Vacanta in Turcia capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 22
Moniland spune:
bubi, sigur va fi super la cornelia delux. Ma tenteaza si pe mine
Clyo, drum bun, vreme frumoasa si relaxare maxima!!!
ege, calatorie placuta si sa ajungeti cat mai repede la destinatie.
daphna spune:
buna.....mai e cineva pe aici?
plec si eu pe 14 sept in antalya,rixos cu fetita mea de 9 luni.am o mare dilema si anume,sa cumpar borcanase cu mancare de aici....ar tb sa iau ceva kg ptr 8 zile!!!!voi cum faceti?cum ati facut?gasesc ceva pe acolo?multumesc
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
andreiutasg spune:
Buna Roxana, noi am plecat in aceeasi per., plus ca am fost in acelasi autocar...cand am vazut pozele mi-am dat seama cine esti..... Oricum si la mine a fost SUPER...iar pentru TEZ TOUR "jos palaria", chiar nu m-am asteptat sa fie asa de atenti si pusi la punct cu detaliile. Am reusit si noi sa facem 2 mici excursii: una la aquaparkul din Antalya(unde cred ca nu m-as fi plictisit 1 sapt. la cate topogane aveau...), iar a 2-a croaziera pe Kemer, unde si aici ne-am simtit extraordinar.
Un lucru care a fost deranjant(cel putin pt. mine) prezenta f. multi rusi, mai ales in hotel(straini am fost noi..3 romani si turcii), am zis ca data viitoare o sa fim mai selectivi privind hotelul si zona. Dar , oricum in mare a fost OK.
roxanaz spune:
andreiuta imi pare rau, eu nu m-am uitat dupa nimeni. de ce autocar vorbesti, de cel de intoarcere din Oludeniz? pentru ca la dus pe 28 eram doar noi 4 in cel mic. pune niste poze...sa va vad si eu!
Roxana
andreiutasg spune:
Scuze Rox, m-am referit la pers. din avion. Noi am coborat la Antalya si am obs. ca voi ati coborat la escala. Pozele sunt superbe, ati avut si valuri...la noi marea a fost ca un mareeeee laccc.... Mai mult am stat la piscina. Pozele o sa le postez in curand.
roxanaz spune:
asa deeeci, ma deranja chiar sa fiu in autocar cu o colega forumista si sa nu vorbim! da, era un singur val, la mal, pentru ca marea fiind adanca se face brusc mica si doar acolo aparea. dar destul cat sa fie interesant
asteptam pozele!
Daphna nu cred ca are rost sa te cari cu borcanele dupa tine. ia doar 3-4 pentru cazurid e urgenta, un hotel de clasa ca Rixos are de toate....inclusiv mancaruri fierte la abur, fructe, ptr bebelusi. distractie placuta!
Roxana
Gabrielama spune:
Daphna,
eu am fost la Rixos, gasesti o descriere a hotelului si serviciilor cateva pagini inainte.
Nu au mancare la borcanele, dar au "bar"/restaurant special pentru copii, cu 2 feluri de supa si mancare foarte simpla, necondimentata, legume/carne fierte la aburi, special pentru copii. Dimineata tot felul de cereale, iaurt simplu, branza, biscuiti pentru copii. Fructe tot timpul (banane nu erau insa in fiecare zi). Am vazut o multime de familii cu copilasi mititei ca si fetita ta, care pareau ca se descurca fara probleme. Depinde, evident, si cu ce fel de mancare este obisnuita fetita ta.
Vacanta placuta si succes!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Moniland spune:
ilayda, sper sa-ti mai arunci un ochi pe forum caci am nevoie de o parere de a ta. Ce zici de MUKARNAS SPA RESORTS din Alanya? Cum e vremea la voi? Dar apa marii?
roxanaz spune:
Viza Turcia pt 4 zile?
Simona27
Buna la toata lumea,
Pe Net nu am gasit mare lucru...nu au nici macar un site sau poate e prea adanc ingropat, asa ca apelez la voi.
Stie cineva daca trebuie viza pentru Turcia si daca da, de unde se obtine si in cat timp?
Vrem sa plecam lunea viitoare si sa stam 4 zile in Instanbul, sa vizitam putin. Mergem cu masina (partea aia am facut-o: imputernicire de la banca, carte verde, RCA de furt pe pamant strain, etc..)
Multumesc anticipat pentru raspuns!
O seara buna,
Simona
Moniland
Simona, da se plateste viza pentru Turcia. Eu am fost in vara aceasta si am platit 12 dolari sau 10 euro. Am fost cu avionul si se platea in aeroportul de acolo inainte de controlul pasapoartelor. Probabil vei plati la vama inainte de a intra in Turcia.
roxanaz spune:
Simona27, viza in Turcia se ia la intrarea in tara, fie ea frontiera pe strada sau in aeroport. costa 12usd/10 euro pentru o luna. in februarie am fost la Istanbul pentru 6 zile si tot 10 euro am platit deci asta este cea mai mica valoare. vacanta placuta, o sa va placa mult la Istanbul!
Roxana
PS: iata si un link oficial de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe Turc: http://www.mfa.gov.tr/MFA/ConsularInformation/ForForeigners/VisaInformation/visafees.htm