sau Delphin, e unul in stanga si celalalt in dreapta lui.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Moniland spune:
Multumesc Noki-Lara. Nici nu ma asteptam sa aiba vegetatie avand in vedere ca nu puteau planta direct palmieri mari. Poate peste cativa ani. Stiu ca Botanikul abunda de vegetatie. Noi nu avem copii asa ca partea cu topoganele si parcul de distractii nu iau in calcul. Mai mult conteaza confortul nostru, al adultilor .
Sau ma mai gandesc la Letoonia din Belek. Nici eu nu sunt incantata de bloc turn dar parca nici vilute nu-mi plac ca prea m-as crede intr-un camping. Si nu depinde numai de mine ca mai mergem cu o pereche sau 2. Of,of..
De Aventura Park ati auzit ceva? Tot in Alanya 5*.
clyo spune:
dar de Cornelia de Luxe din Belek ce zici?
arata super, modern si serviciile sunt excelente.
bubi spune:
quote:
Originally posted by clyo
dar de Cornelia de Luxe din Belek ce zici?
arata super, modern si serviciile sunt excelente.
buna clyo, ne-am intors pe 18 septembrie de la cornelia. A fost frumos, aproape perfect :). Am stat la vilele junior suite, in spatele cladirii principale, vile care chiar si-au meritat banii (aprox cu 50% mai scump decat o camera dubla in hotel) din urmatoarele motive:
-apartament spatios (copilul dormea pe canapeaua extensibila din sufragerie); jacuzzi (of ce rasfat...)
-piscina proprie (ieseai din camera si sareai direct in piscina)
-liniste, comparand cu furnicarul din/de langa hotel)
Neavand insa termen de comparatie cu alt hotel din belek, nu pot sa spun daca se putea si mai bine. Ce nu mi-a placut insa a fost faptul ca incepeau sa stranga fetele de masa si mancarea inainte de ora limita a mesei. De asemenea, la clubul de copii se vorbea intensiv limba rusa, germana si f. putin engleza. Asta nu a impiedicat-o insa pe Mara sa participe si sa castige diverse concursuri.
*Plaja e frumoasa, marea era f. calda si extrem de sarata, din acest motiv copilul care se zbenguie f. mult in apa nu a prea intrat in mare (o usturau tare ochii, in ciuda ochelarilor de apa).
*Vegetatie frumoasa, hotelul se afla in mijlocul unei paduri de pini
*piscinele principale nu le-am frecventat, dar pareau ok
*3 topogane cu apa, de unde luam cu forta copilul, care s-ar fi dat ziua intreaga pe ele
*mancare ok, destul de variata, dar se putea si mai si, mai ales la pranz
*in afara de restaurantul principal, exista inca 4 restaurante a la carte (chinezesc, turcesc, international si mediteraneean) cu un sistem stupid de rezervare: stateai la coada in fiecare dimineata pentru a face rezervari pentru a 2-a zi, la cel chinezesc (cel mai solicitat de altfel) nu am reusit sa prindem locuri nici o data...
intreaba-ma daca mai vrei sa stii si altceva,
clyo spune:
Bubi, multumesc, dar eu doar incercam sa o ajut pe Moniland sa-si aleaga un hotel.
noi am fost de 2 ori in Antalya anul acesta; stiam ca la Cornelia e frumos, cat despre rusi si despre apa sarata a marii nu prea ai ce face.
bubi spune:
quote:
Originally posted by clyo
Bubi, multumesc, dar eu doar incercam sa o ajut pe Moniland sa-si aleaga un hotel.
noi am fost de 2 ori in Antalya anul acesta; stiam ca la Cornelia e frumos, cat despre rusi si despre apa sarata a marii nu prea ai ce face.
aaaaa, inteleg! atunci sper sa-i foloseasca lui Moniland
Moniland spune:
clyo, e superb dar nu ma incadrez in pret . E al 2-lea concediu din anul acesta in Turcia, plus ca am mai fost de 2 ori cate o saptamana la noi la mare. E al 4-lea concediu anul acesta si chiar nu ma asteptam sa-l fac din nou la turci. Iar in toamna aceast voi face si fertilizare in vitro. Sa-mi tineti pumnii . Asa ca trebuie sa ma incadrez in 1000-1200 euro/familie (2 adulti).
Bubi, din ce ai povestit imi dau seama cat de bine a fost.
DianaR spune:
Ne-am intorsa ieri din Turcia si intru sa dau raportul poate intereseaza pe cineva.
Am fost ptr 11 nopti in Side la Turan Prince Residence 5 stele de-ale lor. Am plecat din Bucuresti si ne-am intors pe Timisoara, Tarom, agentie Alibaba. 2 adulti si 2 copii 2100 euro (cu tot, tot, inclusiv vize si asigurare medicala).
Dau copy si paste la ce am scris la alte subiecte, ce nu va intereseaza dati ignore...
Ne-am intors ieri pe la 6 dupamasa, a fost f f f fain, as mai fi stat linistita acolo si imi pare rau ca nu ne-am luat 14 zile... Primele zile a fost mai dificil pana ne-am gasit si noi o modalitate sa ne relaxam desi pruncii te solicita la greu... A doua zi ma plangeam la ai mei la tel ca ma termina pruncii dar deja a treia a patra zi nu mai aveam treaba. Timeea a fost monument de cumintenie, a mancat tot asa putin ca acasa si nu prea statea locului sa pot si eu manca linistita dar in rest... A dormit cu ceasurile in carucior, adormea si singura epuizata de apa si nisip, se juca frumos in nisip, in piscina era un deliciu cum se putea arunca in apa fara frica (stia ca eram prin zona sa o prindem), cum o dadeam pe topoganul de copii (singura si o prindea tata-su, avea vreo 3 metri inaltime topoganul) si si pe cel de adulti (maricel...) in brate la mine si ea tot ar mai fi vrut... Urla cand o stergeam si o imbracam in halat. Apa marii era beton, calda, dar f sarata (asta nu le-a prea placut la copii mei) cu panta super super lina numa buna de copii. Plaja frumoasa cu nisip fin auriu. Vladut a fost marait si n-a prea mancat, somnul de dupamasa era un chin asa ca il culcam pe sezlong cand pica de somn, se tot cerea la piscina si nu prea intra de buna voie in mare. Mancare excelenta la gust si cata ai vrut, nu se termina nici macar felurile f f bune si cautate, gaseai din belsug. Hotelul dragut si nou, camerele maaaaaari, cu pat matrimonial, pat de o persoana si o canapea barosana in standard plus patut de bebe. Baie cu hidromasaj. Serviciile erau punctul slab, destul de neserios personalul si mai ales cameristele, in Egipt erau mai brici. Pahare de plastic refolosibile la plaja care ne-au enervat pe toti in afara de mine care chiar nu am avut nici o treaba cu asta. Restaurante a la carte turcesc si pescaresc, ultimul absolut delicios, servire ireprosabila acolo... Excursie gratuita cu vaporasul hotelului pe mare pana la hotelul frate mai mare, dar cu aspect usor invechit si plaja naspa, in schimb cu un aquaparc bestial... zeci de topogane de adulti si copii, Vladut era absolut innebunit si nu se mai satura, Timeea la fel, eu si Vasile nu mai vorbesc... Ziua cu excursia a fost chiar f f reusita.
Locul de joaca ptr copii cam naspa, in schimb era luna parc (roata, gondola si trenulet) si o chestie gonflabila cu topogane cum gasesti la locurile de joaca acoperite de la noi.
Avionul absolut ok, Tarom, fara nici un fel de probleme, amandoi pruncii au dormit si au fost cuminti.
Incerc sa pun si poze zilele astea. Una peste alta un concediu absolut reusit, hotelul multumitor mai ales raportand pretul la ce ofera. Sigur nu 5 stele dar un 4 plus da.
Mi-a placut Turcia, mai vreau!
Sper sa va fie de folos!
Pupici!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete