Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marinar nu exista nici la alibaba nici la kusadasi nici la teztour oferte pentru saptamana viitoare? adica nu locuri libere??? moama da ce mai pleaca oamenii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu sper ca la sfarsitul lui septembrie sa gasesc ceva. Din 15 sept. incepe scoala si mai sta lumea pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

roxanaz nue nimic la nici o agentie... avem o prietena cu agentie si a mai cautat si ea pe la prieteni cu agentii....nimic nimic. acum chiar ne gandim sa plecam cu masina pt ca in grecia...parca nu prea merita. daca tu ai idee unde as mai putea gasi bilete te rog sa ma ajuti.

Mergi la inceput

marinar pai daca prietena ta nu a gasit nimic ....ce sa zic? mai incearca la alltur: turism@alltur.ro, www.alltur.ro....poate gasesti pe acolo ceva. succes!
(PS: de ce sa nu merite in Grecia?)

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Hello, melo!

Super subiectul, va citesc cu mare drag in fiecare dimi!:)

Noi plecam pe 2 sept la Club Turan Prince World.(6 adulti+1 copil)- prin Alibaba, zbor cu Tarom-ul. Am gasit foarte putine date postate de turisti romani, insa sper sa fie OK. Singura bila neagra de care stiu deja este aceea ca e un club 90% plin de rusi!
In sept 2005 am fost in Bodrum - Club Milta - e care il recomand cu mare caldura, ne-am simtit excelent acolo! Fara rusi, doar francezi si nemti, noi eram singurii romani! Desi am fost cu bebe de un an si 2 luni, pot sa spun ca m-am distrat - hamam, aquagym, ce mai, mi-am facut de cap:)
Daca doreste cineva amanunte, cu mare placere le ofer!

Roxy, voi unde plecati? Am vazut ca pe 28, dar nu stiu unde!

Salutari si concedii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

[b]Buna ziua la toata lumea,
am citit cele scrise in special de Rox, cu plecarea de pe 28 august
Si eu plec in aceeasi zi tot cu Atlas Jet-ul si sincer..., sper ca drumul sa fie ok.

Am citit mai sus despre persoane care nu au avut probleme la plecare/sosire cu Atlas Jet, dar acum dupa cele intamplate, stau cu inima....indoita...sper sa nu am nevoi de....
Poate pana pe 28 mai citesc si alte pareri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

uraaaaa, bossu a fost super de treaba, mi-a semnat cererea de concdiu; pe 10 plecam

din cate am inteles, Antalya este zona rusilor, vin de ani buni aici si in numar foarte mare, occidentalii merg in Bodrum, Izmir.

Mergi la inceput

Cristina bine ai venit!!! mergem la Oludeniz. plecati toti 3?
andreiuta unde pleci pe 28 august, in ce statiune?
Clyo felicitari pentru concediu!! unde mergeti de data asta?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

roxanaz o sa mai incerc cu toate ca eu nu mai vad nici o luminitza la capatul tunelului, asa ca o sa mergem in grecia. diseara ne hotaram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

da, roxana, plecam toti 3. anul trecut am fost in italia fara Stefanel si parca nu mi-a fost chiar asa de bine :)

voi nu-l luati pe Patrick?

Mergi la inceput