Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 23
andreiutasg spune:
Salut Rox, cum am promis cateva poze ...
http://www.flickr.com/photos/13401917@N03/?saved=1
mikimihaescu spune:
Buna fetelor.
Sa va dau si eu raportul despre vacanta noastra in Turcia (Belek, Club Voyage pein agentia Alibabatour), care s-a terminat pe 11 septembrie:
Transportul a mers struna, avionul nu a avut intarziere. transferul la hotel impecabil, ghidul ne-a cazat si a plecat mai departe.
Am asteptat vreo 2 ore camera dar a meritat. Ne-au dat in loc de camera cu doua paturi plus cele ale copiilor, un family room cu doua camere, deci am fost boieri la aceiasi bani.
Distractia cata poti si vrei, ne-am dat in ski jet, cu banana, in toboganele din aqua park, am inotat cat am putut, am vizitat toate barurile, copiii au jucat fotbal, polo, au fost la spectacole de dans pentru copii, s-au jucat cu jocuri mecanice sau cum le spune (din alea cu fise), au mancat tone de inghetata.
In fiecare dimineata ne-am facut un obicei sa sunam la rezervari la restaurantele a la carte si perseverenta ne-a fost rasplatita. Am cinat la restaurantul chinezesc, indian, mexican, turcesc si frantuzesc si am luat si un mic dejun traditional turcesc.
Mancare multa, buna, aveai de unde alege, locuri la masa gaseai, erau 2 saloane mari si o terasa.
Bautura buna dar nu intotdeauna marca pe care am fi vrut-o, desi era ultra all inclusiv - bauturi straine nu erau prea multe. Asta e singurul punct in minus pe care l-am gasit.
Serviciile extra, toata lumea amabila, cand auzea ca suntem romani incepeau : Aaaa, Hagi, Popescu, Petrescu.
Hotelul foarte elegant si decorat cu mult bun gust, in stil modern.
In concluzie: o vacanta reusita.
Multumesc pentru sfaturi si urez celor care pleaca acum o vacanta minunata.
anya spune:
Dafna, mancare gasesti pt bb-lina, doar ca ar fi bine sa iei blender-ul cu tine ca sa i-o pasezi. In plus eu am mai carat o canuta si un fierbator ca sa incalzesc laptele -in camera. Sa nu uiti de pampersi pt piscina, ca nu au voie copiii fara in piscina (in mare merge). Si evident laptele praf cu care e obisnuita (asta daca nu e inca pe titi si atunci ai scutit din bagaje).
Concediu placut!
soseta spune:
Buna tuturor,
M-am intors si eu din Turcia si pot spune ca a fost o vacanta extraordinara.
Baietelul meu de 2 ani in fiecare zi ne zice alta vacanta, asa ca ne gandim ca anul viitor sa revenim in turcia 2 saptamani la acelasi hotel Venezia Palace.
Hotelul este frumos, la servicii stau cam prost , dar per ansamblu a fost foarte bine, cel mai mult ne-a placut barul din piscina, iar fiului meu discoteca pentru copii.
ana-oana spune:
la capitolul impresii dupa vacanta va scriu si eu despre PAPILLON AYSCHA (ma gandeam ca poate facem un top al hotelurilor din TR, sunt multe pagini scrise). singurul lucru care ne-a nemultumit a fost ca am stat doar 8 zile. in rest, totul a fost mai mult decat ok, incepand de la transfer, cazare (si noi am primit un apartament imens in loc de doua camere standard), servicii, mancare, plaja, distractii pt noi si copii, amabilitate, name it. curatenia in camere impecabila.
la restaurantele a la carte n-am avut timp sa mancam (uitam sa ne facem rezervare cu o zi inainte); erau toate gratis.
la spa, masajele incepeau de pe la 60 si ceva de dolari pt 50 min, jetski, parasuta = 40 euro/15 min.
in afara de copertinele fixe de pe plaja (cu nisip fin) aveau si umbrele, era un nene care iti muta sezlongurile si umbrelele aproape de mare (m-am plimbat pe malul marii stanga - dreapta si n-am mai vazut hoteluri cu umbrele, d'asta am mentionat).
intrarea in mare (fixu' meu) era semi-lina, adica aveai un fel de treapta si destul de aproape de mal aveai apa la brau. nici asta n-a fost o problema, pt ca am stat in apa cu kupiii non stop.
la minus: n-aveau cafea fara cofeina (e hotel de 5* totusi) sau nu au inteles ei ce cer eu.
belek este un orasel in constructie, au un mall fff scump, iar magazinele sunt pt turisti (preturi cam piperate), asa ca nu prea am facut cumparaturi.
toata lumea stia ruseste.
concluzie: am petrecut 8 zile de vacanta fara nici un stres. la anul tot in turcia, poate acelasi hotel sau poate incercam altul (revin la ideea cu topul).
vacante frumoase
Noki_Lara spune:
Hello!
Inca nostalgica dupa Turcia, la 3 zile d ela intoarcere, va scriu si io impresiile.
In primul rand, am fost la Hotet BOTANIK, Alanya. Intr-un cuvant: splendid! La anul vreau sa mergem tot acolo - iar eu sunt genul care vrea mereu ceva nou. Dar aici am gasit tot ce cautam - pentru copii este excelent - multe locuri de joaca, tobogane, mini club super, Luna Park. Ceea ce face insa diferenta intre el si alte hoteluri este vegetatia incredibila - practic o padure tropicala, plina de palmieri, de flori si de aranjamente cu cactusi infloriti etc. Nu se poate descrei in cuvinte sau in poze ceea ce este acolo - un paradis verde!!! Si toti sunt crescuti naturali, nu in ghivece. este normal de altfel, pentru ca clubul are 25 de ani, timp in care a tot avut ragaz sa creasca vegetatia.
Evident, camerele frumoase, maricele, umbroase, curatenie luna, servicii ireprosabile.
Mancare ce sa mai zic...tone si cu un gust excelent.
Singurul punct slab, daca pot spune asa este plaja - formata din piericele si respectiv pietre la intrarea in apa, dar cu pantofi speciali de papa nici nu se simteau. Insa nu e potrivita pentru cei ce nu stiu sa innoate, pentru ca se face brusc adanca. altfel, extrem de calda si curata. Am prins si cateva zile cu vant si valuri mari, incat nu s-a putut face baie in mare, ca nu te lasau, dar am compensatla greu la cele 3 piscine inconjurate de palmieri.
In concluzie, o vacantza de vis!
Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
clyo spune:
salutare la toata lumea!
am aterizat si noi aseara, dupa o saptamana minunata.
am fost la Delphin Palace, incredibil dar nu am avut nimic de reprosat; poate doar faptul ca programul de la Luna Parc se suprapunea cu mini disco si trebuia sa facem curse intre parcul de distractii si amfiteatru.
pentru familiile cu copii este locul perfect, incepand cu mancarea (aveau si blender) si terminand cu locurile de joaca, mini clubul, topoganele.
apa marii calda, am avut parte si de ceva valuri, plaja ok.
cel mai mult mi-a placut faptul ca erau foarte putin rusi (sub 1% din capacitatea hotelului), in rest numai nemti, romani (majoritar ardeleni), olandezi, englezi.
cam atat...
Noki_Lara spune:
Clyo, bine ai revenit! La care Delphin ai fost, la cel din Lara, nu?
Era multa vegetatie? Adica palmieri si flori muuuuulte?
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
clyo spune:
da, la cel din din Lara; erau muulti palmieri si flori frumoase, muuuulti trandafiri japonezi, dar nu cred ca se compara cu Botanik, Delphin a fost deschis in 2005.
am vazut la hotel imagini cu Botanik, arata super si sunt convinsa ca si serviciile sunt bune, doar fac parte din acelasi grup.
Moniland spune:
noki_lara, spune-mi te rog de hotelul vecin: MUKARNAS SPA RESORT. Ma tenteaza acela, dar prea multe nu apare despre el ca anul acesta a avut deschiderea.
Clyo, ma bucur ca ti-a placut si ca ai scapat de rusi.
Plec si eu in 28 septembrie dar inca nu stiu la ce hotel