Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada-luana spune:

quote:
Originally posted by ilayda

quote:
Originally posted by ada-luana

salutare fetelor! abia acum am descoperit topikul asta si pica la tanc pentru plecarea noastra de la jumatatea lui septembrie.
Ilayda sau voi fetelor, ce puteti sa imi spuneti de hotel cornelia de luxe din belek(unde ne-am luat bilet-2 adulti si un infant) si despre experientele voastre cu atlasjet? pun ultima intrebare,mai ales in lumina recentelor incidente ale atlasjetului( fum din cabina pasagerilor la timisoara, deturnare in cipru, parca). mii de pupici

atlas jet?

da, uite aici http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2007-08-18/Un+avion+cu+destinatia+Istanbul+a+fost+deturnat+ si aici http://www.voxword.com/arhiva.php?IdZi=311&IdStire=21041&IdDomeniu=4

acuma sa nu credeti ca vreau sa creez panica, imi dau semama ca incidentele acestea pot aparea la orice companie de zbor...de fapt cautand informatii despre ei am si dat de stirile astea...deci daca are cineva informatii despre ei sunt cu urechile ciulite...daca nu, o asteptam pe gabitzica sa ne impartaseasca opiniile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada-luana spune:

quote:
Originally posted by ilayda

quote:
Originally posted by ada-luana

salutare fetelor! abia acum am descoperit topikul asta si pica la tanc pentru plecarea noastra de la jumatatea lui septembrie.
Ilayda sau voi fetelor, ce puteti sa imi spuneti de hotel cornelia de luxe din belek(unde ne-am luat bilet-2 adulti si un infant) si despre experientele voastre cu atlasjet? pun ultima intrebare,mai ales in lumina recentelor incidente ale atlasjetului( fum din cabina pasagerilor la timisoara, deturnare in cipru, parca). mii de pupici

foarte bun,#305;n mod sigur fii convinsa ca vei avea o vacanta super

multumesc mult de raspuns
http://www.corneliaresort.com/en/index2.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Iarasi eu.

Am citit undeva pe subiectul asta, in primele parti daca nu ma insel, despre un magazin ptr copii in Kusadasi. Nu am timp sa caut, iar joi plecam, ma lamureste cineva despre ce magazin e vorba , ce gasesc acolo si cam unde anume este in Kusadasi?

Multumesc.

Ilayda, am gasit pagina celor de la Kustur( www.kusturclub.com ), dar n-am gasit conceptul lor AI. Multumesc oricum ptr raspuns, am mai vorbit cu persoane care au fost/sunt acolo si vad ca toti sunt foarte incantati.

Miri b, pana la urma unde ai fost in concediu, ca ma chinuie curiozitatea si dupa cum am mai spus, nu am timp sa caut . La ofertele last minute de la Teztour ptr perioada in care vroiam eu sa merg( dupa 24 august) nu ma incanta nimic, asa ca ma felicit ptr alegerea facuta.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mda, ce vesti "minunate" despre atlas jet...sper ca zborurile sa fie ok macar de acum incolo.
Madau si Clyo, imi pare rau, dar am fost in leonardo si nu mai sunt sandale de apa....parca suflase taifunul acolo. mai erau doar 29...mari de tot. imi pare tare rau ca nu am mai gasit!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete eu vreau sa plec sapt viitoare in antalya. se pare ca nu mai sunt bilete la avion, astazi sa vedem daca se gaseste ceva. daca nu sotul e hotarat sa mergem cu masina. cati km sunt pana acolo, cum e drumul, in cat timp ajungem????

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Roxana, sar-na mult, ne descurcam noi; nu stiu daca mai plecam, una din fetele din echipa mea, care ar fi trebuit sa-mi tina locul, si-a dat demisia.
maine vine bossu, sa vedem ce parere are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marinar pai voi n-ati luat cu tot cu transport?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

madau noi ne-am hotarat vineri pt sapt viitoare pt ca e programul de asa natura incat nu am putut altfel si peste tot unde am sunat ne-au spus ca nu mai au bilete la avion pt antalya, de fapt pt nimic in turcia. sotul a zis sa incercam si varianta asta cu masina cu toate ca mie nu-mi place asa ca m-am gandit sa pun o intrebare. azi am sunat la nefertiti travel si se pare ca au ceva, daca nu direct macar cu schimbare de avion la istambul. acum astept sa vine sotul acasa si sa vedem ce a rezolvat- ramasese sa mai vb si cu o clienta a noastra care are agentie. acum.......... va spun mai tarziu unde plecam pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ilayda poti sa imi dai detalii despre hotel Belek beach? Plecam joi dimineata, dar as vrea sa stiu niste pareri ca nu am gasit decat una pe tripadvisor.

Gabi, Tudor (22.10.2003) si Ioana(11.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele, in sfarsit am pus si eu poze din vacanta pe webshots: Arycanda Deluxe Hotel, Alanya; sunt si cateva poze cu Leodikia Resort, care este fix langa, si care este din acelasi grup. Practic plaja, gradina, locurile de joaca erau cam la comun, te puteai plimba dintr-un resort in altul.

Poze Arycanda Deluxe Resort

Hotelul este foarte frumos si cu potential, dar pe mine m-a deranjat atitudinea unora dintre angajati si modul cum ne-au tratat(receptia si menajera de ex), plus faptul ca nu prea vorbeau engleza, ci doar rusa si germana. Am scris in paginile trecute detalii. Poate daca mai triaza angajatii or sa aiba succes.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput