Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Oana, noi am fost anul asta la Papillon Zeugma, langa ayscha; despre hotel am auzit numai de bine, de la aeroport faci cam 45 min pana in Belek, intrarea in apa nu e asa de lina ca la mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am fost la Papillon Bellvile. Am ajuns repede la hotel (am fost primii care am coborat) - vre-o 30-40 min. Intrarea in apa are panta destul de mare. Nu chiar ca la Costinesti, dar pe aproape. In general toate cluburile de 5* au leagane si tobogane. Ma mir ca nu scrie pe site - eu la Bellvile le-am gasit scrise.

Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

mersi fetelor, sper sa fi facut o alegere buna in cele din urma (am cautat locuri la delphin, ela, barut, papillon a fost cam ultimul pe lista). sper sa nu fi dat chix. doi adulti + 1 copil + 1 infant = 2000 euro (cu reducere 78 euro), pt 7 nopti.
vazusem ca ilayda facuse o socoteala pe paginile din urma, sper sa nu ies la 30 euro/cam/noapte, ca e cam nasol.

cu intrarea in apa - asta e: o sa ne luam colace!!

daca mai aveti amanunte despre papillon ayscha, le astept cu interes.

mersi inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ana-oana, poti arunca o privire si aici: http://www.teztour.ro/hotel.php?hid=45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

mersi MONI, pare super ok.
am uitat sa va intreb: au cafele fara cofeina??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada-luana spune:

salutare fetelor! abia acum am descoperit topikul asta si pica la tanc pentru plecarea noastra de la jumatatea lui septembrie.
Ilayda sau voi fetelor, ce puteti sa imi spuneti de hotel cornelia de luxe din belek(unde ne-am luat bilet-2 adulti si un infant) si despre experientele voastre cu atlasjet? pun ultima intrebare,mai ales in lumina recentelor incidente ale atlasjetului( fum din cabina pasagerilor la timisoara, deturnare in cipru, parca). mii de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

quote:
Originally posted by ada-luana

salutare fetelor! abia acum am descoperit topikul asta si pica la tanc pentru plecarea noastra de la jumatatea lui septembrie.
Ilayda sau voi fetelor, ce puteti sa imi spuneti de hotel cornelia de luxe din belek(unde ne-am luat bilet-2 adulti si un infant) si despre experientele voastre cu atlasjet? pun ultima intrebare,mai ales in lumina recentelor incidente ale atlasjetului( fum din cabina pasagerilor la timisoara, deturnare in cipru, parca). mii de pupici

foarte bun,#305;n mod sigur fii convinsa ca vei avea o vacanta super
http://www.corneliaresort.com/en/index2.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

quote:
Originally posted by ada-luana

atlas jet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Uf, nu mai am rabdare... diseara la ora 8 plecam din Bucuresti. Mergem pana la Costinesti sa il luam pe tati si apoi o luam la trap catre prima oprire Istanbul. Si poimaaine ajungem la Ela Quality. Abia astept!!!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi mergem in 23 aug la Belek Beach hotel in Antalya. Stie sa imi spuna cineva ceva despre hotel? De zburat o sa zburam cu Atlas jet din Timisoara. Sper sa nu fie nici un incident. Mergem cu copiii asa ca am emotii foarte mari

Gabi, mami de Tudor(22.10.2003)si Ioana(11.09.2006)

Mergi la inceput