Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Deci fetelor se pare ca am ales. Adica mai mult pentru altii decat pentru mine. In Kemer, unde eu nu eram f. multumita pt ca ziua de plaja e mai scurta si cazarea in village holiday, iar eu nu vroiam in vilute. Dar ce sa faci daca in grup va fi un copilas de 5 ani si o prietena . Ei au prioritate. Important e sa ne distram ca vom fi in concediu.
A, e vorba de Amara Club Marine 5* UAI iar pentru 2 adulti este 1.034 euro cu tot cu taxele de aeroport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Noi am mers din nou in acelasi loc, ca anul trecut, adica in Davutlar, langa Kusadasi, unde am inchiriat doua vile, pe malul marii. Dupa ani de zile in diferite variante (totusi, frumoase in felul lor), cred ca asta este solutia cea mai buna pentru gustul nostru. Locatie si conditii excelente, lipsa aglomeratiei, plaja lata si lunga, nisip fin...am stat 14 zile si inca am mai fi stat. Deja stim locul ca-n palma, profitam de toate oportunitatile, ne incadram in peisaj, copiii se distreaza cu cei de-ai locului, dar si cu cei ai romanilor care sunt destul de numerosi...
In fiecare an ne propunem sa mergem, din nou, la vreun club, insa nu ne induram sa renuntam la rasfatul de la malul marii.
Evident, e chestie de gust.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

am incercat si noi anul asta turcia dar nu cred ca se mai repeta
am stat la Joy Pegasos in Alanya, la hotelul Club, de 4*, dar doar cazarea era diferita (celelalte 2 hoteluri din clubul Joy erau de 5*), pentru ca puteai manca oriunde...
ce nu mi-a placut: din prima ne-au schimbat zborul cu 12 ore fata de rezervare (asta e intradevar vina agentiei, Nazarul nemtesc), camera in care am ajuns la 3 noaptea era o cutiuta, in nici un caz nu mai incapea un pat de o persoana, asa cum cerusem, pentru copil, normal ca am facut scandal si ne-au mutat a doua zi in ceva gen apartament, cu adevarat dragut; masa a fost punctul cel mai slab, in oricare din restaurante incercai, friptura la 2-3 zile , daca mai prindeai! si doar pui, in rest mai puteai "pescui" ceva din niste mancarici dubioase, dar normal, doar pui sau oaie, cateodata peste dar nu au auzit de file, numai oase, cartofi prajiti doar la snack-barul de langa piscina, intr-un anumit interval, salate variate e drept dar amestecate, greu nimereai ceva care sa nu fie amar, la capitolul fructe nu am vazut banane sau ceva mai deosebit, nici vorba, dulciurile si alea destul de slabut reprezentate, painea era cea mai variata si chiar buna, doar ca eu incercam sa nu mananc
serviciile la camera: am cerut eu sa-mi schimbe lenjeria dupa o sapt, ca nu aveau nici un gand, curat nu faceau zilnic, gelul de dus de acasa ca acolo era sapun, iar de sampon nu au auzit, doar hartie dadeau corect!
ce mi-a placut: soarele, marea, nisipul, piscinele, topoganele (doar ca erau cu program!!!!!!!), spectacolele foarte reusite, gimnastica in piscina, amenajarea intregii zone din club, securitate f. buna, lasam tot pe sezlog de dimineata pana la apus, excursiile cu barca...
ei cam astea-s impresiile mele, a costat 2400 cu zbor din dusseldorf, 2 adulti si un copil de 9 ani, 2 sapt....mie mi s-a parut cam mult 14 zile, parca ajungeau 10....
vacanta placuta in continuare!

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ramasesem datoare cu poze. Ptr cine intereseaza iata-le: http://travel.webshots.com/album/560933293oQowBB

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

Salutare tuturor!

Ne-am intors din Kemer, am stat 7 zile la hotel Grand Haber 5* all inclusive, 5-12 octombrie, 2 adulti si un baiat de 5 ani jumatate, 840 euro cu avionul, inclusiv taxa de aeroport, prin Tez Tour. Si bune si rele, pe ansamblu spre foarte bine, totusi vom incerca alt "resort" in mai anul viitor.

Lucruri bune:
- vremea si apa excelente; plaja cu pietricele, buna pentru masaj pe talpi sau masaj cu pietre calde;
- mancarea buna, cam putine fructe, apa, racoritoare, cafea, ceai, ceva bauturi locale la discretie; 5-6 locuri de consumatie;
- hotelul este curat, 400 camere, arhitectura tip mall, 3 piscine si un parc pentru copii cu topogane de apa si mini cartier, jucarii, un parc cu verdeata si pasari mari (lebede, gaste, rate, pauni, bibilici, s.a.), plaja organizata cu sezlonguri, saltele, umbrele fixe incluse in pret, bufet la plaja;

Mergi la inceput

Continuare lucruri bune:
- peisajul este superb in zona, munti inalti combinat cu mare si plaje;
- pozitia hotelului este foarte apropiata de centrul Kemer-ului, cu cele 3-4 alei late, tipic turcesti, cu magazine si terase, bine luminate seara;
- am avut ocazia de a face o coborare excelenta cu barca pneumatica pe un rau din munti, a fost o distractie pe cinste;

Lucruri slabe:
- din cauza lobby-ului central imens si activitatii de noapte, este multa galagie care se aude prin usile de intrare in camera pana pe la 3-4 dimineata; noi chiar ne-am mutat a doua zi intr-o camera aflata intr-o aripa laterala fara hol central pe 4 etaje;
- la parcul acvatic nu functionau 3 din cele mai faine topogane cu apa, iar la restul au fost 2-3 zile in care nu au mai deschis vanele de alimentare pentru ca nu eram destui musterii;
- am avut discutii cu seful de restaurante pentru ca duceam cate o gustare pentru cel mic in camera, mere, lapte, prajiturele;
- personalul nu era amabil la nivelul pe care il stiam noi legat de turci si era o chestie legata de managementul complexului;
- ne-au cazat la urma, desi celelalte 3 familii sosite odata cu noi nu aveau copii, si drept urmare primit o camera fara pat dublu asa cum era prevazut in voucher si daca am facut reclamatie nu si-au cerut scuze, ba mai mult, au ramas suparati pe noi, chestie care nu am patit-o pana acum in Turcia; reprezentanta Tez Tour de acolo nu a facut nimic ca sa rezolve aceste probleme;
- in ultimele zile a scazut calitatea serviciilor la masa, laptele nu il mai incalzeau, mancarea refacuta de la mesele anterioare era prea multa, tot ce era mai bun se gasea in prima jumatate de ora, nu am avut macar o singura data inghetata la masa sau la bar, terasa, cafenea;
- terasa principala nu o deschideau decat la cina, dimineata si la pranz exista numai o terasa mai mica asa ca se putea servi numai in interior unde aerul conditionat nu facea fata;
- seara si noaptea aerul conditionat centralizat functiona numai ca ventilator, iar holul central interior nu are ventilatie cu A/C, din cauza caldurii nu era destul aer;
- plecarea la aeroport se face prea dimineata, exagerat chiar, la 4 dimineata, desi formalitatile la aeroport nu dureaza mai mult de 30 de minute, imbarcarea se face numai cu 30 de minute inainte de decolare (7:40); iar la noi chiar autocarul Tez Tour a refuzat sa opreasca la intrarea in hotel cum au facut alte agentii, am carat bagajele pana in strada (200 metri) o chestie de 2 parale;

Totusi cand revezi filmarile facute si rememorezi sejurul iti doresti din tot sufletul sa ajungi din nou in Antalya. Din ce am aflat din vorba in vorba foarte bine a fost la Amara Club Marine Kemer (cazare la bungalow-uri) si Sungate Resort Kemer. In ce ne priveste o sa incercam Cornelia Resort in mai 2008 sau Royal Wings pentru plaja cu nisip si parcurile acvatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna,

va recomand din tot sufletul Royal Wings Hotel, Lara, Antalya / 5 stele / uai!!

super frumos, curat, servire ireprosabila, facilitati asemenea!

nu veti regreta!

http://www.royalwingshotel.com/eng/index.html

28

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cam cum este vremea la sfarsitul lui octombrie? Inceputul lui noiembrie...? Se mai poate face plaja?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Vremea este foarte calda pana prin 25 octombrie, apa calda, cred ca si in noiembrie este mai mult decat acceptabil ca vreme. Singura problema ar fi cu serviciile de extrasezon, exista un risc sa nu se ridice la nivelul calitativ din mai-septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multumesc mult!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput