Vacanta in Turcia capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Mergem in Beldibi, zona Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soseta spune:

Buna tuturor,
Plec si eu pentru prima data in Turcia, in Antalya,la hotel Venetia Palace 5* UAI, imi puteti da mai multe detalii despre hotel?
Nu stiu exact care sunt conditiile si avand in vedere ca mergem cu un copil de 2 ani sunt cam stresata.
A mai fost cineva cu agentia de turism Kusadasi, cu plecare din Timisoara, daca puteti sa imi dati mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Galarina
voi nu-l luati pe Patrick?

no avem nevoie de o vacanta de-adevaratelea

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu plec pe 7 septembrie in Kemer la Grand Haber Hotel cu Atlas Jet: sincer mi-e cam teama avand in vedere cate am auzit in ultimul timp despre Atles Jet

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

acum mergem in Lara, la DELPHIN PALACE DELUXE, zburam cu Taromul.
Roxana, negresit sa ne povestesti cum a fost la Oludeniz, ne intereseaza si pe noi.
din cate am inteles, e o zona mai izolata si nu stiu daca am avea ce face cu un cupil de 3 ani p-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Clyo normal ca o sa va impui capul cu povesti!!!
nu e mai izolata ca Antalya , adica Fehtyie e la 17km, ai o gramada de lucruri de vazut prin jurul a 100km, liniste, Blue Lagoon pentru plaja si alte muulte lucruri.
sincera sa fiu puteau sa cada toate avioanele Atlas Jet ca tot ma duceam, asa-s de moarta de concediu. nu am avut nici o zi libera pan la ora asta in anul de gratie 2007...si mi-a ajuns pana la gat. as zice chiar si nitel peste

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Clyo,

felicitari pentru a doua vacanta in Turcia, pe care ti-o doreai asa de mult!

Noi plecam in 30 la Ela Quality.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

io am rezolvat. nu in turcia, nu ammai gasit nimic, dar am gasit in egipt asa ca pe 29 august ne luam zborul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Gabi, multumesc am dus o munca de convingere....
distractie placuta si astept impresiile tale; Ela e pe lista noastra pentru la anul.
totusi, cred ca incep sa ma satur de Antalya

Roxana, am citit in alta parte ca azi e ultima ta zi lucratoare, deci distractie placuta si zbor fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

buna!
am vazut ca aintrebat cineva de VENEZIA PALACE.
o sa pun ce am scris cand am venit de acolo:
"m-am intors si eu de 2 zile din antalya unde per ansamblu a fost grozav.am stat la VENEZIA PALACE in kundu - 5 stele UAI.hotelul e frumusel, dar fata de altele din zona (DELPHIN) e slabut.am avut tot ce ne-am dorit, mancare f multa si f buna.bauturi peste tot si incluse in pret dar baietii au baut mai multe bere efes care era f buna. la noi se plateau freshurile (erau 1 euro cred) dar nu mi s-a parut o probelema. ni se facea curat in camera zilnic si se schimbau toate alea. barul din camerea includea doar sucuri si apa (fata de delhin unde era si bere).
in rest era f curat peste tot si arata exact ca pe site. o bila neagra pentru personal care stia f putina engleza si alta bila neagra pt AGENTIA FIBULA (care e aceeasi cu kusadasi).abia stiau romana ghizii si erau destul de sictirite.
am fost in 2 excursii - la cumparaturi in antalya - o porcarie unde am mers unde aveau aranjamentele lor si una la pamukale care a fost f obositoare dar grozava. am avut un ghid turc care vb engleza f bine si care ne-a spus o gramada de chestii interesante.
alta bila neagra pt blue air - la intoarcere am stat 10 ore in aeroport pt ca avionul care trebuia sa vina sa ne ia si care dim zburase spre cluj a avut o defectiune.dar ne-au dat mancare in aeroport si in avion (au trimis dupa noi un avion al unei companii bularesti, mult mai tare).
ce a avut grozav hotelul nostru a fost barul din piscina.
mie mi-a placut f mult dar alta data as merge la delphin."
soseta, noi am plecat din bucuresti - am fi vrut iasi dar nu mai erau locuri.
inca o chestie cu restauratle a la carte - ai voie doar la 2 rezervari si asta daca reusesti sa prinzi tel liber ca suna toata lumea intre 10 si 11. noi am fost la italian (m-a dezamagit) si la otoman unde mi-a placut f mult.
eu zic ca o sa-ti placa.
daca mai vrei ceva amanunte iti dau cu mare placere.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput